O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak máte velké schodiště? Jaká je obvyklá šířka?
Ahoj, jak máte velké schodiště? Myslím tím prostor, které schodiště opravdu zabírá.. Plánujeme sch…
simurdovie
Před 6 lety
15
Alarm do domu, jaký vybrat?
Prosím o radu ohledně alarmu do bungalovu. Můžete mi někdo poradit jaký vybrat popřípadě firmu z Mo…
martin22212
Před 6 lety
30
Daň z prodeje pozemku
Ahoj mám dotaz, koupily jsme pozemek (zahradu) cca před rokem a máme v plánu ji prodat a koupit sta…
damada
Před 6 lety
20
Topení a rozvody pro RD
Hezký večer, chtěli bychom se zeptat co říkáte na cenu u rozvodů 223.000,– (po domluvě budou nakone…
zubr487
Před 6 lety
12
Barva korpusu skříněk
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Plánuji bílou kuchyň lesk pracovní deska Egger Hamilton a na stěně…
kocanda123
Před 6 lety
5
Koupelnový nábytek na míru s deskou přes pračku a sušičku
Nemate nekdo delany zakazkou nabytek v koupelne nejlepe umyvadlo na desce double s prodlouzenou des…
gagysa
Před 6 lety
6
Pokládka venkovní dlažby v Jihomoravském kraji - doporučení
Zdravim kolegy stavitele, nemate nekdo tip na dobreho dlazdice pro venkovni dlazbu v JM kraji (…
mirekb
Před 6 lety
3
Jaká je cena zahradního architekta?
Prosím o Vaše zkušenosti s cenou za návrh zahrady, včetně vizualizací a osazovacího plánu. Máte něk…
is72
Před 6 lety
23
sponzor fóra
Smvak zamítnuto - vyřízení ohlášení stavby
Dobrý den, již 3 měsíce podávám už po třetí žádost o stanovisko ohledně vody, pro ohlášku stavb…
anusenka93
Před 6 lety
5
Dětský pokoj - nábytek KOLEKCE CITY
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s kolekcí dětského nábytku CITY a jak…
olccca
Před 6 lety
1
Cena fasády?
Kolik kdo platil za fasádu?Máme 145 metrů a nataženo jednou v lepidle.Tak nam jde o to ještě to jed…
skochovi
Před 6 lety
1
Uspořádání koupelny
Prosím o názor případně rady, jak lépe uspořádat koupelnu. S rozměry místnosti již lze hýbat jen mi…
grftz
Před 6 lety
2
Rekonstrukce domu - odhad ceny
Zdravím, uvažujeme o koupi starého domečku za Prahou, který by se musel v dohledné době (odhadem…
vikiviki1
Před 6 lety
2
Bungalow 5+kk s příjezdem z jižní strany.
Zdravím, koupil jsem teď pozemek a přemýšlím nad projektem, tohle je první verze, co mě napadla. …
dave_91
Před 6 lety
6
Pomoc s kuchyní
Ahoj všichni, konečně jsme dostali z truhláře vizualizaci kuchyně. Prosím o kritiku, rady a připomí…
lulii
Před 6 lety
11
CorTen v zahradě
Na zahradě budeme realizovat terasy a jedno z řešení opěrných zdí, které mě esteticky a na první po…
sviva
Před 6 lety
1
Engoba vs. glazura, jaká je životnost?
rozhodujeme se pro střešní krytinu..poradíněkdo..
skunkos
Před 6 lety
1
2
36
Protiskluzové pásky do sprchy
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti s protiskluzovými páskami do walk-in sprchového …
pavelkrupa
Před 6 lety
2
Navržení zahrady podle fotek od zahradního architekta
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s navržením zahrady od zahradního architekta tak, že jste m…
linee
Před 6 lety
9
Návrh a rozvržení kuchyně
Zdravím střecháčci, mohli byste mi, prosím, poradit s rozvržením kuchyně? Představa je taková, že…
verunky
Před 6 lety
3
Dům do 140m podlahové plochy včetně kotelny
Kdo máte nebo se chystáte stavět? Dům bude určitě patrový kvůli velikosti pozemku+bude garáž. Jak m…
skunkos
Před 6 lety
9
Vchod z jihu?
Zdravím, koupil jsem zasíťovaný pozemek 339/104.Šířka 21 m . Příjezd je bohužel z jižní strany. Mát…
mojebydleni
Před 6 lety
17
Betonová stěrka svépomocí - zkušenosti
Dobrý den, dělal si někdo štěrku za kuchyňskou linku svépomocí? Jak to šlo a jak se to chová po čas…
alzzzbeta
Před 6 lety
2
Bílá stěrka na krb
Hezký den, chystáme se dodělat krb a rádi bychom použili betonovou stěrku, nebo nějakou jinou omyva…
alzzzbeta
Před 6 lety
2
Plochá x pultová střecha
Hezký den, rozhodujeme se mezi pultovou a rovnou střechou. Chceme pasiv, 2 plnohodnotná patra, pů…
jakuda
Před 6 lety
5
Rodinný dům Face Gservis.cz
Dobrý den, stavěl tu někdo rodinný dům Face z Gservisu? Zajímalo by mě z čeho jste postavili a na k…
hoskyn
Před 6 lety
2
Kuchyně - vaše inspirace, né bílou
Prosím, kdo máte kuchyni, ale aby tam nikde nebyla bílá, už je jich tolik, že se mi to nelíbí (nic…
vercajano
Před 6 lety
1
2
33
Malá, ale šikovná kuchyň - jak máte vyřešené?
Ahojky, mohla bych poprosit o radu těch co bydlí v bytech/malých domech jak máte vyřešenou kuchyň ?…
jenies
Před 6 lety
6
Návrh koupelny. Jak barevně uspořádat obklad/dlažbu?
Dobrý den, nechala jsem si vyhotovit návrh koupelny. Požadavek na obklad/dlažbu byla kombinace bílé…
jenies
Před 6 lety
18
Jaká je to prosím květina ?
Dobrý den, nevíte někdo, co je to za květinu? Děkuji.
alikc
Před 6 lety
2
1
2
…
434
435
436
437
438
…