O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vestavná trouba Electrolux, jakou mikrovlnku k ní?
Poprosím o radu... vím, že těchto témat je zde hodně, ale věřte mi, že jsem je projela a stejně nev…
rdkubis74
Před 6 lety
17
Fólie na okna pro neprůhlednost oken
Ahoj, Resil jste nekdo dodatecnou instalaci folii na okna aby Vam neslo pres den videt do domu? …
s0t0
Před 6 lety
18
Co vše musíme zařídit, abychom mohli stavět?
Dobrý den, prosím o pomoc, s manželem plánujeme stavbu domu a na úřadě nám nejsou schopni říct, co…
luj89
Před 6 lety
10
Tenisový kurt - doporučení spolehlivé firmy
Dělal jste někdo u RD? máte zkušenosti s nějakou firmou? Doporučte mi. Obeslala jsem několik firem …
kacka1980
Před 6 lety
1
Projektant či architekt s projektantem - Mělník, Neratovice, Kralupy, Praha východ, Praha západ atd
Můžete někoho doporučit? S kým jste byli opravdu spokojení a nestál několik výplat? Samozřejmě ani…
alena2109
Před 6 lety
3
Listí ze sousedních pozemků - podfukování pod plotem
Ahoj, Neřešil jste někdo podobnej problém ? Věc se má tak, že mezi terénem a plotem okolo našeho…
anarki
Před 6 lety
10
Dotazy ohledně nové podlahy v rekonstruovaném bytě
Ahoj všem, chystáme se na rekonstrukci bytu a řešíme výběr vinylové podlahy + její orientaci. Níže…
baltazarek
Před 6 lety
5
Nejdříve tráva či zahradní domek
Jednoduchá otázka, máme dokončené hrubé terénní úpravy bagrem a teď se buď nabízí: - půdu nakypř…
jumpmans
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Jak dimenzovat velikost vsaku za retenční nádrží?
Hledám někde kalkulátor výpočtu obojího (retenčka na přívalový déšť+ předpad, pokud by se retenčka …
xavik
Před 6 lety
5
Zahradní domek - stavební povolení
Dobrý den, chceme na zahradě postavit zahradní domek, do 25 m2 zastavěné plochy a do 5 m výšky. Ch…
elefantino
Před 6 lety
3
Mobilhouse - jak je to ze stavebním povolením?
Dobry den, dnes jsem se dovedela, ze pokud chcete mobilhouse na pozemek neni potreba stavebni povol…
puhelin
Před 6 lety
3
Levný zahradní architekt - Milovice a okoli (Nymburk)
Dobry den, hledam levneho zahradniho archutekta, ktery by mi nakreslil mou predstavu zahrady a pomo…
mitoma
Před 6 lety
4
Jak velkou šatnu?
Máme naplánovanou šatnu (viz plánek, místnost 1.03), která bude hned vedle zádveří 1.02. Prozatím v…
nicmat
Před 6 lety
5
Firma Apex s.r.o. - zkušenosti
Ahojte, ma niekto z Vas prosim osobnu skusenost s firmou APEX A s.r.o.? Navrhovali Vam uz nejaky pr…
shaaky
Před 6 lety
4
Domácí vodárna Wilo RainSystem AF Comfort - recenze
Zdravím, máte někdo domací vodárnu Wilo RainSystem AF Comfort? Popřípadě zda někdo máte něco podob…
petros4
Před 6 lety
8
Eternitová vlnovka na střeše
Dobrý den , zajímalo by mne zda někdo teď poslední rok řešil něco podobného... Máme starou vlnovku …
rieshelll
Před 6 lety
1
Firma Amarokna, máte zkušenost?
Ahoj všem :) máte někdo zkušenost s touto firmou? :)
sperlma
Před 6 lety
3
Přístavba k domu - hrubý nástřel ceny
Dobrý den, budeme přistavovat k domu obývací pokoj spojený s kuchyní + šatna - celková plocha př…
alfonss
Před 6 lety
6
Dřezová baterie Grohe Minta 32168000, Blanco Mila S 519810 - máte někdo?
Ahoj, nemá někdo tyto baterie? Docela se mi líbí, chci vytahovaci koncovku, přijatelnou cenu a přep…
verunky
Před 6 lety
6
Zahradní kuchyň, jak vyřešit pracovní desku?
Ahoj, potřebovala bych poradit.. Chci aby mi manžel na terase postavil kuchyň, no spíše aby se da…
podzi01
Před 6 lety
16
Zastínění/zatemnění atypických oken
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo realizoval nějaké zatemmovaci prvky na atypická okna, přesněji řeč…
jakuda
Před 6 lety
5
Ústní dohoda. Máme šanci u soudu uspět?
PROSIM POMOC! Predem uznavam, ze jsme hloupi a naivni, ale na zaklade doporuceni budoucich sousedu,…
zdenda25
Před 6 lety
30
Máte zkušenosti se systémem ThermBoil na ohřev vody?
Jedná se o inovativní ohřívač vody, založený na principu termodynamiky s využitím jak solární energ…
zubr487
Před 6 lety
6
Jak vhodně rozmístit nábytek v dětských pokojích?
Posím jak rozmisťujete v dětských pokojích nábytek, viz půdorys, dětské pokoje jsou ty dva největší…
soleilll
Před 6 lety
3
Lima okna
Dobry den, mate nekdo zkusenost s okny od firmy Lima okna? Dekuji za jakekoli informace. :)
gaginaa
Před 6 lety
1
Nechal si někdo měřit hluk od sousedu?
Zdravim Vas. Rada bych se zeptala, zda si nekdo nechal zmerit hluk v byte od sousedu. V diskuzich c…
koryna1
Před 6 lety
12
Prosím o názor k projektu, děkuji
Zdravím, blížíme se do finále s naším projektem, takhle jsme to vymysleli. Zvařujeme, zda v místě č…
luckavra
Před 6 lety
6
Kdo by mi poradil jak na trávník?
Zdravím, našel by se tady někdo kdo by mi poradil jak na trávník? Mám založený měsíc zahradník…
sobii
Před 6 lety
22
Kuchyňský kout rozměr 7 m2, máte někdo?
Ahoj ráda bych se zeptala má někdo podobně velký kuchyňský kout jako je na fotce? Přijde mi to stra…
bamak
Před 6 lety
9
Dřevěné železniční pražce
Dobrý den, mám několik dotazů k dřevěným železničním pražcům. Budeme stavět na zahradě, je v d…
ozzy77
Před 6 lety
3
1
2
…
464
465
466
467
468
…