O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pasivní či nízkoenergetický dům na Liberecku
Znáte prosím dobrou firmu, která postaví na Liberecku pasivní či nizkoenergetický dům?
endlessblue
Před 12 lety
2
Zděná kuchyň, máte někdo? Jak jste spokojeni?
Napadla nás myšlenka na zděnou kuchyň, jen část pod pracovní deskou. Podělíte-li se o své zkušenost…
volvous
Před 12 lety
3
Rozpočet rekonstrukce pro odhadce, jak to rozepsat?
Ahoj holky,mám dotaz bereme si uvěr ze stavebního spoření na bydlení plus na rekonstrukci.Pan odhad…
hveaw
Před 12 lety
8
Čím natřít podlahu v garáži?
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jestli a čím natřít vlhký beton v garáži? Něčím odolným proti m…
ppole
Před 12 lety
1
Úvěr od Modré pyramidy
Máte někdo úvěr od Modré pyramidy na 100% odhadu nemovitosti? Byly s tím problémy?
niccky.z
Před 12 lety
3
Kde seženu levný dřevěný plot s betonovými sloupky?
Prosím poraďte
zamilovanadonej
Před 12 lety
4
Jakou značku plynového kotle na vytápění domu?
Prosím poradíte?Jaký kotel si máme koupit do menšího patrového domku 4+1.Nyní je tam Mora asi 20let…
pamela98
Před 12 lety
1
Neviděl jste někdo tuto nebo podobnou sedačku?
U misha82 jsme v albu uviděla tuto sedačku a je to prostě přesně ONA :-)...jenže...kde jí sehnat? n…
twabzin
Před 12 lety
3
sponzor fóra
Plastové rohy v koupelně, chci se zeptat na váš názor
Chtěla jsem se zeptat na názor a zkušenosti s použitím plastových rohů u obkladů v koupelně. Mají p…
lucijeje
Před 12 lety
4
Zlíňačky, doporučte někoho, kdo nám postaví dům ;-)
Prosím o radu ty, co už mají postaveno v okolí Zlína a mají dobrou zkušenost buď s firmou nebo chla…
barcula
Před 12 lety
3
Nebude průchod z kuchyně do obýváku - 145cm - moc úzký?
průchod z kuchyně do obýváku (nyní 170 cm)..musíme ho o 25 cm přizdit, abychom prodloužili na levé …
evelynka25
Před 12 lety
12
Kam umístit televizi?
Ahoj, prosím o radu, kam umístit televizor. Přikládám obrázky 3 variant. K propozicím místnosti: ší…
sobik22
Před 12 lety
16
Plovoucí podlaha Balterio nebo Kaindl?
Rozhodujeme se mezi plovoucí podlahou s V-drážkou Balterio nebo Kaindl (8-10mm), máte někdo zkušnos…
linee
Před 12 lety
4
Náplava z rybníku na pozemek, máte zkušenost?
máme možnost levně přivézt na pozemek usazenou hlínu z rybníka, která se bude bagrovat. Máte s tím …
sarka49
Před 12 lety
7
Tapety - mám obrázky do pokojíčku nalepit sama?
Vůbec si nevím rady, jak udělat synovi pokojíček. Nejdřív jsem chtěla vymalovat a na zkosenou stěnu…
janicka006
Před 12 lety
3
Jsem tady nová - lexxinka17
Ahoj, jmenuji se Alex a po mohutné rekonstrukci bytu,ve kterém teď bydlíme, jsme se rozhodli, že an…
dozorcz
Před 12 lety
3
Spotřebiče značky Fratelli Onofri, máte zkušenost?
Ahoj všem, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s touto značkou spotřebičů do…
flakac
Před 12 lety
4
Jsem tady nový - honzafff
Ahoj všem, s přítelkyní bychom se chtěli vrhnout na montovaný domek a zaujal nás, asi ze všeho toh…
honzafff
Před 12 lety
18
Smrad z nové pračky, jak se ho zbavím?
Tak už máme novou pračku doma. Jsem z ní hrozně nadšená, ale...... UKRUTNĚ SMRDÍ. Nevím jestli to j…
sipkovarose
Před 12 lety
7
Jak dostat lepidlo z plastových oken a vchodových dveří?
Ahojte všichni, poradíte my někdo jak dostat lepidlo s hnědých plastových oken a vchodových dveří ;…
beeatwork
Před 12 lety
7
Obývací stěna Besta - Ikea, máte někdo?
máte někdo doma obývací stěnu Besta z Ikea? můžete mi prosím dát nějaké reálné foto - pro inspiraci…
zizala
Před 12 lety
1
Co s prasklinami na zrekonstruované zdi?
Ahojky, potřebovala bych poradit s jednou věcí. Máme necelý rok zrekonstruovaný dům - nově nahozené…
roman77
Před 12 lety
21
Podlahové topení. Dlažba vs linoleum?
Poradí mi někdo se zkušeností? budeme mít obývák s kuchyní a řešíme co na podlahové topení. Přítel …
kirik
Před 12 lety
1
2
48
Jsem tady nová - janina67
Ahoj,jmenuji se Jana a již dlouho chodím na Vaše stránky pro inspiraci.Jsem šťastně vdaná,letos tom…
janina67
Před 12 lety
5
Jsem tady nový - gregory
Ahoj, na modré střeše jsem proto, abych se tu něco dozvěděl... Na jaře se se ženou chystáme stavět …
petrsv1000
Před 12 lety
5
Jsem tady nová - kacasa
Ahojky, jsem Katka. Důvod, proč jsem tu, je náhoda. narazila jsem na tyto stránky, když jsem něco h…
jennyska
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - vlasasi
Ahoj jmenuji se Vlasta,mám dvě děti a jsem na mateřské dovolené.Dostala jsem na vás kontakt od jedn…
jennyska
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - jitusss
No páni! Je toho tolik co zjistit, zajistit a zařídit! Nejlepší je když vám váš, teď už snoubenec 8…
jennyska
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - lenulkasrpen
Zdravím všechny nevěsty, ženichy no prostě všechny. :-D Jmenuji se Lenka a jsem ze Sokolova. Mám d…
jennyska
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - ivinda
Ahoj, jmenuji se Iva a bydlím s mojí rodinou v rodinném domě u Plzně. Jsme stavitelé amatéři a já k…
jennyska
Před 12 lety
2
1
2
…
1137
1138
1139
1140
1141
…