O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vinylová podlaha Fatra Termofix - cedr světlý
Máte prosím někdo tuhle podlahu? Chtěla bych vidět, jak vypadá v reálu a né jen ve vzorku. Díky
atrama
Před 11 lety
2
Stavba víkendové chaty - Ytong nebo sroubenka?
Stavali ste nekto? Nasa predstava byla chata (vs patrem) dole spoloc.mistnost s kuchynkou, koupelno…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Nevím co dělat ...
Zdravím, mám jeden problém který mě trápí a nevím si s ním rady. Věc se má tak, končím školu a shán…
zamilovanadonej
Před 11 lety
27
Zná někdo GARDENA AquaContour?
Zná někdo GARDENA AquaContour? má cenu kupovat?
sarka49
Před 11 lety
1
Mám dotaz ohledně zahradního domku v CHKO
Krásné odpoledne stavaři :) Mám dotaz ohledně zahradního domku v CHKO.. Máme na zahrádce jeden st…
linee
Před 11 lety
3
Máme šanci na hypotéku, když je přítel ze Slovenska?
Dobrý den. Máte někdo zkušenost? Přítel v ČR nemá trvalý ani jiný pobyt a chtěl by získat úvěr na k…
otoron
Před 11 lety
5
Nevíte někdo, kolik si účtují sádrokartonáři za práci?
Chystáme se dát do patra sádrokartón na stropy a v přízemí realizovat v kuchyni nějaké podhledy pro…
veronickalongipes
Před 11 lety
7
Offsetová hypotéka, jste spokojeni?
ahoj. Rád bych se zeptal, jestli máte někdo offsetovou hypoteku u Raifky nebo jinde a jestli jste s…
karel01
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Můžete mi doporučit někoho na vytvoření energetického průkazu budovy v okolí Opavy?
dobrý den, můžete mi prosím poskytnout info a kontakty na někoho, kdo by mi vytvořil, naprojektoval…
siksik
Před 11 lety
3
Dům nebo byt + rekreační (víkendový) objekt?
Ahoj, ráda bych poprosila o rady nebo spíš zkušenosti. Žijeme ve městě, relativně na kraji, u příro…
koffen
Před 11 lety
12
Můžou se lepit fabiony na už vylícené stropy?
Ahojte, muzou se fabiony lepit na uz vylicene stropy nebo se musi prvni nalepit a az pak vylicit..?…
veronickalongipes
Před 11 lety
1
Máte někdo úplně zatemňující roletu od Velexu bílé barvy?
Chcela by som do ložnice kupiť od Veluxu bielu úplne zatemňujúcu roletu? Potrebuj referencie - či j…
jaruaka169
Před 11 lety
6
Akvárium. Kde nakupovať?
Ahojte strašne by som chcela akvárium,raz som tu videla nadhernu fotku vstavaneho akvária s koralm…
soleilll
Před 11 lety
1
2
33
Novostavba domu a hospodářská zvířata, máte někdo?
Při prohlížení alb s novostavbami vidím krásné zahrady, s dokonale střiženým trávníkem po kterém se…
ratatooy
Před 11 lety
8
Ekologicky šetrný toaletní papír, kterou značku?
Ahoj holky, kterou značku ekologického toaletního papíru používáte? Ty bělené, třívrstvé, vonící po…
ivular
Před 11 lety
4
Nejlepší hypotéka pro výstavbu
Hledáme jak nejlíp financovat výstavbu. Nabídek mraky... ]-( Kterou banku jste si vybrali pro stavb…
beruzska
Před 11 lety
26
Měnil někdo z vás plynový ohřívač vody za elektrický?
Měnil někdo z vás plynový ohřívač vody za elektrický? Jsme v bytě 50m2, zatím karma, kteerá neustál…
misadan
Před 11 lety
11
Nátěr na už natřenou houpačku
Dobrý den, chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat na přibarvení houpačky, viz foto. Houpačka je již…
petr79803
Před 11 lety
6
Co máte v podkroví?
Máme si dát do podkroví podlahovku? Co je lepší? Vím,že je spousty toho už na Ms,ale nějak sem z to…
xajaneckova
Před 11 lety
11
Vana Barcelona od Riho, nemáte jí někdo?
Ahoj Všichni, nemá někdo z Vás vanu Barcelonu od Riha, chtěla bych vidět, jak vypadá v reálu. Děkuj…
nikush150
Před 11 lety
1
Lokální nízký strop, vadí to?
Ahojky, chtela bych se zeptat, za mate zkusenosti, jestli projdeme kolaudaci, kdyz jsme kvuli zate…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Hledáme osvědčeného projektanta v Olomouci a okolí
Hledáme schopného projektanta pro RD v Olomouci. Nemáme žádné reference od známých, většina použil…
petusha87
Před 11 lety
6
Zdít na maltu nebo lepidlo?
Prosím vaše rady a názory na maltu a lepidlo. Raději bychom na lepidlo. Je to rychlejší a prý i tep…
page007
Před 11 lety
12
Jaký máte názor na zastřešenou terasu u domu?
Řeším tuto otázku už docela dlouho, chci nechat prodloužit střechu a získat tak zastřešenou terasu.…
eaty
Před 11 lety
28
Převod pozemku - je lepší se vzít a převést v rámci SJM nebo darovat?
Mám problém - vlastním pozemek a chceme s přítelem stavět dům. Bylo nám ale řečeno, že musíme být o…
hlasil
Před 11 lety
1
2
40
Nový elektroměr ve starém RD
Na pozemku jsou staré hodiny, na starém RD. Nový RD by jste připojily na stávající připojku nebo ne…
linee
Před 11 lety
3
Vrtaná studna pod domem, máte někdo?
Dobrý den, chceme vrtanou studnu, a protože jí budeme používat v domě jako užitkovou, tak co kdybyc…
nada222
Před 11 lety
5
Spotřebiče Mora, jste spokojeni?
Dobrý den, má někdo zkušenost s těmito spotřebiči? mora ot 631 x (digestoř), mora vds 631 c (varná …
jennifer
Před 11 lety
4
Jaké jsou první kroky pro přípojení plynu?
Dobrý den, jaké jsou první kroky pro připojení plynu? Na pozemku již HUP je ve starém baráku, rá…
jkur
Před 11 lety
1
Barvu hel klasik nebo jupol klasik?
Jaké máte zkušenostit s těmito barvami, a jakou by jste doporučili.
petapetruska
Před 11 lety
2
1
2
…
1022
1023
1024
1025
1026
…