O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Moduleo - vinylová podlaha
Ahoj! Dnes jsme viděia vzorník vinylových podlah od Modulea a vybrali jsme si prince 848 nebo fores…
lucievlckova
Před 3 lety
1
2
...
3
79
Máte někdo doma lomenicově schodiště s dřevěným či vynil.obkladem prosim?
Ahoj, čeká nás stavba dřevostavby letos na jaře a zajímají mě zkušenosti se schodištěm. Chtěla bych…
stavitel2
Před 3 lety
1
Posuvné okno Gealan smoovio
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s tímto typem posuvu? Prodává Okno styl. Děkuji.
nejaga
Před 3 lety
1
Uzavření vlhkosti v podlaze před pokládkou vinylu
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme vlhkost betonu okolo 3%, pro pokládku lepeného vinylu po…
obludak
Před 3 lety
3
Krbová kamna Jotul F105 v bílé barvě - zkušenosti
Dobrý den , zvažujeme do našeho domečku jako doplňkové topení kamna Jøtul F 105 vzhledem k tepelný…
samuelza
Před 3 lety
3
Kuchyň IKEA - výška horních skříněk
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, co mají doma kuchyni od IKEY, zda mají horní skříňky vysoké 6…
cbr
Před 3 lety
8
Okna - modrošedá
Dobrý den, nemá zde někdo okna v odstínech modrošedé? Holubí modrá 5014, pastelově modrá 5024. Jde …
barebare
Před 3 lety
2
Foukaná izolace na půdě
Koupili jsme byt a děláme kompletní rekonstrukci, a máme byt přímo pod půdou, tak jsme přemýšleli ž…
jandour
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Kuchyně Vigo
Chci se zeptat, má tady někdo kuchyn Vigo nejlepe tu sedivou s hnedou. Jak jste sní spokojené?
tynuska1990
Před 3 lety
1
Mléčné sklo u světlíku - vstupní dveře
Krásný den, mohu se zeptat, kdo máte ve světlíku vedle vstupních dveří mléčné sklo, kolik přes ně …
brblalka
Před 3 lety
4
Dýhované podlahy
Po letech přemýšlíme, že bychom vyměnili podlahy. V současnoti máme laminátové podlahy Egger (občas…
jd1939
Před 3 lety
1
Revizni technik
Dobry den, Netusite, kde si stezovat popripade kam dat podnet na to aby revizak prisel o papiry? …
sikovnytata
Před 3 lety
20
Co je stavební firma povinna předat při předání stavby
Pěkný den, dokončujeme novostavbu a za 14 dní máme předávací den chtěla jsem se poradit co všechno …
dana_racko
Před 3 lety
2
Bílý technistone na pracovní desku = sebevražda? :D
Otázka je jasná... navrhli jsme si krásnou kuchyni, hodila by se nám VELICE bílá pracovní deska. Bo…
veverik_
Před 3 lety
6
Soudní znalec
Dobrý den, jestli můžete doporučit dobrého soudního znalce na dřevostavby. Moc děkuji.
uhrin
Před 3 lety
1
Zkušenosti s Orcan Group s.r.o.
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Orcan Group s.r.o.? Přemýšlíme o jejich nabídce …
streetking
Před 3 lety
13
Hypotéka s vysokými úroky
Šli byste v dnešní době do hypotéky s vysokými úroky a riskli to s tím, že to snad třeba za pár let…
haparanda
Před 3 lety
26
Jaká má být vzdálenost bazénu od domu?
Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak daleko by mělo být jezírko nebo bazén od baráku, abych ner…
ellendos
Před 3 lety
2
Rozvržení koupelny - nějaké tipy?
Dobrý den, právě přemýšlím nad rozvržením koupelny a nevím si moc rady. Koupelna má cca 7m a měla b…
burek
Před 3 lety
2
Jak umístit stůl v jídelně
Zdravím ve spolek. Lámu si hlavu, jak umístit stůl v jídelně. Oproti půdorysu strhneme část příčky …
burek
Před 3 lety
4
Plisé žaluzie a Plisé rolety - zkušenosti a cena
Ahoj! Máte někdo zkušenosti s touto stínící technikou? Doporučujete? Jak to vychází cenově oproti j…
burek
Před 3 lety
23
Rolety den a noc na míru
Dobrý den,prosím,doporucite,kde objednat rolety den a noc na míru?Děkuji:slight_smile:
burek
Před 3 lety
3
Jak vytvořit domov?
Ahoj, mám takový menší problém co se týče vytvoření takové té útulnosti domova, nevím, jestli to do…
burek
Před 3 lety
29
Není místo na garnýže
dobrý den, zkouším, jestli bych tu nenašla radu. Teprve nedávno jsem zjistila, že i firma udělala …
burek
Před 3 lety
17
Cenová nabídka schodiště
Hezký den všem, prosím o radu. Je teď bláznivá doba a dostali jsme s manželem cenovou nabídku na sc…
burek
Před 3 lety
28
Plovoucí podlaha
Dobrý den. Máte někdo tuto podlahu prosím??
burek
Před 3 lety
10
Vybavení z hobbymarketu
Ahoj, stavíme na klíč a pomalu se dostáváme do fáze výběru podlah apod. Máme ve specifikaci nějaké …
burek
Před 3 lety
19
Dotaz velikost mistnosti podkroví
Dobrý den, Omluvte prosím dluhy text. Potřebuji poradit. Projektant teprve přijede, takže mám pouze…
burek
Před 3 lety
11
Remal vinyl
Máte někdo zkušenost s vinylovou barvou od Remalu? Máme sádrové omítky a napenetrováno (někde dokon…
danny88
Před 3 lety
1
Dům podle projektu Aygon od G-Servisu
Nestavíte někdo, případně nemáte již postaveno podle projektu Aygon od GServisu? Taky je nabízen ja…
petr_vojtus
Před 3 lety
1
2
...
3
82
1
2
…
203
204