O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Typový projekt, na co si dát pozor?
Dobrý den, rozhodl jsem se pro koupi typového projektu. Na co se mám před koupil zeptat (a poté s n…
sikovnytata
Před 3 lety
8
Semmelrocl - city top elegant kombi bilohnedocerna
Zdravim, jsem na 80% rozhodla pro tuhle zamkovku, ale bohuzel mi nestaci fotka z katalogu, nemate n…
dollysek7
Před 3 lety
1
Odvod kondenzátu z odvětrávacího potrubí
Dobrý den,řeším doma odvod kondenzdátu z větracího potrubí z koupelky a technické,mám tam dané ty l…
ventilatory
Před 3 lety
7
Okna/dveře - 2 různé dekory dřeva
Ahoj, mám úplně super blbej dotaz, ale prostě mě to zajímá. Máte někdo okna, kdy z venku je jiný d…
wampec
Před 3 lety
1
Zateplení starého bytu
Dobrý den, před nedávnem jsem koupil starší byt v činžáku a v rámci kompletní rekonstrukce uvažuji …
tade10
Před 3 lety
20
Nový plánovač IKEA
Dobrý den, zkoušel někdo nový plánovač? Měla jsem uložený "projekt" a teď se nemůžu proklikat na te…
asdai
Před 3 lety
10
Bodovky do SDK
Dobrý den, Prosím je možno dát nějaké bodovky do stropu, když tam není žádný prostor mezi vatou a …
kimseo
Před 3 lety
9
Změna plochy v územním plánu vedle FVE
Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím, jestli lze v územním plánu změnit pozemek vedle fotovoltai…
brigitta
Před 3 lety
9
sponzor fóra
Teplota v neobyvanem dome/mistnostech
Jaka teplota by se mela udrzovat v neobyvanych mistnostech v zateplenem rodinnem domu (novostavba) …
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
ISO nosníky - zkušenost
Ahoj, má někdo zkušenost s těmito izolačními prvky? Používá se na tepelné mosty balkónů, překladů, …
roxtidy
Před 3 lety
1
Krbová kamna
Ahoj,vím že je tady spustu šikovných lidiček a proto prosím o radu. Chteli bychom krbová kamna o vý…
xkarlos
Před 3 lety
25
Jakou firmu na výstavbu chatky z dřeva?
Krásný den, delší dobu si chceme nechat postavit chatu ze dřeva. Prohlížela jsem různé firmy, návrh…
vikulda
Před 3 lety
1
Řadové domy K Milíři, Praha Kolovraty
Je tu někdo, kdo se zajímal, případně si zarezervoval řadový domek v Praze Kolovratech - K Milíři? …
betyr
Před 3 lety
5
Infrasauna - s jakou jste spokojeni?
Ahoj všem :-) chci se zeptat zda tu má někdo infrasaunu a jakou. Osvědčila se vám a jste zdravější?…
rubenyx
Před 3 lety
12
Nášlapná vrstva 3,5 u pvc - je dostačující?
Dobrý den, mám vybrané pvc s nášlapnou vrstvou 3,5 mm. chci ji dát do celého patra - mimo koupelny …
rubenyx
Před 3 lety
2
Montovat nábytek během koronaviru?
Zdravím, chtěla bych se poradit jaký mate názor na naši situaci . Máme vyrobeny a připraveny k mont…
rubenyx
Před 3 lety
7
Ruční ilustrace a foto obrazy, kde kupujete?
Dobrý den, máte prosím tip na místo kde nakupujete podobné ilustrace, foto obrazy ? https…
rubenyx
Před 3 lety
6
Co nakoupit předem, než se zdraží?
Pěkný den, Vy, kteří teprve začínáte stavět, nakupujete už vnitřní vybavení domu (sanita, obklady, …
rubenyx
Před 3 lety
5
Stromy v interiéru
Máte někdo stromy/kmeny jako dekoraci? Mám nachystané a ošetřené břízy ale netuším jak je upevnim. …
rubenyx
Před 3 lety
12
Vypínače/zásuvky ABB
Dobrý den, máte prosím doma někdo vypínače a zásuvky ABB Levit? Zajímaly by mě hlavně barevné varia…
rubenyx
Před 3 lety
8
Vnitřní parapety imitace betonu
Zdravím! Prosím o radu... Máme v domě plastové okna v dekoru Irský dub (jen interiérová strana) a s…
rubenyx
Před 3 lety
9
Kde sehnat kvalitní postel z masivu?
A nebo neznáte šikovného truhláře z okolí Mělníka? Děkuji
rubenyx
Před 3 lety
13
Matrace - kde jste koupili matraci a jak jste spokojení?
O víkendu plánujeme nákup matrací. Jestli máte tipy, sem s nimi :-) Díky
rubenyx
Před 3 lety
29
Matrace Dormeo, jsou opravdu tak dobré?
Po více jak 10 letech jsem se rozhodla, že už je opravdu potřeba koupit si novou matraci na spaní, …
rubenyx
Před 3 lety
23
Ložnici se šatnou nebo bez?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názor - jsme ve fázi konečných úprav projektu a nevíme, jestli do…
rubenyx
Před 3 lety
18
Jakou zvolit barvu nábytku do ložnice?
Ahoj, mám dilema. Nevím si poradit jakou barvu nábytku zvolit do ložnice - podlaha je světlá, al…
rubenyx
Před 3 lety
22
Flanelové povlečení Tchibo
Ahojky, ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost s flanelovým povlečením z Tchiba - mají te…
rubenyx
Před 3 lety
6
Reverzní zárubně
Jakou značku vnitřních dveří byste doporučili z hlediska poměru cena/výkon? Bohužel potřebujeme …
rubenyx
Před 3 lety
5
Stavba na cizím pozemku
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda je tady někdo kdo by mi mohl poradit. Situace je taková, že m…
milanq
Před 3 lety
16
Kam pro hezkou netradicni vestav.skrin?
Ahoj, mate tip (Praha) na osvedceneho vyrobce vestavenych skrini? Jde mi spis o to aby mely zajimav…
rubenyx
Před 3 lety
2
1
2
…
205
206
207
208
209
…