O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyňké spotřebiče
Vybírám spotřebiče a nějak v tom tápu(je toho strašně moc). Budu ráda za Vaše typy, rady a zkušenos…
niccky.z
Před 13 lety
2
Pračka
Prosím poraďte mi dobrou pračku tak kolem 10 - 12.000,- Děkuji ;-)
niccky.z
Před 13 lety
3
Jsem tady nová - bohca
Ahojky jmenuji se Bohunka a jsem z Ovy, jelikož jsme se pustili s manželem do rekonstrukce naší cha…
niccky.z
Před 13 lety
2
Co pěstujete v zahráde na balkoně?
Máte na balkoně zahrádku? Co pěstujete? Já bych bez balkonu asi nepřežila. Pěstuju si majoránku, p…
staronova
Před 13 lety
1
2
...
3
90
Tapeta do koupelny
Všechny moc zdravím a obracím se na někoho z vás, jestli nevíte kde zakoupit/objednat koupelnovou t…
rickym
Před 13 lety
2
Spotřebiče Electrolux, máte zkušenost?
Dobrý den , zařizujeme novou kuchyň a nevíme co dát za spotřebiče. Uvrtali nás do electroluxu ( tro…
mates05
Před 13 lety
20
Obvoz odpadu z prerábky bytu - Brno. Kam?
Neviete niekto kam v Brne s odpadom: staré bytové jadro, sanita, vaňa, kuchynská linka? Mestská čas…
noroxx
Před 13 lety
2
Kuchyně Zebrano - jaká k ní podlaha?
Ahoj, potřebuji radu. Máme kuchyni v bílem lesku v kombinaci s dekorem Zebrano. V Zebranu máme zatí…
kirik
Před 13 lety
4
sponzor fóra
Soutěže o ceny do domácnosti, vkládejte odkazy
Ahoj Hledala jsem tu podobné téma, kam bychom mohli vkládat odkazy na soutěže, kde se dají vyhrát …
bungalow2012
Před 13 lety
5
Jak dostat vyúčtování záloh z majitele bytu?
Řešil někdo z Vás situaci, kdy majitel bytu nepředložil vyúčtování záloh na poplatky za loňský rok?…
sonafa
Před 13 lety
4
Velikost obývacího pokoje s KK a jídelnou
Ahoj, můžete mi prosím napsat, jak velký máte obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a jídelnou…
niccky.z
Před 13 lety
5
Masiv nebo dýha na nábytek, jaký je rozdíl?
Nevíte, jaký je v tom rozdíl? Vyhledala jsem si jednoho výrobce (ne levného), ale dnes mi přišla od…
luckafree
Před 13 lety
2
Renovace starých trámů a nábytku, doporučte brusku
Máte někdo zkušenost s renovací starých trámů a nábytku? Jakou brusku by jste mi prosím doporučili.…
vafle
Před 13 lety
5
Vodoměrná šachta, kdo ji instaluje?
Máme vodovod od domu vzdálen více jak 50m , musíme mít vodoměrnou šachtu a nejlépe tubusovou..... M…
zuzkali
Před 13 lety
4
Bude stačit na novostavbu 2,2 milionu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně financí. Pozemek máme ve svém vlastnictví a chceme stavět …
radunk.a
Před 13 lety
17
Jak obezdít geberit, máte zkušenost?
Prosím máte nějaké fotky nebo zkušenosti s obezděním geberitu? Moc by mi to pomohlo. Děkuji
lumiga
Před 13 lety
3
Výměna jističe, jak se pohybuje cena?
Ahoj, nevíte někdo, jak se pohybuje cena za výměnu jednofázového jističe za třífázový? Je možné, a…
petrsv1000
Před 13 lety
3
Stavba svépomocí - jsou nějaké podmínky?
Ahoj, chystáme se stavět domeček svépomocí, jsou pro toto nějaké omezení? Např. že na určitý počet …
niccky.z
Před 13 lety
12
Kdo provede na Opavsku instalaci topné folie?
Hledám šikovného člověka který mi položí topné folie (případně rohož pod dlažbu) v NED na Opavsku. …
zuzkali
Před 13 lety
3
Jsem tady nová - janasev
ahoj , zdravím všechny, ráda bych se přidala na tyto stránky, máme malý domek okál, který svépomocí…
janasev
Před 13 lety
3
Základy na jílu. Máme použít štěrk?
Ahoj, budu zakládat na jílu. Mám geologický posudek, dle kterého jde o jemnozrnné jíly typu F6…
zdenkaj
Před 13 lety
7
Spojování desek korpusu kuchyňských skříněk
Jak máte smontovanou kuchyň? Myslím tím, jaký druhy spojů jednotlivých desek, např. na korpusy skří…
tomcat35
Před 13 lety
1
Pojištění proti povodni. Kde musí stát nový dům?
Máme pojistku z roku 2000,kterou máme i proti povodni. Paní z pojišťovny nám radila,ať na ni vůbec …
linee
Před 13 lety
11
Poradíte, co je to za strom?
Nejspíše to pozná každý (kromě mne) ale když mně se prostě strašně líbí, ale netuším co za strom to…
perinka
Před 13 lety
4
Prodej družstevního bytu-může mě družstvo dát k soudu?
Potřebovala bych poradit. Prodala jsem družstevní byt v osobním vlastnictví a nyní mě chce dát před…
frapik
Před 13 lety
7
Stavíte někdo rodinný dům bez rekuperace?
Řešíme stavbu RD, ráda bych rekuperaci, ale nejspíše nám na ni nezbudou finance. Dočetla jsem se, ž…
nikieda
Před 13 lety
15
Truhlíky na okně - jak je udržet bez vrtání do parapetů?
Ahoj, poraďte prosím. Ráda bych si umístila truhlíky na okno, ale potřebuju je tam nějak zabezpečit…
mikov82
Před 13 lety
4
Světla nad umyvadly máte najednou, nebo zvlášť?
Jak máte řešené rozsvicování světel v koupelně, kde jsou dvě umyvadla vedle sebe? Najednou nebo zvl…
berda11
Před 13 lety
1
Stačí stůl 120x80 cm pro čtyři?
Máte někdo stůl pro čtyři (ne úplné štíhlouše :-D ) a stačí to na pohodlné stolování? Nebo koupě pa…
ilci
Před 13 lety
9
Nezdá se vám Nova 101 od RD Rýmařov malá?
Ahoj, uvažujeme o koupi a stavbě domku od RD Rýmařov. Cenově se nám líbí NOVA 101. Čím déle o tom u…
jennyska
Před 13 lety
12
1
2
…
1175
1176
1177
1178
1179
…