O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně akacie, máte někdo?
Máte někdo dvířka kuchyně akacie lakeland 1277.Asi takovou budeme mít,ale mně se víc líbí nějaká v …
sestrenice
Před 10 lety
2
Kde všude je nutné se přihlásit po zkolaudování?
Po zkolaudování kde všude je nutné se přihlásit ? rozhlas atd. , děkuji
domi2911
Před 10 lety
1
Zrcadlo 120 cm, kde jste kupovali?
Dobrý den, kde jste prosím kupovali zrcadlo 120 x 60 -70 cm pro nalepení mezi obklad ? Obyčejné, be…
ratatooy
Před 10 lety
7
Jaké zvolit osvětlení zrcadla?
Dobrý den, mohla bych poprosit o doporučení osvětlení zrcadla (120cm), bodovky budou ve stropě...d…
ratatooy
Před 10 lety
4
Jak vysokou kuchyňskou linku?
Jak vysoké máte spodní skříňky,jak vysoko nad pracovní deskou máte horní skříňky.
ilci
Před 10 lety
19
Nevíte v jakém zákoně či vyhlášce je napsáno, co musí obsahovat projektová dokumentace?
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo neví, v jakém zákoně či vyhlášce je jasně napsáno, co musí ob…
ivetkaahonzik
Před 10 lety
3
Dva domy rozdělené průjezdem mají společné číslo popisné
Ahojky zakládám toto téma protože nevím jak to řešit,snad tu bude někdo kdo mi poradí.Sestra vlastn…
lenny7
Před 10 lety
1
Chci koupit pozemek, pomozte se zorientovat?
Dobry den vsm, obraci ms ena vas s dotazem ohledne koupi pozemku. Nemam s tim zadnou zkusenost a ne…
trnkabrnka1
Před 10 lety
8
sponzor fóra
Spotřebiče TEKA, máte zkušenost?
Máte někdo nějaké zkušenosti se spotřebiči zn. Teka? Děkuji za cokoliv. V
vendyh
Před 9 lety
5
Dětský pokoje - rada jak zařídit?
Prosim potřebuji poradit mame 2 pokoje po 8m2 jak je zařidit 11lete holce a 13letymu klukovy, rozme…
jenies
Před 10 lety
14
Převod bytu za 6 měsíců od převodu vlastnických práv, je to běžné?
Ahoj všem, řešíme nyní s manželem koupi bytu. Máme podepsanou zprostředkovatelskou smlouvu s RK,…
slabici
Před 10 lety
8
Shoz na prádlo, jak máte vyřešený?
Lidičky, potřebuji trochu poradit se shozem na prádlo v patrovém domě. Jak máte zakrytý otvor v kou…
ukki
Před 10 lety
4
Musí mít spíž okno?
Dobrý večer, obracím se na vás s prosbou o radu a názor. Otázka viz název diskuze - musí být ve spí…
obla
Před 10 lety
9
Studna Ostrava a okolí
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je tady někdo, kdo si nechal vrtat studnu, v Ostravě a okolí. Máme…
lucianap
Před 9 lety
2
MS Haus dřevostavby, máte zkušenosti?
Zdravím všechny, máte zkušenost s touto firmou na dřevostavby, mají hezké projekty a ceny také hezk…
mirastr
Před 8 lety
6
Čestné prohlášení o užívání nemovitosti k trvalému bydlení
Koupila jsem na hypotéku byt, užívám ho bydlení, ale ještě nemám změnu trvalého bydliště. Kvůli dan…
runyia
Před 10 lety
1
Dřevostavba, tip na dodavatele z Olomouce
Mám vlastní projekt a vybíráme kvalitní a cenově přijatelnou firmu na pasivní dřevostavbu nejlépe z…
nazlobeny1
Před 10 lety
3
Kovová postel z Aska, děsně vrže. Co s tím?
Máme asi 2 měsíce novou postel z Aska a děsně tedy vrže,zřejmě rošty.Poraďte,co s tím?Nerada bych s…
san_gimignano
Před 10 lety
8
Dům s garáží nebo bez?
Ahoj,měla bych dotaz, co se ceny garáže týče. Zvažuji, zda k domu nechat udělat i garáž, nebo bez (…
inkajanakova
Před 10 lety
9
Tip na firmu pro stavbu pasivního domu - Severní Morava
Chystáme se letos stavět pasivní dům a hledáme firmu na severní Moravě nejlépe v okolí Ostravy. Hl…
blanka_mia
Před 10 lety
1
G servis - Hit 1/2 Plus, máte někdo?
Ahoj,moc se nám líbí tento domeček, chtěla jsem se zeptat, zda ho někdo máte/budete mít, případně n…
machba
Před 10 lety
3
Umyvadlo z litého mramoru Ravak, jaká je údržba?
Ráda bych se zeptala, zda máte někdo delší dobu umyvadlo od Ravaku z litého mramoru. Uvažujeme o ko…
vodak01
Před 10 lety
4
Ecoraster zatravňovací plastová dlažba
Nemáte někdo Ecoraster? Nezbylo někomu? Předem děkuji za případné za nabídky. Nebo nápad co použí…
alfonzz
Před 10 lety
1
Hypotéka bez vlastních zdrojů
Ahoj, chci se zepat , zda máte někdo hypotéku, u které nemusíte nejprve čerpat vlastní zdroje. Pení…
rad5
Před 10 lety
3
Jakou variantu návrhu kuchyně vybrat?
Ahojky, potřebovala bych poradit jak nejlépe umístit kuchyni. Nejvíc se mi líbí 1. varianta, bohuž…
xsona
Před 10 lety
6
Antracitová okna zevnitř - jak doladit interiérové dveře?
Zdravím Vás, máte prosím někdo okna v barvě antracitu nebo případně světle šedé i zevnitř? V jakých…
petrusm
Před 10 lety
6
Nádobí do mikrovlnné trouby
Ahoj všem, chci se zeptat, jak se pozná opravdu kvalitní nádobí do mikrovlnky? To, že se na většin…
xjulinkax
Před 10 lety
3
Co pod plot kromě betonových podhrabovek?
Ahoj, prosím o tipy, co by se dalo dát pod plot místo betonových podhrabovek. Plot je již hoto…
verunka01
Před 10 lety
1
Přehozy na postel - zkušenosti
Chtěla bych se zeptat, máte nějaké zkušenosti s přehozy na postel? (příklad: http://domtextilu.sk/p…
barter
Před 9 lety
6
Vyvázání se z hypotéky
Chceme si brát s manželem hypotéku. Vzhledem k tomu, že jsem momentálně na rodičovské dovolené, u k…
eupha
Před 10 lety
10
1
2
…
885
886
887
888
889
…