O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zateplení půdy?
Dobrý den, máme přizemní dům s velkou půdou. Strop máme zateplený , je lepší zateplit i půdu ? Příp…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
EVodník zkušenosti
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s eVodníkem? Jsou falešné poplachy časté a proč? Odhalí ten lepší…
zmrz_lina
Před 4 lety
4
Změna územního plánu-po vlastní ose?
Dobrý den, Mohl bych mít dotaz?Má někdo zkušenosti se změnou územního plánu po své ose??na kolik to…
tonda17
Před 4 lety
1
Jaký polykarbonát
Poradíte mi jaký je nejlepší polykarbonát na zastřešení terasy? Podmínkou je dlouhá životnost, pros…
deto_oesya
Před 4 lety
6
Nová Karolina Ostrava
Ahojte, chcela by som sa spýtať, nemá tu niekto skúsenosti s bývaním v tomto developerskom projek…
petrajakub
Před 4 lety
1
Prosím doporučte projektanta - Středočeský kraj
Dobrý den, má někdo zkušenost zde s dobrým projektantem rodinných domů ze středočeského kraje ideá…
jana_arltova
Před 4 lety
3
Bazén ovál
Dobrý den, máme bazén od Mountfield 6x3,2x1,5m na základové desce odizolovanou pěnovým sklem. Dvě …
pezazape
Před 4 lety
1
Larvy Tiplice v tráve
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť ? V auguste 2020 sa u nás pokladal travovy koberec, …
sandria_cz
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Vinylová podlaha Expona Domestic - Dark Classic Oak 5988
Máte někdo doma tuto podlahu? Fotka na internetu vypadají jinak, než vzorek u prodejce, tak bych ch…
jose10r
Před 4 lety
1
Co vše ke stavbě
Dobrý den,budeme stavět pozemek máme.A co dál?čím by jsme měli začít krom hypotéky. Jaké jsou další…
edcbubu
Před 4 lety
6
Sádrokartonový strop
Dobrý den, máme hotový sadrokartonovy strop, za deního svetla vypada v pořádku. Ale v noci při na…
zuvi
Před 4 lety
2
Dlažba až k soklu?
Ahoj všem, prosím o rady, která varianta provedení terénu kolem vnějšího soklu je vhodnější u nepod…
jhadari
Před 4 lety
1
Stavební dozor - Praha-východ
Zdravím, má tu někdo tip na kvalitní stavební dozor v lokalitě Praha-východ (Brandýsko..).. ? Moc…
kokoko123
Před 4 lety
1
Změna v souhrnné technické zprávě
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda lze změnit v projektové dokumentaci materiál střechy? Máme od a…
puhelin
Před 4 lety
6
Dřevostavby MIDO s.r.o. - zkušenosti s firmou?
Ahoj, chystáme se s příltelem stavět rodinný dům a zatím nejvýhodnější cenovou nabídku máme od firm…
vaclav_skrepek
Před 4 lety
22
Dlažba Fineza
Zdravím,nemáte někdo tuto dlažbu https://www.siko.cz/dlazba-fineza-via-veneto-noce-33x33-cm-mat-gat…
verolka
Před 4 lety
1
Bungalov 4+1 projekt (půdorys)
Dobrý den, chtěla bych požádat o názory/postřehy na náš půdorysný návrh bungalovu 4+1, který nám za…
norikakaa
Před 4 lety
5
Rozvržení kuchynské linky
Prosím o názory na rozmístění kuchyně. Potřebujeme znát rozvržení kvůli rozvodům. Z leva, lednice, …
anntroj
Před 4 lety
1
Viditelné přechody na sadrokartonovém stropu
Dobrý den, stavíme novostavbu a máme po vymalování, nechali jsme si udelat rampu na kterou prijde …
taskazlidlu
Před 4 lety
1
Kamenný obklad
Na zateplené fasádě imitace kamenného obkladu, je možné třeba jako dlaždice?Jsou lehčí než kamenný …
peti76
Před 4 lety
1
Cena tepelného čerpadla vzduch voda
Dobrý den, může prosím pro orientaci napsat kolik Vás stálo tepelné čerpadlo vzduch voda...kompletn…
cyklos
Před 4 lety
7
Fasáda barva vínová a bílá
Prosím o inspiraci vašich domů v barevné kombinaci vínově červená a špinavě bílá. Děkuji
peti76
Před 4 lety
1
Bungalov Euroline 1680
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na dispoziční řešení bungalovu 1680. Vybrali jsme si dům od deve…
norikakaa
Před 4 lety
2
Zahradni domek
Zdravim Vas, jakej mate zahradni domek a jste s nim spokojeni? Budget : 15-20K. Urcite nechci ten p…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Výměna obytných místností za technické zázemí
Dobrý den, řešil tu, prosím, někdo výměnu mistností obyvak s kuchyní za technické místnosti? Máme v…
julajula
Před 4 lety
3
Světlé dřevo egger, Dub gladstone pískový, Jilm Cape bílý, Jasan Lyon pískový
Zdravím, nemáte někdo v kuchyni tyto dekory? Dub gladstone pískový, Jilm Cape bílý, Jasan Lyon pís…
aludanewra
Před 4 lety
1
Závlaha Gardena
Dobrý den, jak nejlépe řešit kombinaci zavlažování Gardena Sprinkler a zalévání hadicí ze stejného…
jenye
Před 4 lety
12
Schod ze dveří na terasu
Dobrý den, uvažujeme o schodu na terasu z franc. dveří. Dáte mi sem fotky i pozitiva či negativa? T…
pedrop
Před 4 lety
2
Rekonstrukce bytu 2+kk 43m2
Dobrý den, Zvažuji koupi bytu 2+kk 43m2 kde je ale zapotřebí rekonstrukce celého bytu. Máte tu něk…
tekrams
Před 4 lety
1
Katlíky Vario Uni a zeď Porotherm 30cm
Dobrý den, máte někdo kombinaci zdi tlouštky 30 mm od Porothermu v kombinaci s roletovými kastlíky …
rychtarik
Před 4 lety
2
1
2
…
261
262
263
264
265
…