O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Záklop půdy-prkna s impregnací nebo bez?
Je důležité mít na studené půdě prkna impregnovaná, pokud je řezivo cca 3 měsíce vysušené a půda je…
walckiers
Před 6 lety
1
Jaká je maximální spotřeba elektrokotle o výkonu 6 kW?
Dobrý den, mohl by mi někdo znalý říct, jaká je maximální měsíční spotřeba elektrokotle o výkonu 6 …
josef_vavra
Před 6 lety
31
Úklid po kominíkovi
Dobrý den. Kominík co čistil komín musel použít drsnější techniku a máme saze na koberci i mimo obl…
ev.ka
Před 6 lety
1
Jaky typ domu vybrat
Prosim jaky je rozdil mezi nizkoenergetickym domem, ekodomem atd. Je strasne moc druhu....jaky si v…
zubr487
Před 6 lety
2
Skládací sprchový kout Anima, máte ho někdo?
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo nemáte nějakou zkušenost se skládací sprchovým koutem Anima. J…
funnym
Před 6 lety
8
Dům jedním tahem - recenze na firmu
Ahoj, má někdo zkušenost s firmou Dům jedním tahem? Stavěl někdo z Vás s nimi? Spokojenost nebo nes…
fiki
Před 6 lety
2
Problém s trávníkem
Zdravím, poradi mne někdo se suchými skvrnami v trávníku? První se objevily po zimě, od té doby stá…
jakuda
Před 6 lety
1
2
32
Jak dlouho jste cekali na kuchyn?
Ahoj, napisete mi prosim, jak dlouho jste cekali, než vám truhlář udělal kuchyn? A jak dlouho truhl…
houzkova
Před 6 lety
16
sponzor fóra
Nerezové schůdky do bazénu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nějakými levnými nerezovými schůdky do bazénu? Mám bazén Azuro,…
danula85
Před 6 lety
6
Stáří krovu
Mám otázku, pokud by prosím nekdo věděl, nedávno se stala věc, že sosedovi chytla střecha a odhalil…
expertnastavbu
Před 6 lety
3
Problém - hmoždinka do fasády
Dobrý den, rád bych radu od zkušenějších - potřebuji přidělat do fasády nezámrzný ventil - viz foto…
milan1965
Před 6 lety
4
Zkušeností s agenturou pro radost
Dobrý den, má někdo zkušenost s realitní agenturou Pro Radost? Chceme od nich kupovat byt v Moravsk…
15miska15
Před 6 lety
1
Zateplit nebo ne?
Zdravím Vás!! Mám docela zapeklitou otázku, zejména na lidi, kteří se rozhodli stavět z cihel mini…
panlorenc
Před 6 lety
1
2
60
Dlazba kombitrio latte od betonbroz
Dobry den, prosim vas nemate nekdo doma polozenou dlazbu od broze kombitrio latte? Nam ji tedka pri…
l_sekanina
Před 6 lety
3
Smrkové schodnice - máte zkušenost?
Prosím, nemá někdo? Řeším, čím je natřít (musím nahlásit co nejdříve). Dveře i lino máme do dubu, p…
anitram87
Před 6 lety
1
Septik a čistička - poradíte
Dobrý den. Máme u domu dvoukomorový septik, který není uzavřeny. Dáváme do nej bakterie , tak vyvaz…
zubr487
Před 6 lety
4
Střešní folie, můžu jí takhle nechat?
Ahoj všem, prosím o názor. (Ano názor dozoru znám- pro rejpaly.) Máme neobytnou pudu,zateplení bud…
zikvera
Před 6 lety
19
Cetin - žádost o vydání vyjádření existenci sítí
Dobrý den, dnes jsem poslala žádost na CETIN o vydání vyjádření o existenci vedení sítí elektronic…
leontynkar
Před 6 lety
13
Jak odstranit starý lepící pásky ze skla?
Vloni jsem natíral rámy sklepních oken. Okolo rámů jsem nalepil papírovou lepící pásku, abych neušp…
standa63
Před 6 lety
26
Kuchyně- odstíny modré- údržba
Dobrý den, máte někdo kuchyni v nějakém odstínu modré v matu? Jak je to náročné na údržbu,otisky,fl…
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci laminátové podlahy Egger (máme dřevostav…
lili_x
Před 6 lety
3
Injektáž
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s injektáží svépomocí od firmy Trumf Sanace ? Případně s ji…
mavej43
Před 6 lety
1
Okna tmavý dub
Zdravím, momentálně řešíme barvu oken do rodinného domu. Nemáte někdo zkušenosti s oboustranným…
katerinanovotna28
Před 6 lety
1
Interiérové dveře top doors
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci interiérových dveří (máme dřevostavbu na…
haplji
Před 6 lety
3
Nemate nekdo zkusenost s zivotnosti dreva z massaranduba na terase?
Budeme mit nezastresenou terasu na horach, resime jestli se vyplati massaranduba nebo levnejsi modr…
hanjoch
Před 6 lety
7
Vrt na studnu
Dobrý den, chtěli bychom s přítelkyní stavět dům. Máme možnost postavit dům na pozemku rodičů mé p…
robohej
Před 6 lety
11
Umístění obkladu v kuchyni
Zdravím, chtěla bych poradit, jak dát obklad v kuchyni. Bude s námi bydlet i naše fenka a dokážu…
verunky
Před 6 lety
16
Máte někdo stejnou lištu na profilu fixního okna, jako na zdi?
Další možnost je jen zakončovací lišta vinylu, kovová L-lišta, nebo vyplnit silikonem. Diky
walckiers
Před 6 lety
3
Zámková dlažba kolem bazénu a zastřešení
Ahoj, mám dotaz, máme plastový bazén a bude i zastřešení a plánujeme jako okolí velkoformátovou zám…
jiri_1477
Před 6 lety
2
Olej nebo lak na povrchovou úpravu parket?
Zdravim, prosim o radu :). Budeme mit kuchyňskou linku v obyvaku, kde lezi stare parkety. Jakou bys…
chrobakv
Před 6 lety
13
1
2
…
452
453
454
455
456
…