Patrový dům 5+kk půdorys

Ahoj, najde se někdo kdo má půdorys patrového domu 5+kk menší než 11m x 8.25m? Chceme co nejmenší dům s tímto složením - dole kuchyň/s ostrůvkem/ spojena s obyvakem, pracovna, sprcha se záchodem, techn.mistnost a nahoře tři pokoje a koupelna s vanou. Pod uvedené rozměry se nemůžeme dostat. Díky.
Odpovědět
My budeme mít upravené Flexi od DJT. https://www.stavimesidomecek.cz/nizko... Spodek "A", vršek "B" a prodloužené o 0,5m.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabinasova my máme takový dům 🙂 máme projekt od gservis dům Siesta. Jen předsíň jsme rozdělili a z půlky je předsíň a z půlky je technická místnost https://www.gservis.cz/projekty-rodin...
Odpovědět
@dorabell díky moc za reakci, určitě se inspirujeme
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabinasova není za co 🙂
Odpovědět
Prosím o připomínky k tomuto půdorysu, díky.
Odpovědět
@michaelabinasova určitě bych prodělala první patro. Jsem velký odpůrce šikmých rohu. Přízemí mi přijde ok, nevím, jestli to zadveri není malé. Jídelní stůl určitě nemůže byt takto u okna, to neodsunou židle.
Odpovědět
@michaelabinasova 1. Patro:Ten proskleny roh bych asi ozelela,bude to podle me zbytecne drahe a ne tak efektni. Jidelni stul s zidlema mne take prijde moc namacknuty na zed. Vejde se vam do obyvaku vetsi sedacka? Nejsem si jista,zda velikost spize a zadveri bude stacit. Ja bych se na spiz a vestavnou skrin vykaslala a zvetsila o to kuchyn.Vejdou se do koupelny realne ty dvere i s oblozkou?2. patro:Ty rohy mne prijdou taky neprakticke,zkuste v pokojich rozmistit nabytek,zda to bude ok. Okna mne prijdou mala docela, zkuste rozmistit ten nabytek...zjistite,jak na tom udete s prostorem a treba svetlem pro pracovni stul..... Kde budete mit pracku? Cim chcete topit-vejde se vam vse do technicke? Preju hodne stesti pri vymysleni a nasledne realizaci🙂 Hlavne,at jste spokojeni vy.
Odpovědět
@luckavra děkuji za připomínky, také se mi nezdají ty sikminy, ještě přemýšlíme jak to předělat, ale moc to nevychází. Kdybyste měla nápad můžete poradit 😉
Odpovědět
@t_makovice děkuji za připominky, určitě zvážíme. Technická místnost bude sloužit jako prádelna s prackou a sušičkou na sobě a také místo pro plynový kotel. Co se týče sikmin v prvním patře, ještě zvažujeme jak je odstranit, ale moc nás nic nenapadá. Kdybyste měla nápad klidně se podělte. Zkusím dnes rozmístit ten nábytek a uvidíme. Díky za reakci
Odpovědět
My to máme řešené takto, třeba vám to pomůže 😊 jen v podkroví jsou v pokojích navíc střešní okna 😉
Odpovědět
Ahoj, máme podobný typ domku, rozměr 9,5x8,3m - dřevostavba.
Odpovědět
Budeme mit takto
Odpovědět
Článek se načítá
@paskal11 můžete ukázat půdorys prosím? Jak jste to tam vše zmackli🙂
Odpovědět
@nikina11 můžu se zeptat kolik máte výšku stropu u zdi kde je sikmina v podkroví? Máte tam postel a my to budeme mít asi 120 cm pod úhlem 38 stupňů takže postel by tam být nemohla.
Odpovědět
@nikina11 jinak to máte moc pěkné, líbí se mi to víc než ten náš takže se nejspíš inspirujeme😉
Odpovědět
@ive747ta ložnici máte dole a nahoře ten menší pokoj je pracovna? Taky není špatný nápad. Chybí dveře do jednoho pokoje, ale asi jsou z chodby že?
Odpovědět
@michaelabinasova ano, dole je loznice, abychom na stari nemuseli po schodech. Nahore ten mensi pokoj je zatim bez ucelu. A na nakresu v tom jednom pokoji dvere chybi. Budou z chodby. Ted to bude i bez pricky. Zatim budou mit deti velky pokojik a casem se dodela pricka a bude mit kazdy svuj.
Odpovědět
@michaelabinasova máme cca 140 cm úhel 40°, původně to bylo níže ale nechali jsme o cihlu zvednout, chtěli jsme pod střešní okno dětský stůl a aby se nám tam vešla právě ta postel.😊
Odpovědět
@nikina11 taky o tom popremyslime 😉 máte vyzkoušeno, že se nebudete bouchat do hlavy? Manžel má 180 cm. Taky bychom to tak chtěli, ale mám obavy.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabinasova to náměstíčko s šikminama v patře je hrozný. Aspon ty dva pokoje v horni casti obrazku srovnejte do roviny v miste dveri.
Odpovědět
Profilova fotka
my to teda nemáme v požadovaném rozměru domu, ale máme to předimenzovaný, takže věřím, že by se to samé dalo udělat i v měřítku, co by vyhovoval vám.
Odpovědět
Profilova fotka
vršek jsme teda ještě trošku upravili https://www.modrastrecha.cz/blog/mr_f...
Odpovědět
@michaelabenasova byli jsme se inspirovat u známých kteří jsou už zabydlení a díky nim jsme zvyšovali, mají 145cm a vůbec nemají problém s tím že by je ta šikmina nějak zvlášť obtěžovala a to oba dva nejsou žádní špunti 😉. Co jsem hlavně chtěla je nemít záchod hned vedle dětského pokoje nebo ložnice, varovala mě kamarádka která to tak má, že děcka chodí v noci na záchod a ona slyší každé spláchnutí, ale je zase fajn když víte že má rodina v pořádku zažívání 😊👍.
Odpovědět
@mr_falko díky za tipy.. půdorys máte moc pěkný. Co je ten malý pokoj v patře vedle schodů?
Odpovědět
@nikina11 díky za info, určitě to zvážíme 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabinasova dětská šatna + sklad
Odpovědět
Půdorys jsme trochu pozmenili tak prosim o vas nazor, dekuji. V patre jsou v pokojich, na chodbe i v satne stresni okna, v programu nejdou zaznacit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?