O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pozor na firmu Ploty brány Tomáš s.r.o.
Na Nej řemeslníci i na doporučení stav.dozoru jsem si vzala firmu Ploty brány Tomáš s.r.o. z Volar …
jirka19871987
Před 4 lety
16
Rigidur místo betonu na podlahovku
Zdravím, sháním zkušenosti a názory na to, že by se na podlahovku nedával beton ale jen rigidurové…
breberka
Před 10 lety
4
Možnosti hypotéky
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jaké možnosti financování máme při stavbě montovaného domu, na který …
ms3791
Před 10 lety
11
Poraďte, prosím, kam přidat místnost?
Můžete mi poradit, kam přidat místnost? Stačí malá - měl by to být pokoj pro hosty a pak takový odk…
zuzanka.k
Před 10 lety
17
Okna Vekra v odstínu mahagon, máte někdo?
zdravím, má prosím někdo od veker okna (dveře), v barvě mahagon? s obrázkem se nemůžeme ztotožnit a…
desigmo
Před 10 lety
3
Poraďte s tímto nákresem
Jak nejlépe vyřešit tento byt,prosím poraďte
vlna1
Před 10 lety
7
Kolik vás vyšel anhydrit - litá podlaha?
Dámy (nebo i páni :-), kolik Vás vyšla anhydritová podlaha na m2? A kolik jste měli plochy? My bud…
mitote
Před 10 lety
3
Sedačka a malé děti
Vy, kdo máte malé děti, pořídili jste si "dočasnou" sedačku nebo tzv. napořád s např. omyvatelnou l…
soleilll
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Kde se dá sehnat designová minimalistická obývací stěna?
Moc se mi líbí minimalistické moderní obývací stěny v laminu. I v barevném provedení. Dodají obývac…
verulicek88
Před 10 lety
3
Novinka v kanceláři, chytrá zeď
Ahojte, k nám do firmy se chystají namontovat novou tabuli na psaní, ale bude to v podobě chytré zd…
desigmo
Před 10 lety
13
Okna odstín Olše, máte někdo?
Ahojky, máte prosím někdo okna a dveře v odstínu olše. Pokud ano, budu moc ráda za fotky. Na netu j…
veroob
Před 10 lety
1
Stavba bungalovu a rozpočet
Dobrý den, budeme stavět bungalov 5+1, asi 160m2 k tomu bude z venku připlácnutá taková garáž- kůln…
alenkavesela
Před 10 lety
23
Ruční vysavač 2 v 1, doporučení
Zdravím chci si koupit vysavač tyčový, který se dá oddělit na ruční můžete mi prosím poradit s jaký…
mrkvickaaa
Před 10 lety
2
Nové spotřebiče do nové kuchyně - jaké?
Ráda bych poprosila o radu s jakými spotřebiči ( asi indukční deska, trouba, digestoř, myčka, mikro…
martaveg
Před 10 lety
3
Rekonstrukce půdy - ohláška?
Ahoj, chceme rekonstruovat půdu (zateplení, příčky, podlahy a rozvody), momentálně na půdě není nic…
johnyq
Před 10 lety
8
Jak máte vyřešené záclony a závěsy při hlubokých parapetech?
Jak máte vyřešené záclony a závěsy ,parapet je hluboký 60cm a široký 190cm?Nevím,zda dát jen po st…
bobinka76
Před 10 lety
5
Vchodové dveře - plast vs. dřevo vs. hliník
Dobrý den, jaké jste zvolili vchodové dveře do domu? Řeším výměnu za současné nevyhovující dveře a …
david004
Před 10 lety
1
Jaký nábytek do vínové ložnice?
Mám ložnici vymalovanou v barvě cappucino a za postelí je barva svařené víno,dlažba je tmavě hnědá.…
bobinka76
Před 10 lety
5
Lze nahradit ocelové traverzy v bungalovu?
Chtěla jsem se zeptat, jestli se ocelové traverzy dají nějak nahradit? nechápu, proč nám jich proje…
dagmar16
Před 6 lety
1
2
38
Bungalov a pozemek + rozpočet
Zvažujeme koupi pozemku cca 613m2.... rozkoukáváme se po bungalovech 4+1/4kk....zajímalo by mě na k…
scout12
Před 10 lety
12
Přenesení samolepek - stěhování
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost s přenesením samolepek. Před rokem…
motlinda
Před 10 lety
4
Tmavá versus světlá podlaha - plusy a mínusy
Ráda bych znala vaše názory na to, jaká podlaha je lepší z hlediska praktičnosti, elegance ... Do …
filemina
Před 10 lety
11
Vchodové dveře - plast vs. dřevo vs. hliník
Dobrý den, jaké jste zvolili vchodové dveře do domu? Řeším výměnu za současné nevyhovující dveře a …
catt82
Před 10 lety
9
Jak čistit sprchový kout?
Holky prosím poraďte mi je nějaký fígl jak lehce čistit sprchový kout? myslím skleněnou stěnu máme …
janapro
Před 10 lety
7
Vestavná lednice Elektrolux ENN 2800 Bow - recenze
Máte prosím někdo vestvnou lednici ELEKTROLUX ENN 2800? Jste s ní spokojeni. Předem děkuji za odpov…
jarkap7
Před 10 lety
1
Feng shui projektant Českolipsko, Mladá Boleslav a okolí
Dobrý den, jsem tady nová, prosím potřebujeme s manželem radu. Budeme se stěhovat z Olomouce do Dok…
stavitel_jf
Před 10 lety
2
Cena el. přípojky pro garáž
Dobrý den, chci do garáže zavést el. přípojku. Sloup je přes silnici, odkud jsou napojeny dva RD na…
david004
Před 10 lety
1
Katalogový (typový) projekt. - Ano či ne? Stavba svépomocí?
Zdravím všechny. Spousta z Vás hledá odpověď na otázku, zda objednat projekt u projektanta, nebo ko…
carpatia
Před 10 lety
12
Velikost bungalovu + velikost pozemku
Dobrý den, chtěli bychom bungalov, hodně lidí nám ho rozmlouvá, kvůli tomu, že budeme potřebovat ve…
angie.shy
Před 10 lety
29
Recenze na společnost Alfa Haus
Zdravím všechny, prosím o zkušenosti s touto firmou, děkuji předem. :-)
lagys
Před 10 lety
2
1
2
…
882
883
884
885
886
…