O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
IP stavby, Brom Marek - BAU SystemCZ - zkušenosti
Dobrý den, prosím o zkušenosti se stavební firmou Brom Marek - BAU SystemCZ (dříve IP stavby). Mají…
rhoda
Před 4 lety
4
Difuzér
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť značku kvalitných elektrických difuzérov? Ďakujem krásne
rhoda
Před 4 lety
5
Slim pračka a sušička - set
Ahoj všem, máte doma některá set slim pračky a sušičky, s hloubkou max. 50 cm? Jakou máte značku a …
prosteja144
Před 4 lety
1
Rako Remix
Ahoj všem, chceme rekonstruovat koupelnu a podle fotek se mi líbí obklad Rako Remix. Máte jej někdo…
prosteja144
Před 4 lety
5
Loupání barvy krbovek Romotop
Ahoj, dneska jsem si všimla, že se nám jaksi po asi roce a půl co tady ty krbovky jsou loupe barva.…
zubr487
Před 4 lety
22
Bazén do země, od koho? Praha vychod,okres Nymburk
Ahoj stavaři, od koho mate na zahradach bazeny za slusne ceny? Idealne aby udelala jedna firma komp…
lucy_l
Před 4 lety
1
Firma - zhotovení základové desky - Ústecký kraj, Slaný
Dobrý den, doporučíte stavební firmu pro stavbu základové desky pod RD (dřevostavba) a carport, cca…
jowana
Před 4 lety
16
Originální věšák na zeď
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo znáte nějakou značku, která vyrábí originální věšáky na zeď, něco p…
sandria_cz
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Komín, poraďte jaký
Ahojte potřebovala bych poradit jaký komín?? :-) :-) řešíme komín a vůbec nevíme jaký. Děkuji
wpavel
Před 4 lety
27
Změna na ČOV namísto žumpy
Zdravím, jsme ve fázi hrubé stavby a máme v projektu žumpu. Bohužel jsme zjistili od starosty, že v…
tomi_28
Před 4 lety
6
Velkoformátová betonová dlažba, máte někdo na vjezdu do garáže?
Dobrý den, máte doma někdo na vjezdu do garáže velkoformatovou dlažbu např dlaždice 60x60 cm a více…
kossakowski1980
Před 4 lety
11
Tipy na stojany na kytky (poličky, stolečky, cokoli..)
Ahoj, máme malý byt, dost překytkováno, jenže mně se nelíbí takové ty klasické stojany na kytky a n…
davex
Před 4 lety
2
Úprava dispozic starého domu
Dobrý den, Ráda bych našla někoho, kdo řešil podobný problém a mohl mi říct, jak dopadl 😀 Starý dů…
anela13
Před 4 lety
11
Zateplení podkroví
Dobrý den, chci se zeptat zda můžu i teď v zimních měsících zateplit stropy v podkroví ( vata ). …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
6
Renovaci dveri
Dobrý den, prosím o doporučení firmy ohledně renovaci dveri, Praha. Zkušenosti s Renapa někdo? Deku…
andrea_nemeckova
Před 4 lety
1
Usazení nádrže pro dešťovou vodu
Ahoj, máte někdo na dešťovou vodu dvouplášťovou PP nádrž (konkrétní typ viz obrázek)? Nevíme, zda m…
apostol
Před 4 lety
9
Vytápění dřevostavby
Ahoj, máme čtyři roky starou dřevostavbu (nízkoenergetická B), kde vytápíme elektrokotlem s vodní p…
wpavel
Před 4 lety
3
Praskliny v základové desce - je to problém?
Má tady prosím někdo zkušenost den po zalití betonem s prasklinami na základové desce? Je to velký …
peking53
Před 4 lety
22
Vhodný dodavatel elektrické energie
Ahoj, hledáme vhodného dodavatele elektřiny. Jelikož s ní i topime (teplovodní podlahové vytápění n…
pepa89
Před 4 lety
1
2
...
3
86
Vápenná omietka na panel? PROFI Feinputz 0,6 mm
Dobrý večer, prosím o radu ... firma ktorá mi má robiť omietky mi odporúča PROFI Feinputz 0,6 mm ,…
roman5102
Před 4 lety
1
Firma První jihomoravská stavební - reference
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo jakékoliv reference na firmu 1. jihomoravská s…
1jihomoravskastavebni
Před 4 lety
10
Jak se dostat k vydanému stavebnímu povolení
Hezký den. Prosím o radu, potřebujeme dodat bance stavební povolení na sítě, ke kterému známe jedna…
lowlands
Před 4 lety
3
Projekt HIT 1,2 od G-servisu. Stavíte někdo?
Ahoj, chystáme se stavět na jaře Hit 2 plus od firmy G-servis. Byli bychom rádi za každou radu, inf…
michal_ros
Před 4 lety
1
2
36
Odha ceny dřevostavby svépomocí 50m2
Dobrý den, chci se zeptat jak byste odhadli cenu dřevostavby 4x12m, nizká sedlová střecha, zateplen…
milanq
Před 4 lety
2
Změna koordinační situace
Ahoj, potřeboval bych se zeptat, mám takovej problém. Mam vyřízený stavební povolení chtěl sem začí…
milanq
Před 4 lety
3
Nákup z AliExpressu po novom
Ahojte, na Slovensku sa nám celkom aktívne rozbiehajú diskusie o nákupe z AliExpressu: http://www.m…
michaela_recht
Před 4 lety
1
Bojler v kuchyni
Máte prosím někdo zkušenosti s umístěním bojleru nad podlahou v uzavíratelné skříni? Potřebuji ho u…
boiia
Před 4 lety
24
Můžeme změnit druh fasády když máme schválenou zelenou úsporu?
Když máme schválenou zelenou úsporu. Můžeme změnit druh fasády ? Napsala jsem jim dotaz, ale krom …
puhelin
Před 4 lety
7
Dekor kuchyně Halifax / Hickory
Hezky den, najde se prosím někdo kdo mate halifax a nakonec by jste dali něco jiného? My schválili …
olga244
Před 4 lety
15
Sprchova a vanova podomitkova baterie. Jake vybrat?
Jake mate vy prosim s cim jste a nejste spokojeni? Nevim jakou vybrat aby byla trochu kvalitni za r…
emko4
Před 4 lety
12
1
2
…
219
220
221
222
223
…