O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
V jake kvalite Vam dodaly drevena okna? Poskodily Vam je pri preprave?
Byly jsme zaskoceni kvalitou povrchu drevenych oken, temer na kazdem druhem okne nerovnosti drev. r…
janamartish
Před 11 lety
2
Dodání oken ve 100% kvalitě - jak jste byli úspěšný při řešení reklamace?
Pokud ne - jak jste byli uspesni pri reseni reklamace? V nasem pripade na kazdem druhem okne vydite…
berrusska
Před 10 lety
4
Máte někdo zkušenosti se stavební firmou RD Brist?
Uvažujeme o výstavbě s touto stavební firmou, zkušenosti ostatních by nám velmi pomohly v rozhodová…
radyn86
Před 10 lety
7
Eshop navýšil cenu za zboží, jak řešit?
Ahojte, kupovala jsem si na eshopu obklady. Provedla jsem objednávku za danou cenu, která byla v es…
zmrz_lina
Před 11 lety
10
Jak zateplit správně pozednici?
Zdravím, řeším aktuálně také zateplení pozednice a vedle toho i věnce z půdní strany. Mám NED t…
werisska
Před 11 lety
3
Stavba domu + hypotéka
Ahoj mam takovou otazku chceme pristi rok na podzim okolo rijna listopadu zadat hypoteku na rodinny…
marcinek
Před 11 lety
2
Co myslíte, vyplatí se dokupovat u spotřebičů prodloužení záruky?
U většiny spotřebičů jsou za příplatek prodloužení doby záruky, myslíte, že je to dobré?
schnek
Před 11 lety
17
Kamerový systém, jaký doporučujete?
Pěkný den přeji všem, bydlím na vesnici, kde si lidé závidí, krade se a ničí vše co přijde pod ru…
jumpmans
Před 11 lety
6
sponzor fóra
Doba od kresleni projektu až po povolení stavby(ohláška)
Jak dlouho jste čekali na na Ohlašku,myslim tím,od první schuzky s projektantem az po papír ,že muz…
ivikkivik
Před 11 lety
5
Co ke skalníku do svahu a jak ho nasadit?
Ahoj střecháčci, mám prosbičku ohledně skalníku.-)) Máme za barákem svah cca 35 m dlouhý a 10m širo…
bedyna
Před 9 lety
17
Prodej pozemků
Dobrý den všem, Jsem majitelem pozemku, které chci prodat. Mám na Vás dotaz, kteří jste prodávali…
guteman
Před 11 lety
5
Velká "válecí" sedačka do obýváku
Zdravím, měli jsme do obýváku vybranou tuto sedačku http://www.montero.cz/sedaci-soupravy-free.asp…
kvetoslav123
Před 6 lety
13
Srovnatelný projekt/rozpočet - vybrat patrový nebo přízemní - kde lze nejvíce ušetřit na práci?
Ráda bych znala váš názor, přivítám rady a tipy! Chystáme se stavět, máme individuální projekt, roz…
xbrel06
Před 10 lety
1
2
44
Koupit pár let starý dům nebo postavit?
Je reálné na Mladoboleslavsku postavit dům (alespoň 100 m2) i s pozemkem do 3 milionů nebo máme mož…
komenska
Před 11 lety
11
Silnější krbová kamna vs. vložka bez výměníku
Dneska jsem jezdila po obchodech pokouknout po krbových kamnech o výkonu min. 10 kW a to je takový …
ajuse1
Před 11 lety
1
Co vyřizovat po koupi pozemku?
Zdravím, v nejbližších dnech budeme kupovat vybraný pozemek. Je to přes realitní kancelář,doufám, ž…
linee
Před 7 lety
13
Změna kaskádovité zahrady na rovinatou
Uvazuji o koupi rodinneho domu, ale ma kaskadovitou zahradu, coz mi vadi. Je nejaka sance, ze pujde…
losoun
Před 11 lety
1
Poskytne někdo rady ohledně stavby bungalovu 866 od Eurolinu?
Ahoj,je tu někdo ochotný poslat mi na Lucisek09@email.cz nějaká infa ohledně 866-ky? Na co dát bach…
lindaaa10
Před 9 lety
2
Špatně zalité základové pásy, co s tím?
Ahoj, tak i my jsme konečně začali a hned první problém :-( Jsme v mírném svahu. V plánu bylo na sv…
mili23
Před 11 lety
4
Krytina na dřevostavbu - betonová taška vs. šindel
Dobrý den, s manželem bychom chtěli dřevostavbu, začínáme se rozhodovat ohledně krytiny, chceme bun…
jarunkap
Před 11 lety
4
Posuvná šatní skříň 3,8 m dlouhá, na kolik dílů rozdělit?
Prosím o radu, budeme mít posuvnou šatní skříň 3,8m, na kolik posuvných dílů jí rozdělit? Stačí na …
deto_oesya
Před 11 lety
2
Novostavba Brno Bohunice ul.Vyhlídalova od M development - reference
Ahoj, máte někdo zkušenost s firmou M development, prodávají byty teda staví a prodávají novostavb…
pepa79
Před 5 lety
1
2
39
Elektrický žebřík v koupelně
Prosím o názory, zda je provoz elektrického žebříku levnější, nebo dražší , než podlahové topení v …
alcar
Před 11 lety
7
Jaký máte názor na společnost RoDom Bohemia s.r.o.?
Děkuji za jakýkoliv názor ohledně společnosti RoDom Bohemia s.r.o. S přítelem sháníme stavební fir…
darwin78
Před 10 lety
14
Rekreační objekt do 50 m2
Dobrý den-mám takové dilema"problém",koupili jsme si pozemek v příměstské oblasti s možností posta…
hana_volkmann
Před 3 lety
2
Varná deska v prostoru a lednice vedle trouby
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zařízení kuchyně. Co si myslíte o varné desce v prostoru (ne u z…
luckydaisy
Před 11 lety
7
Pomoc s návrhem předzahrádky
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o pomoc s návrhem předzahrádky před domem? Jedná se o obdelník 8x…
rostlinky_cz
Před 11 lety
7
Zahraniční odkazy s moderním interiérovým designem
Ahoj, prosím můžete přidat kvalitní odkazy s aktuálním, moderním interiérovým designem? Díky.
solaris
Před 11 lety
3
Vikymont Kopřivnice - stavíte nebo stavěl s nimi někdo?
Zdravím, nenašel by se tu někdo kdo staví nebo stavěl s touhle firmou??? Nebo nemáte s nimi někdo n…
bakun13
Před 3 lety
23
Cena krovu, když máte svoje dřevo?
Dobrý den, máme problém s dodavatelem krovu. Měli jsme svojí kulatinu (borovici a smrk 1:1), ale na…
kalutedi
Před 10 lety
4
1
2
…
920
921
922
923
924
…