O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupě bytu v družstevním vlastnictví
Ahoj, potřeboval bych poradit k koupí bytu. Na byt jsme se byli podívat a rozhodli jsme se že by js…
jjjaniaaa
Před 10 lety
11
Vychytávky do dětského pokoje
co mají vaše děti v pokoji neobvyklého a zároveň zábavného? rekonstruujeme celý byt a chceme dětem …
lin18
Před 9 lety
14
Žloutne časem bílá lesklá kuchyň?
Ahojky, poslední dobou se mi začala líbit bílá lesklá kuchyň. Také jsem si stačila všimnout, že jí …
domi2911
Před 10 lety
4
Co říkáte na tuto stavbu - Dřevostavba Ruta 4+1
Jsem u plánovaní výstavby domu svépomoci, hodně se mě líbí tato dřevostvaba http://www.baracky.eu/t…
sagitka
Před 10 lety
9
Kdo máte prosím kuchyň od Sykory, jak jste spokojeni?
Zatím máme od Sykory návrh, co se nám líbí, zajímá mě spokojenost s montáží, dodržení termínů dodán…
kiwij
Před 10 lety
2
Firma stavba.cz ze Znojma - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti? Díky za odpověď.
kbure
Před 10 lety
1
Bungalov pro 4 členou rodinu + 2 rodiče ( odděleně), jak řešit?
Dobrý den, Chtěl bych s manželkou postavit dům, máme dvě děti. Problém je ten že z jistých důvodu…
kmosek
Před 10 lety
8
Darovací smlouva - poradíte
Mohu podat novou darovací smlouvu, nebo musím čekat až uplyne doba 15 dnů na odvolání staré darovac…
zlatiko
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Dispozice RD - dobré řešení?
Dobrý den /Ahoj, přidávám návrh našeho RD, budu rád za jakékoliv postřehy k této dispozici. Příjezd…
buckovasimona
Před 10 lety
1
2
33
Kmb Profiblok 300 Brus - máte zkušenosti?
Na internetu jsme objevili tento materiál a je velmi cenově přijatelný. Bohužel neznáme nikoho, kdo…
glian
Před 10 lety
3
Vinylová podlaha, čím uklízíte?
Čím myjete vinylovou podlahu,myslím jakým mopem,vysavačem na mokré vytírání atd.?
kacckas
Před 10 lety
3
Pohybové čidlo na schodiště. Jaký typ?
Zdravím.Kdo máte světla na schodišti na pohybové čidlo tak prosím hodte typ jaké.Ja koupil nejaké a…
cfox007
Před 7 lety
14
Hledám firmu na rekonstrukci koupelny, poradíte?
Ahoj všem, ráda bych se vás zeptala, jestli máte dobré reference, nebo ideálně osobní zkušenost s n…
rischart
Před 10 lety
5
Sušička LG RC8055AP2Z - recenze
Ahoj, nemate doma nekdo susicku LG RC8055AP2Z? http://www.lg.com/cz/susicky/lg-RC8055AP2Z Chtel…
fiala75
Před 10 lety
1
Stavební úřad se po 30 dnech od oznámení užívání stavby vůbec neozval
Dobrý den, Prosím o radu jak máme dále postupovat, když jsme před víc jak měsícem (28.11.) dali …
astrid_sk
Před 10 lety
6
Designér nebo nadšenec do navrhování interiérů - znáte někoho?
Na jaře se budeme stěhovat a já promýšlím a plánuji uspořádání obývacího pokoje (spojen s kuchyňský…
aurinko
Před 10 lety
4
Koupě pozemku a stavba rd
Dobrý den, chceme si brát úvěr od RB (jsem zaměstnanec). Byly jsme tam zhruba před 14 dny, chtěli …
slabici
Před 10 lety
4
Koupě bytu v družstevním vlastnictví
Zdravím, plánujeme koupi bytu v družstevním vlastnictví. Cena za byt je hodně lákavá, ale bohužel j…
antoinet
Před 10 lety
6
Cenová nabídka na dům od firmy, je to adekvátní?
Hezký den, rozhodli jsme se stavět domeček, jedná se o dřevostavbu, necelých 150 m čtverečních. Dos…
stikobijec
Před 10 lety
2
Jak vyřešit kuchyň?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak byste řešili dispozičně kuchyň viz obrázek ? Zatím jsme teprve …
ratatooy
Před 10 lety
7
Vlhký sklep a tvořící se plíseň - co s tím?
Vážení čtenáři, velice Vás žádám o pomoc s řešením vlhkého zdiva ve sklepě rodinného domu. Vlhké zd…
charado
Před 7 lety
3
Projektant Olomoucký nebo Zlínský kraj
Hledám projektanta pro komplektní vyřízení a návrh rodinného domu-bungalovu. Má někdo zkušenosti.? …
houseprojekt
Před 10 lety
2
Životní pojištění a jeho zrušení
Dobrý den, mám dotaz, který se týká životního pojištění. Manžel si před cca 7 lety zařídil životní …
vladimirsvorba
Před 10 lety
6
Jaká výmalba v kuchyni? Prosím o inspiraci
Dobrý den. Budu mít kuchyň v bílém lesku s pracovní deskou Ořech aida tabákový, zem - u linky béžov…
misaa85
Před 10 lety
1
Dílna v domě nebo v garáži?
Ahoj, můžete mi prosím napsat zkušenosti? Chceme bungalov, jsme jen dva a přítel si nechce nechat v…
slabici
Před 10 lety
10
Jaká je ideální orientace oken v pracovně?
Ahoj. Jaká je podle vás ideální orientace oken v pracovně? Procházela jsem internet a nenašla jsem …
inkajanakova
Před 9 lety
9
Firma Rovax (Brno) - zkušenosti
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s firmou Rovax. Ať už se samotnout stavbou, zd…
roman111
Před 9 lety
5
Názor na nákres bungalovu - vchod jižní strana
Moc prosím o jakýkoliv názor na tento nákres. Ráda se přizpůsobím zkušenějším. Vchod je z jižní str…
katulele
Před 10 lety
11
Soused si úmyslně zvýšil výšku svého pozemku o 20 cm, co mám dělat?
Soused si úmyslně zvýšil výšku svého pozemku o 20 cm. Navíc ho vyspádoval tak, že voda při silnější…
ratatooy
Před 10 lety
9
Názor na půdorys domu
Ahoj, můžete mi prosím napsat názory na půdorys, co jsme si vymysleli? Musíme dodržet zastavěnou pl…
slabici
Před 10 lety
5
1
2
…
898
899
900
901
902
…