O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zateplenie stien 250EPS - sú treba aj kotvy?
Ahojte, ideme zateplit tehlove steny nasej novostavby 25cm EPS. Nakolko takato hrubka izolacia nie…
viados
Před 11 lety
10
Zateplená novostavba vatou a přesto problémy s plísní?
Plánujeme zateplení vatou a zvažujeme možnost difusně otevřené skladby fasády, protože je údajně …
linee
Před 11 lety
4
Kdo platí DPH? Kupujeme zasíťovaný pozemek neplátce DPH
Krásný vecer,chtěla bych se zeptat,zda někdo neporadi..kupujeme zasíťovány pozemek od člověka, jež …
h06493
Před 11 lety
4
Rovnání podlahy. Beton, lepidlo na obklady, ..?
Zajímaly by mě jiné varianty na vyrovnání podlahy "po zednicku". Mame hrozně křivý panel, který mus…
meluzina1212
Před 11 lety
4
V katastrální mapě zakreslena budova - proč není na LV?
Zdravím a dovolím se zeptat, zda jste se setkali s následujícím - na pozemku, který chceme, se nach…
cema01
Před 11 lety
5
Jak funguje hypotéka a život?
Po přečtení mnoha příspěvků jsem se dozvěděla, že jsem mladá, blbá a naivní :D. Za 2 roky budeme mí…
janneys
Před 11 lety
1
2
...
...
3
4
107
Jak postupovat po zaplacení rezervačního poplatku RK?
Ahoj, jsme tu nový :-) a potřebovali bychom poradit, jak a čím dále postupovat po zaplacení rezerva…
zamilovanadonej
Před 11 lety
5
Jak rozmístit kuchyňskou linku a jídelní stůl pro 6 osob?
Ahoj všem potřebuji radu jak zařídit kuchyň. Chtěla bych tam mít kuchynškou linku s velkou pracovní…
berrusska
Před 11 lety
6
sponzor fóra
Kde máte umístěný "bar" s alkoholem?
Nedaří se mi vymyslet správné místo na umístění baru s alkoholem. Nyní máme vína ve sklepě, ostatní…
breberka
Před 11 lety
9
Koupelnový nábytek, jaký vybrat? Doporučte výrobce
Prosim poradte jaky koupelnovy nabytek vybrat..designovu predstavu mam..spise bych chtela doporucit…
godi1
Před 11 lety
4
Kotel Vaillant VUW 246/5-5 eco TEC plus, je dobrý?
dobry den, plynar mi nabidl kotel do bytu Vaillant VUW 246/5-5 eco TEC plus, vubec se v tom nevyzna…
bytkup
Před 11 lety
1
Přemnožené čínské berušky útočí - jak se bránit?
Loni jsme měli na zahradě a fasádě domu invazi čínských berušek a děsím se letošního roku. Je to ro…
viados
Před 11 lety
3
Benzínové plotové nůžky, máte zkušenost?
Potřebujeme pořídit nové plotové nůžky (máme poměrně hodně okrasných stromů a živý plot). Včera jsm…
jeniki89
Před 11 lety
1
Vestavná mikrovlnka - poraďte jakou
Zařizujeme kuchyň v novém domečku a narazila jsem na velký problém, když jsme vybírali spotřebiče a…
qeszi
Před 11 lety
3
Nová kuchyně - co dát za materiál na zeď za linku?
Ahojda všem :-) konečně se chystáme rekonstruovat i kuchyň . Máme už hotový návrh ( viz. přiložené …
qeszi
Před 11 lety
1
2
33
Katalog Radost bydlet z Decolandu, nemáte doma?
Nemáte někdo navíc starší katalog z DECOLANDU Radost bydlet (na obálce je sedačka), popř. není někd…
veef
Před 11 lety
1
Oprava památkově chráněného domu-na co lze získat dotace?
Ahoj :-) Jsme mladý manželský pár bydlící u manželových rodičů. Loni na jaře se u nás ve vesnici n…
slunickomil
Před 11 lety
3
Stěrka do koupelny místo obkladů, jak to vytvořit?
Našla jsem na stránkách výrobce baterií do koupelen tuto nádhernou koupelnu. Chtěla bych místo obkl…
mirisek81
Před 11 lety
11
Stavební veletrh, má cenu jet se podívat?
Nevím do jakého tématu to mám zařadit, ale chtěla jsem se zeptat jestli si myslíte že má cenu jet s…
kajovaevicka
Před 11 lety
4
1domy.cz, Hodonín. Stavěl s nimi někdo?
na stránkách mají u typových domků dobré ceny./včetně DPH be ZD/Co vy na to?Stavěl s nimi někdo????
brosta
Před 11 lety
1
Velikost místností. Myslíte, že jsou dostačující?
Našli jsme si půdorys, který by jsme jen minimálně pozměnili...Určitě by se zmenšila kotelna jeliko…
nanah
Před 11 lety
1
2
...
3
76
Ikea - jsou schopni dovézt zboží z jiného obchod. domu?
Zdravím, máme v plánu koupit výprodejovou řadu faktum, ale pár skříněk není v naší IKEA v Ostravě -…
rowan
Před 11 lety
12
Rozhodli jsme se stavět. Co teď?
Dobrý den, budu ráda za jakoukoliv Vaši radu. Rozhodli jsme se stavět. Pozemek i RD chceme řešit h…
katty.w
Před 11 lety
1
2
35
Jak nejlépe uspořádat naši kuchyni? :)
ahoj, před časem jsem tu měla otázku (http://www.modrastrecha.cz/forum/kuchyne/jak-nejlepe-usporad…
aamajka
Před 11 lety
14
Jsem tady nová - seniorka
DOBRÝ DEN VŠEM.TYHLE STRÁNKY SE MI MOC LÍBÍ.JE TADY TOLIK INSPIRACE PRO VŠECHNY.DNESKA JSME SI KOUP…
stikobijec
Před 11 lety
3
Kombinace barev (podlaha, dveře, kuchyň, obývák)
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak by jste kombinovali podlahu, kuchyň a dveře. Přikládám foto kuchyně.…
kkaccullka
Před 11 lety
2
Vinyl na dlažbu a podlahové vytápění, máte zkušenost?
Plánujeme rekonstrukci kuchyně při níž uvažujeme nad změnou podlahy. Stávající podlaha se skládá z …
velman
Před 11 lety
4
Šatna je bez oken, jak vyřešit odvětrávání?
V bytě budeme mít z původní komory šatnu. Tato místnost je bez okna a bez odvětrávání. Co s tím, vy…
lalule_vosule
Před 11 lety
1
Terasa od firmy, nechávali jste si ji dělat?
Zdravím, nechávali jste si někdo dělat terasu "na klíč" od nějaké firmy? Doporučíte? A na kolik …
peff
Před 11 lety
8
Jak na prodloužení balkonu v patře? Máte zkušenosti?
Zdravím Vás, plánujeme z obyčejného balkonu udělat terasu, tzn. stávající balkon "nastavit"... ale…
baibies
Před 11 lety
6
1
2
…
1044
1045
1046
1047
1048
…