O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Topeni
Dilema. elektrické nebo teplovodní podlahové vytápění klady a zápory. Děkuji.
travas
Před 6 lety
4
Měření termokamerou podlahové topení
Dobrý den. Máme dům před kolaudací a dle našeho stavebníka ,je naše podlahové topení vodní ,zapnut…
travas
Před 6 lety
13
Podlaha Fatra Thermofix - máte ji někdo doma?
Zaujala mě vinylová podlaha Fatra Thermofix... U nás ve městě je nová prodejna, takže mají zaváděcí…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
2
55
Umístění baterií - zvuk tekoucí vody ve vedlejší místnosti
Dobrý den, máme koupelnu umístěnou vedle ložnice. Jde mi teď o rozmístění umyvadla a sprchy, a t…
kuba262
Před 6 lety
5
Cosmotherm e
Prosím, prosím, kdo má tento kotel pro podlahové vytápění....?
zubr487
Před 6 lety
3
Barva oken k šedé střeše
Dobrý den, budeme mít tmavo šedou plechovou střechu, fasáda něco úplně světlého, buď bílá nebo s…
mardaren
Před 6 lety
1
Problém s elektrokotelem
Ahoj, mame kotel - Elektrokotel CosmoTHERM E a nevím proč ale chci aby topil například na 35 C ake…
rebut
Před 6 lety
3
Ruční sádrové omítky - rychloomítníky
Lze v tenkovrstve sadrove omitce nechat rychloomitniky - 6mm (z pvc, popr. z oceli), aniz by po zas…
rd_kos
Před 6 lety
13
sponzor fóra
Zasypání příkopu na obecní náklady
Zdravím všechny pod modrou střechou! =) Před pozemkem, kde chci stavět, mi vede příkopa, kde půvo…
davex
Před 6 lety
2
Dva druhy fasády
Zdravím máte někdo na domě dva druhy fasády ? Můžete nejlíp poslat fotku stačí do zprávy. Máme na d…
smajlik345
Před 6 lety
1
Umisteni skleniku
Zdravim, prosim o radu ohledne umisteni skleniku... nejdriv jsem ho chtela na stranu k sousedum (vi…
gaginaa
Před 6 lety
4
Vzhled zadni strany betonoveho plotu
Zdravim, nemate prosim nekdo tuto zadni stranu betonoveho plotu? Zajima me, jak vypada v realu.. ja…
gaginaa
Před 6 lety
1
Příjezdová cesta k budoucí stav. parcele - manipulační plocha a aktuálně požadovaná šíře- je to ok?
Dobrý den, mám otázku na kterou se mi aktuálně zatím nepodařilo najít odpověď, tak třeba mi s tí…
andyova
Před 6 lety
13
Podlaha - lino nebo vinyl
Dobrý den, prosím o radu. Budeme mít podlahové topení. Je lepší vinyl (pokud ano tak jaký? tloušťka…
skunkos
Před 6 lety
7
Pasivní bungalov 200m2 do 4,5mil. svépomoci
Dobrý den, jsme úplně na začátku, teprve před koupí pozemku a plánuji vše promyslet a podchytit již…
davex
Před 6 lety
1
2
33
E-shop Mobler nábytek - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s nábytkem z eshopu Mobler? Jde mi hlavně o židle. Děk…
jarda382
Před 6 lety
2
Okno nad linkou, jaký máte systém otevírání?
Ahoj, nevim, kam dotaz zahrnout, ale soupla jsem ho do kuchyni :-) Chci se zeptat... vy co mate okn…
stazina1
Před 6 lety
13
Vyhovuje vám spíše trouba pod deskou, nebo ve výšce?
Mám nyní troubu ve výšce a zvažuji, jak bych ji měla do budoucna. Dost často připravuji manželovi j…
verunky
Před 6 lety
7
HS portál - jaké žaluzie (rolety)
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jaké máte stínění na posuvných oknech HS portal ? Chceme mít všude s…
davex
Před 6 lety
4
Řízení o odstranění stavby, popřípadě soud
Nekdo zmenil umisteni stavby? treba o 0.5m vlevo? aniz by udelal dodatecne povoleni stavby? a nasl…
geodett
Před 6 lety
1
2
...
3
64
Bungalov 5+kk Gservis Basanti 5J - prosím o názor
Prosím o názor na projekt Basanti 5J od Gservisu https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/…
petrk77
Před 6 lety
7
Stůl z vlastního dřeva - zkušenosti
Ahoj, nechával jste si někdo vyrábět nábytek z vlastního dřeva? Je to realizovatelné a vyplatí se t…
noemi77
Před 6 lety
12
Řadová dřevostavba - zkušenosti
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat těch, co bydlí v řadové dřevostavbě, jak se Vám bydlí? Ideálně od…
jarda82
Před 6 lety
5
Zateplení chatky
Dobry den, dokazal by mi nekdo od oka vystrelit kolik by zhruba stalo zatepleni drevene chaty 31m2 …
urbanovic
Před 6 lety
1
Dispozice bytu a možné změny
Zdravím, koupili jsme byt na papíře, zatím můžeme zasahovat do dispozice. Udělali by jste něco jina…
carpatia
Před 6 lety
18
Cena za omitky
Dobrý den, necháváme si dělat omítky - cca 200 metrů čtverečních, jde o přípravu podkladů (oskraba…
panlorenc
Před 6 lety
2
Projekt a tip na projektanta na Liberecku
Dobry den, prosim o doporuceni projektanta na liberecku :-) a prikladam nasi predstavu jen tak na p…
andybrys
Před 6 lety
5
Tip na dřevostavby nebo zděné baráky na klíč ve Zlínském kraji
Určitě už tady takový dotaz byl, ale zajímalo by nás, zdali někdo nemá dobré reference na firmy ve …
petrosi
Před 6 lety
1
Oprava stávající kanalizace na území obce
Dobrý den, budu ráda za každou radu. Víc hlav víc a ví a poradí. Před stavebním povolením si ČEVAK …
ivcamar
Před 6 lety
2
Domací květiny - napadené škůdcem, co s tím?
Ahoj, zrovna jsem cerstve objevila skudce na velke dracene. Nevite co to je a co s tim? Nerada byc…
gepe
Před 6 lety
15
1
2
…
431
432
433
434
435
…