O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Balkónové dveře - přidělání zámku, jak to udělat?
Ahoj, máme předzahrádku, na kterou se vchází z obýváku balkónovými dveřmi. Z těch bychom chtěli udě…
helik007
Před 12 lety
2
Kde seženeme levný pískovec na cestičku? Praha - východ
Náš dvorek byl původně celý vybetonovaný, což působí dojmem vězeňského dvora. Kus betonu jsme vybou…
helik007
Před 12 lety
3
Prosklená stěna v obývacím pokoji
Ahojte, rozhodli jsme se upravit si trochu projekt domečku. Chceme jednu stěnu v obývacím pokoji ud…
jennifer
Před 12 lety
11
Jak vyřešit při obkládání u kovových lišt vnější roh?
Zdravím. Potřebovali bychom radu. Obkládáme si koupelnu sami - manžel a švagr to zvládá, ale zasekl…
evasik74
Před 12 lety
2
Opravné přiznání daně, jak ho vyplnit?
PROSÍM o pomoc. Platili jsme daň ze dvou pozemků, které jsou vedeny ajko orná půda. Nyní nám ze dvo…
lorrelai
Před 12 lety
4
Koupě pozemku od spekulanta, máte zkušenost?
Jak jste vyjednávali a za kolikanásobek reálné ceny jste nakonec koupili? Uvítám jakékoliv rady a t…
lenka5731
Před 12 lety
16
Co je to konkrétně za druh omítky?
Moc se mi líbí ... pod čím ji ve stavebninách sehnat? děkujííí ;-)
rain88
Před 12 lety
3
Bourání domu se zástavním právem, dovolí to banka?
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti. Máme starý dům, který je na zbourání, ale je na něm hypotéka. …
noemi77
Před 12 lety
3
sponzor fóra
Prodej bytu a návrh na vklad do katastru nemovitostí
Prodáváme byt, v OV, s hypotékou. Prodáváme ho bez realitky. Co všechno - jaké doklady/smlouvy/do…
verunka01
Před 12 lety
2
Kuchyně Koryna
Zdravím, nedávno mne zaujala kuchyně od firmy Koryna. Chci se zeptat zda má někdo s tímto kuchyňský…
niccky.z
Před 12 lety
2
Vinyl
Ahoj všichni prosím o radu čím umýt vinyl aby se pěkně lesknul jak když nám ho položily. Děkuji:-))
niccky.z
Před 12 lety
5
Jsem tady nová - danielasiska
Ahoj, jmenuji se Daniela a s přítelem právě dokončujeme novostavbu našeho rodinného domu (později t…
niccky.z
Před 12 lety
2
Plast nebo měď?
Máme dva vodáky, jeden preferuje meď, druhý plast..a teď babo raď. Co máte vy? popř. proč jste se t…
stepz
Před 12 lety
5
Laminátová podlaha Egger a Kaindl - Dub bielený
Ahojte, má niekto z vás laminátovú podlahu od firmy Egger - Dub biely loft 8 mm alebo od firmy Kain…
motylik3
Před 12 lety
4
Nábytek z europalet, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti? Viděli jste to někde..? Na fotkách to vypadá relativně dobře... Chtěli by j…
petrasafr
Před 12 lety
2
Zavedení inženýrských sítí na pozemek, jak jste řešili?
Ahoj stavitelé, jsme na začátku vyřizování ohlášky. Pozemek je bez sítí a sítě nejsou ani na hrani…
veravera
Před 12 lety
6
Co se starýma cihlama? Jak je použít na zahradě?
Prosím poraďte,jak mohu použít staré cihly na zahradě,děkuji Nějaký tip či radu. ;-)
micinka22
Před 12 lety
9
Žádost o vydání společného územního řízení a stav. pov.
Pomóóóc! Snažím se vyplnit žádost o vydání společného územního ř. a stavebního povolení, a potřebuj…
vercik41
Před 12 lety
1
Máte zkušenosti s firmou Atiss?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s firmou Atiss, nebo Arthauss ( http://www.arthauss.cz/index.php )? Jej…
wawy
Před 12 lety
1
Vestavěné spotřebiče Mora - máte zkušenost?
Máte někdo tyto spotřebiče : ind.deska Mora MIT 600 FX1 a trouba Mora VT 527 GX ? Lákají mě cenou, …
connieblair
Před 12 lety
13
Firmy dřevostaveb v Moravskoslezském kraji, poraďte
Můžete mi poradit osvědčené firmy na dřevostavby v Moravskoslezském kraji? Chceme bungalov 4+1. Pot…
tracyy
Před 12 lety
1
Odhad hodnoty nemovitosti je nižší než potřebujeme
Potřebovala bych poradit. Kupujeme si byt v družstevním vlastnictví, který chceme později převést d…
vercav89
Před 12 lety
3
Nádobí WMF nebo Silit, máte zkušenost?
Jaké máte prosím zkušenosti s těmito značkami kuchyňského nádobí? Uvažuji o pořízení sady hrnců, ta…
evv
Před 12 lety
5
Máte zkušenosti s drevenynabytek24.cz, kolekce Hacienda?
Ahoj, moc se mi líbí nábytek z těchto stránek (http://www.drevenynabytek24.cz/), konkrétně kolekce…
tetraska_
Před 12 lety
1
Andulka nevyletí do klece, nemůže být tlustá?
Ahoj, chtěla bych vás požádat o radu. Máme doma andulku cca 2,5 roku. Zjevně jí nic není. Dobře jí,…
fotrtom
Před 12 lety
4
Moje zkušenost s firmou A+A HOKO
Zdravíčko, ráda bych se s Vámi podělila o zkušenost s firmou A+A HOKO :-) pro kompletní rekonstrukc…
koucinka
Před 12 lety
3
Linoleum v obýváku, máte někdo?
máte někdo lino v obýváku? cena je lákavá a na fotkách to vypadá dost profi: http://www.supellex.c…
bydlici
Před 12 lety
14
Je opravdu nutný štěrk pod základovou desku?
Ahoj, máme pasy zárovaň s terénem a teď by měla přijít na řadu deska... na štěrk bysme museli odstr…
nemec
Před 12 lety
13
Jaký máte názor na parní čistič Black&Decker FSS1600?
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto parním čističem? Uvažuju o koupi. Díky. http://www.mall.cz/parn…
danuska23
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - stanahk
Áhoj , jmenuji se Stáňa, jsem maminka prvňáčka, pracuji a žiju v HK. S manželem marně sháníme pozem…
tavenda
Před 12 lety
9
1
2
…
1117
1118
1119
1120
1121
…