O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalow 772 od Euroline. Máte zkušenost?
Dobrý den, najde se někdo kdo staví, nebo bude stavět stejný domeček. Pokud ano, napiště prosím svo…
maky_maky
Před 14 lety
2
Máte projekt od Ekonomických staveb Victorie?
Nebo jiný projekt od ES? Děkuji za každou zkušenost. :-)
hhranolka
Před 14 lety
3
Kuchyňský dřez Marmorin. Máte někdo zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo máte zkušenost s kuchyňským dřezem této značky. Potřebuji vybra…
iv_77
Před 14 lety
3
Koupě nájemního bytu, předplacený nájem. Jak to je?
Ahoj, ráda bych koupila byt. Našla jsem na webu několik možností a zamlouvá se mi možnost koupě náj…
mitote
Před 14 lety
2
Barvil někdo fasádu svépomocí?
Dobrý den, omlouvám se, jestli už to tady někde je, kdyžtak mě, prosím, nasměrujte. Chtěla j…
maitland
Před 14 lety
2
Jsem tady nová - raffaelo
Zdravím zdejší "spolubydlící". Snad jsem se neunáhlila se založením profilu :-) Budeme kupovat byt…
raffaelo
Před 14 lety
9
Bral jste si někdo hypotéku kolem 1.400 000 Kč?
Chceme si brát hypo na 1.400.000,-Kč na byt v Kladně, já jsem na mateřské a manža má 22 čistého. …
neslusanka
Před 14 lety
7
Jak se dohodnout o zaplacení při koupi domu?
Ahojky, mám takový dotaz. Vlastníme s manželem byt v hodnotě asi 1,3 mil. Kč. Nic víc. Rozhodli jsm…
moudivlacek
Před 14 lety
2
sponzor fóra
Kanadské skeletové domy. Moja skúsenosť
Zdravim vsetkych. Kedze sme sa s manzelom rozhodli stavat novy dom pri Bratislave, chcem sa podelit…
domcek_23
Před 14 lety
3
Budeme platiť sankciu, ak nedostaneme hypotéku?
Potrebujem poradit ohladom SOB - je normalne, aby v SOB v ramci sankcii pri nedodrzani terminu podp…
moniik.k
Před 14 lety
19
Jsem tady nová - petule33
ahoj jsem tady nová jsem z vysočiny koupili jsme dům a pomalu si ho zařizujem chtěla bych nejak čer…
niccky.z
Před 14 lety
3
Šedivá plovoucí podlaha. Máte zkušenost?
Ahojky, nemáte někdo šedivou plovoučku??? Celkem se mi líbí, ale mám strach, jak se k ní dolabí zár…
kirik
Před 14 lety
10
Čím natřít starou kovovou váhu?
Našla jsem kuchyňskou váhu asi 50 let starou. Je z kovu a i odělávací miska je kovová, ale místy re…
ski555
Před 14 lety
3
Jsem tady nová - mila3
ahoj,zdědila jsem půlku pozemek ve svahu:Takové dědictví na truc :-( je to nudla ve svahu bez vody,…
niccky.z
Před 14 lety
2
Jak vše dohromady správně vyladit? Jsou pravidla?
Hezký večer, moc by mne zajímalo podle čeho jste vybírali nábytek,podlahy,dveře...aby vám to ladi…
duckie
Před 14 lety
8
Obklad za kuchyňskou linku. Poraďte barvu
Ahoj, chtěla bych poradit barvu obkladu ke kuchyni - viz obrazek. Pracovni deska bude tmavý ořech a…
horaaalek
Před 14 lety
5
Jsem tady nová - marketa019
Ahoj, tak se taky ráda přestavím. Zdědila jsem trochu větší rodinný domek, který se chystáme s pří…
niccky.z
Před 14 lety
14
Jsem tady nová - saddova
Ahojky, jsem Saddovka, která tímhle směrem ještě absolutně neposkvrněná, hledá nové informace a rad…
niccky.z
Před 14 lety
4
Jsem tady nová - katuchka
Ahoj, kupujeme s přítelem byt, který byl ve velmi špatném stavu, takže celý rekonstruujeme. Už dřív…
niccky.z
Před 14 lety
13
Družstevní byt v novostavbě, cena 25% z ceny
Ahoj nabízejí teď byt 2kk za 500tis. Možnost koupě jako družstevní , cena 25% z ceny. Nemáte někd…
fangi
Před 14 lety
3
Už máme vybráno :) Rodinný dům Harmony 6
To je on : http://www.haas-fertigbau.cz/katalog-bungalovy/rodinny-dum/harmony-6/ s tím, že bude…
saddova
Před 14 lety
30
Jak přidělat vydělanou kůži na zeď?
Prosím o radu, jak přidělat vydělanou kůži na zeď? Dostali jsme darem kůži z antilopy. Je krásná, n…
klara.t
Před 14 lety
4
Znáte dobrého nezávislého hypot. poradce z Prahy/Brna?
Máme spoustu otázek na financování domu a našich konkrétních možností, ale neznám nikoho s kým se p…
anieanne
Před 14 lety
6
Stavba sauny. Aké musia byť dodržané minimálne rozmery?
Zdravim všetkých nadšencov sauny. Viete mi poradiť ohľadom stavby sauny ake musia byť dodržané mini…
kristi
Před 14 lety
4
Máte návrhy kuchyní, dispozice?
nemáte někdo tip kde hledat návrhy kuchyní ,či 3D ,nějak nemohu na nic narazit a potřebuji si už vy…
veronika.deskova
Před 14 lety
2
Dřevěný překládaný strop. Jakou k němu vybrat kuchyň?
Máte někdo dřevěné stropy? Můj manžel je chtěl, mě se to také líbí, ale teď řešíme kuchyň a vůbec s…
alex01
Před 14 lety
2
Cena za nové rozvody, štuky, podlahy, radiátory, dveře
Ahojky,chystáme se na rekonstrukci bytu a chtěla bych poprosit všechny, co si tím už prošli, jestli…
spimira
Před 14 lety
2
Bílá spárovací hmota do kuchyně. Je to nepraktické?
Zdravim, mam tmave oranzovou dlazbu a tmavou kuchyn, chtel bych pouzit bilou sparovaci hmotu, ale …
sonik05
Před 14 lety
5
Ako uspořádat obklad Vertical?
Potřebovala bych poradit ;-) . Přijde mi tam dost "ozdobného" obkladu a nevím jak to jinak uspořáda…
meiva
Před 14 lety
3
Máme šanci na hypotéku? Manžel papírově vydělává málo
Dobrý den nevím zda tady už někde tato otázka je nenašla jsem tak jsem ji vložila,chtěla jsem se pr…
mitote
Před 14 lety
16
1
2
…
1214
1215
1216
1217
1218
…