Krásné Vánoce a úspěšný Nový Rok všem stávajícím i budoucím obyvatelům srubu a roubenek, hodně pohody, málo tesaříků a hlavně pevné nervy. Něco mi říká, že je budeme potřebovat.
Přeji vám poklidné prožití svátečních dnů. Každoročně chodím se synovci krmit zvířátka, tak i letos to proběhlo. Pro mě byla už čarovná noc v pátek a to, co jsem si přála, upřímně přeji všem lidem. Mějte se rádi. Ahoj všem.
Ahoj, nevíte někdo jak je to letos s veletrhem v Praze na Výstavišti? Někde jsem četl, že by to mělo být s moderním vytápěním v termínu od 7. 2. do 10. 2., ale pak jsem zase někde viděl, že je akce zrušena. Nemáte o tom někdo přesnější informace?
Děkuji.
Ahojte, na jar sa pridame ku Vam s nasim mini zrubikom, bude mat rozmer 7x5 m, chcle som Vas len oprosit, nemate niekto podobny rozmer, ze by sme nacerpali trosku inspiracie. Dakujem velmi pekne.
@elha1 je to doopravdy zrušené, to v Holešovicích. Ale bude na výstavišti PVA nějak začátkem února, to je stavební veletrh, ale je tam i dřevo. Ty termíny se měnily, nevím, co teď zrovna platí
chci se podělit o jednu zkušenost. Vím, jak pracně jsme všichni povolovali rektifikační šrouby. Také máme klíč 55-ku a skoro 2 metry dlouhou rouru, a chlapi mají co dělat, aby s tím hnuli. Až přijel frajer (od našeho výrobce), pokýval hlavou, řekl si o 2 panenky (na vysvětlení těm, co nejsou v obraze - panenka je malý hydraulický zvedák na auta), pozvedl sloup a šroubem otočil dvouma prstíčkama
@esmeralda2 jo tak by to taky šlo ale nemám už tolik místa abych tam tu panenku nacpal
Jinak mám klíč 46 a sruby přede mnou co delala ta firma měli jen 36 což mne přišlo tak málo že ty zavitovky to nemůžou udržet
Já používám ke klíči palici a mlatim do toho tak dlouho až to povolí :-)