O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak nasázet rostliny, aby vznikl hustý porost?
Ahoj, potrebuju radu, jake rostliny jsou na obrazku, jak daleko od sebe je nasazet, aby vznikl hust…
hhranolka
Před 13 lety
1
Jaký byste zvolily motiv do koupelny na grafosklo?
jaky byste zvolily motiv do koupelny? chci tam grafosklo na jednu stenu, ale nechci aby se mi motiv…
lucimia
Před 13 lety
2
Jaký motiv byste volili na grafosklo do kuchyně?
AHOJ, CHCEME DO KUCHYNE S MANZELEM GRAFOSKLO CO SI O TOM MYSLITE? JAKY BYSTE VOLILY MOTIV?
pilinkapilinka
Před 13 lety
3
Obklad a dlažba mramor. Vše bílé nebo žlutobílé?
Ahoj, budeme rekonstruovat koupelnu a zvažujeme dát obklad i dlažbu v dekoru imitace mramor, barvu …
lindaaax
Před 13 lety
1
Dům Opus od GServisu: máte ho někdo?
Dobrý den, jsme na 99% rozhodnuti stavět rd Opus od G-servisu. Připadá mi jako nejlépe dispozičně ř…
amazing
Před 13 lety
1
Letní kuchyň. Jaké exotické odolné dřevo na schody?
chceme si vybudovat za domem směrem na zahradu takovou tu venkovní kuchyň a schodky přímo na zahrad…
kroketka
Před 13 lety
2
Jak odstranit sanitární silikon z dlažby?
Nevíte někdo, jak (a hlavně čím) by se dal odstranit sanitární silikon z dlažby? Při silikonování k…
veroonka
Před 13 lety
4
Popis oplocení pro stavební úřad, poskytnete mi ho?
Nemůžete mi prosím někdo poskytynout popis oplocení pro stavební úřad. Nějak nevím, jak to mám naps…
alcar
Před 13 lety
3
sponzor fóra
Jaká je celková cena domu na patro?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, s manželem budeme stavět rodinný dům na patro 8x10m. Mohl by mi…
ladynikol
Před 13 lety
6
Kuchyň
prosím vás mate nekdo osobní zkušenosti s kuchyní v černem lesku? Jste s ní spokojení? ;-)
niccky.z
Před 13 lety
3
Přístup do 1. patra, mohly by být schody z kovu a dřeva?
chtěla bych pronajímat 1.patro v rod. domku turistům a chci aby mi nechodili mým vchodem. nejlepší …
ronyx
Před 13 lety
4
Chceme prodat garáž, jak na to?
Hezké dopoledne, baráček už bude pomalu hotov,takže se chceme začít zbavovat nemovitostí,které neb…
bkattie
Před 13 lety
2
Kuchyně od Bytexu, máte zkušenost?
Prosím vás máte někdo osobní zkušenost s kuchyní od Bytex??? Zařizujeme novostavbu a řešíme od koho…
ronikaaaa
Před 13 lety
1
Doporučte prosím realitní kancelář v Teplicích a okolí
Ahoj, můžete mi prosím doporučit realitní kancelář v Teplicích a okolí, se kterou jste měli dobr…
kimby
Před 13 lety
3
Pramos garážové vrata??
Ahojky dělá pramos garážová vrata? Vím že dělá okna vchodové dveře ale jestli dělá garážová vrata n…
werusicka
Před 13 lety
1
Okna Pramos, nebo raději jiná firma ????
Máte někdo okna od Pramosu a jak jste spokojení,pokud ne,jaká firma je nejlepší?;-)
gabulda
Před 13 lety
1
Jsem tady nová - dooriska
Ahojky snažím se s přítelem zařídit vkusně interiér , poměrne nově zrekonstruovaného dvougeneračníh…
niccky.z
Před 13 lety
2
Zkoušel někdo bez odborníka pokládku vinylové podlahy?
přemýšlíme s manželem,zda-li bychom to nezvládli sami,přeci na tom nemuže být zas nic tak těžkého...
petku0204
Před 13 lety
6
Kolik platíte finančnímu poradci?
Ahoj, chtěla bych se zeptat kolik se tak platí finančnímu poradci. Zařizuje nám refinancování stave…
ruzenkas
Před 13 lety
1
2
36
Kde sehnat výhodně lícové (cihelné) pásky - Praha?
poradíte, chci je do interiéru,ale nechci aby mě fin. vyždímaly. Nevíte kde se třeba vyprodávají ap…
lutta
Před 13 lety
1
Dřevostavba od firmy VS Domy. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto firmou? Stavěli jste s ní někdo?…
vitaka
Před 13 lety
4
Jídelní židle Eames, máte zkušenost?
Ahoj bydlenky.Líbí se mi tyto židle v bílé barvě,ale chtěla bych se zeptat zdali máte někdo zkušeno…
vercamaxik
Před 13 lety
2
Zábradlí, které můžu smontovat sám. Kde ho seženu?
koupil jsem dům a je v něm spousta nedodělků. mimochodem i schody. jsou pouze betonové. známý mi to…
korunkaaaa
Před 13 lety
4
Dětský pokojíček pro miminko. Bylo tam hned od začátku?
Ahojky, něvím jeslti téma spíš nepatří ma Modrého Koníka,ale řekla bych že je to tak napůl. J…
janicka006
Před 13 lety
18
Stavební povolení v obci se schváleným územním plánem
Dobrý den, máme pozemek blízko Brna v obci, kde mají územní plán schválený do roku 2015... náš poze…
slavicky
Před 13 lety
2
Baterie Perfecto. Máte zkušenost?
Máte prosím vás někdo s bateriemi Perfecto zkušenosti? Líbí se mi jejich design i cena. Ale mám tro…
lenkaplacha
Před 13 lety
27
Spotřebiče Bauknecht, máte zkušenost?
Ahojte, chci se zeptat. Je to sice nová značka, ale máte někdo zkušenost se spotřebiči značky Baukn…
veronika.deskova
Před 13 lety
3
"Nepromokavá" sedačka, kde ji najdu?
Ahoj, mám dotaz - na jaře jsme byli na veletrhu For Forniture a viděla jsem tam sedací soupravu - l…
mikov82
Před 13 lety
4
Materiál a jeho cena, jaké máte zkušenosti s nákupem?
Doufám, že již podobné téma tu není. Napadlo mě, že by nebylo špatné vědět za kolik se dá sehnat ma…
petrsv1000
Před 13 lety
2
Majitelé montovaných domků poraďte prosím (individuální projekt, sklep)
Máme pozemek a co dál? ....potřebovala bych poradit, rádi bychom montovaný domek (nízkoenergetický)…
niccky.z
Před 13 lety
2
1
2
…
1174
1175
1176
1177
1178
…