Odpověď na příspěvek od annyk:
Prosím o radu, nelíbí se mi obklad za vanou jak j… @annyk a co takhle celé jinak? Nepraktické při koupání a o úklidu ani nemluvím.Odpověď na příspěvek od pyramis:
A vanu dej klasickou obezděnou. Sám jsem priznivc… @pyramis s vanou jsem si jistá, ze chci tuto....klasickou určitě neOdpověď na příspěvek od pyramis:
Tak to bude perná práce při vytírání prostorů kol… @pyramis s úklidem počítám, nemyslím, že to bude extra hrůza.. prostě ji chci 🙃Odpověď na příspěvek od annyk:
@pyramis s úklidem počítám, nemyslím, že to bude … @annyk buď dát všude stejný obklad a nebo zrušit ten výstupek nevím jestli tam musí kvůli něčemu být.Odpověď na příspěvek od edison101:
@annyk buď dát všude stejný obklad a nebo zrušit … @edison101 musí skrz vodu, bohužel...Odpověď na příspěvek od annyk:
@edison101 musí skrz vodu, bohužel... @annyk Tak tú predstenu urobte až po strop.Odpověď na příspěvek od annyk:
@edison101 musí skrz vodu, bohužel... @annyk potom z yvaji už jen 3 možnosti dát všude stejný obklad nebo výklenek protáhnout až ke stropu že tam nebude a nebo se stim smířít a naučit se stim žít jiná možnost není.