O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Co zvolit do dřevostavby proti vytopení?
Ahoj všem, zajímají mně vaše zkušenosti a názory na ochranu před vytopením. Dá se tomu vůbec zabrán…
bayt
Před 4 lety
19
Tepelné čerpadlo je potřeba řešit nějakou zálohu?
U RD domu řeším jako hlavní zdroj topení tepelné čerpadlo. Je potřeba řešit případnou zálohu, kdyby…
karelskrabal
Před 4 lety
18
Nika
Dobrý večer, Jde udělat v koupelně Nika ze sádrokartonu? Budeme mít zdi právě ze sádrokartonu. Děk…
peju
Před 4 lety
2
Omítka
Dobry den .. s jednou firmou jsem požádala o navrh cenove nabídky na stukovani stěn .. firma chtela…
lucy40
Před 4 lety
4
Hliníkový okenicový plot od firmy Rollo
Dobrý den, máme v plánu objednat hliníkový okenicový plot od firmy Rollo, máte s nimi prosím někdo …
cechylucy
Před 4 lety
1
Jsou parapety dostatečné?
Dobrý den, máme nově namontovaná okna včetně venkovních parapetů...kamarád nás nahlodal,že jsou mal…
barbulinda
Před 4 lety
11
Podlahové topeni
Dobrý den , chtěl bych se zeptat na Váš názor na podlahové topení , co podle vás je nejlepším řešen…
vladimir_sacha
Před 4 lety
25
S.O.S farba RAL 7039
Poprosim ma niekto skusenost a hlavne vie poslat foto okien, dveri v tejto farbe? RAL 7039 dakujem …
cuky_ducky
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Děláte si smoothies a jaký mixer používáte?
Takže manžel je už na větvi z toho, že pořád přemýšlím o tom, jaký mixér koupit a pořád váhám. Chce…
alitero
Před 4 lety
1
2
33
Lavička k ohni Modern půlkulatá
Dobrý den, prosím nemáte někdo tuto lavičku -https://tvoje-zahrada.cz/index.php?id_product=626&cont…
luandro
Před 4 lety
1
Umístění ovládání žaluzií
Je vhodné mít ovládání žaluzií vždy u okna? Např. v kuchyni uvažujeme o vypínači u dveří. Dveře do …
martin_s
Před 4 lety
19
Digestoř zavěšená ze stropu, nebo zabudovaná ve varné desce?
Zdravím, pořád se nemůžu rozhodnout, co je praktičtější a lepší obecně. Varná deska bude v části …
s0t0
Před 4 lety
6
Foukaná skelná vata
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s foukanou skelnou vatou? Mám zajímavou cenovou nabídku na Isover G…
robincz
Před 4 lety
1
Jak upevnit zahradní pergolu k domu?
Má nějaké výhody či nevýhody kotvení pergoly k domu? Nebo je lepší dělat stojky pro pergolu před zd…
ellendos
Před 4 lety
18
Přestavba zahradního altánku
Dobrý den. Čeká nás rekonstrukce bytu, který nám daruje babička na oplátku, že ji zařídíme vejminek…
petr_vojtech_bohm
Před 4 lety
5
Vchodové ocelové dveře celové vchodové dveře - STALPRODUKT 55 různá provedení
Zakládám diskuzní vlákno a také chci upozornit na ocelové vchodové dveře - STALPRODUKT 55, proveden…
dolejslubos
Před 4 lety
2
Stavební dozor z okolí Brna
Zdravím, chci se zeptat, zda mi můžete někdo z vás doporučit kvalitní stavební dozor z okolí Brna.
tomus
Před 4 lety
1
Venkovní žaluzie - dveře na terasu
Ahoj. V novostavbě uvažuji o venkovních žaluziích. Hlavní důvod je lepší tepelná izolace v létě (ob…
franti_p
Před 4 lety
9
Nazor - Je mozne tento dom upravit/prestavat na moderny?
Dobry den, moc prosim o radu/nazor. s manzelom sme zacali hladat byt alebo RD, ktory by sme si mohl…
brufinka2
Před 4 lety
21
Jak jste řešili osvětlení v obývacím pokoji?
Mohu se zeptat, jak jste řešili osvětlení v obýváku? Uvažuji, že bych nedala jen 1 stropní svítidlo…
filip147
Před 4 lety
9
Kuchyňská deska Technistone - na kolik vás vyšla?
Zdravím, kdo máte v kuchyni desku z Technistone. U koho jste objednávali a na kolik vás to vyšlo…
daviid
Před 4 lety
1
2
...
3
79
Omítky jednovrstvé zdivo
Zdravím, porovnávám si, jak cenově vychází izolační cihla + omítky oproti 30 cm cihla + 20 cm zatep…
martin_s
Před 4 lety
5
Světlovod
Zdravím stavitelé, má tady prosím někdo zkušenosti se světlovody od firmy VELUX? Vychází mi nejlépe…
zkamka
Před 4 lety
2
Vaše zkušenosti - dotace po UKONČENÍ prací
Zdravím všechny, měla bych dotaz. Řešil tady někdo dotaci zelená úsporám po skončení prací. Jde o…
puhelin
Před 4 lety
2
Podlahové vytápění- trubky IDMAR (PL)
Dobrý den, v rámci rekonstrukce dáváme do domu podlahové vytápění a máme k dispozici trubky z Polsk…
tomek001
Před 4 lety
8
Projekt na ČOV, prosím poraďte
Ahoj, na úřadě jsem se dozvěděa, že před samotným projektem na dům mu má předcházet projekt na ČOV.…
svata_knebel
Před 4 lety
31
Plot z PL
řešil někdo plot z PL? hodně vyhlašený je Wisniowsky, mate zkusenost? nebo pak europlot, gobet a da…
inter71
Před 4 lety
3
Stavební firma v jihočeském kraji
Hezký den všem, doporučíte mi stavební firmu v jihočeském kraji nejlépe okres Písek. Díky
tynuska1990
Před 4 lety
1
Dokážou podlaháři provést pod dřevěnou masivní podlahou 1 m kabelu takhle?
Ahoj, řešíme, zda by podlaháři dokázali vymyslet nějaké elegantní a jednoduché řešení bez nutnosti …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
21
Hrubá Stavba
Zdravím , chtěl bych se zeptat ... pokuď bude lepší nechat hrubou stavbu přes zimu a potom na léto …
geodett
Před 4 lety
10
1
2
…
291
292
293
294
295
…