O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Indukční varna deska a pračka
Potreboval by som poradiť. Potrebujem dať indukcnu varnu dosku nad práčku. Vraj sa to tak nemôž…
jj03
Před 6 lety
4
Jak široké prkno vybrat na tří-vrstvé dřevěné podlahy vzhledem k topení?
Ahoj, řeším jak široké prkno vybrat na tří-vrstvé dřevěné podlahy (jedna lamela) - vzhledem k topen…
designlifestyle
Před 6 lety
3
Vnitřní nosné zdi cihlovzduch 20cm, stačí to?
Zdravím. Máme obvodové zdivo 50cm cihlovzduch a vnitřní nosné zdi 20cm (dům s obytným podkrovím). …
panlorenc
Před 6 lety
6
Doba vyřízení 2 návrhu na vklad na katastru v Praze
Dobrý den, Rada bych se zeptala, jak dlouho to katastru trvá, když se přepis vlastníka řeší nejprv…
vladimirsvorba
Před 6 lety
24
Opěrná zeď - jak jste postupovali před zasypáním?
Máme postavenou opěrnou zeď, kterou budeme zasypávat. Jak jste postupovali před zasypáním? Čím "oše…
obludak
Před 6 lety
9
Pračka a myčka vedle sebe v kuchyni - nevadí?
Ahoj, chtěla bych se zeptat :) Budeme si pronajímat byt a v kuchyni je místo pod linkou. Píšou,…
jozefka12
Před 6 lety
4
Rekonstrukce panelového bytu 3+1 - nápady
Dobrý den,prosím Vás ,jádro vybouráno,tak malujeme a přemýšlíme ,měl by někdo lepší nápad než my??M…
jenies
Před 6 lety
10
Jak upravit projekt?
Ahoj, tvoříme projekt. S přízemím jsem už docela spokojená. Ale to první patro mi už fakt dává zabr…
ptjj
Před 6 lety
25
sponzor fóra
Odstoupení od kupní smlouvy Oresi
Máte někdo zkušenost co se týče odstoupení od kupní smlouvy s Oresi ? Máme už druhou reklamaci na o…
jaroslav1987
Před 6 lety
14
Jak to děláte s PE spojkama, aby vám netekly?
Můžete mi prosím někdo poradit, jak to děláte s PE spojkama, aby vám netekly? Mám asi deset spojů a…
atilius
Před 6 lety
1
Vyšší železo a mangan z rozboru vody ve vrtané studně
Dobrý den, nechali jsme si udělat rozbor vody z vrtane studny, která je 30 m hluboka a výsledky …
geodett
Před 6 lety
29
Jaký povrch zvolit na dětské hřiště?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký podklad zvolit na dětské hřiště, kde bude klasika (domeček…
deto_oesya
Před 6 lety
12
Kde sehnat nádoby na vařečky viz. foto?
Poradi prosím někdo, kde bych mohla sehnat nádoby vhodné k tomuto účelu viz foto v příloze? :-) dí…
nelinecek
Před 6 lety
4
Elektrika - zahradní domek, dílna
dobrý den, postavil jsem zahradní domek cca 6*4m, dřevostavba vyhl.50 mám, zkušeností s návrh…
zubr487
Před 6 lety
10
Broušené cihly 440mm-Ecoton, Termobrik SK, Termopor Gima, Klimabloc - zkušenosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s výše uvedenými cihlami, chystám se stavět dvoupodlažní řadový dů…
brzdap
Před 6 lety
4
Prosím o vaše názory na rozvržení kuchyně
Dobrý den, tak konečně jsem dostala první nástřel kuchyně a potřebovala bych poradit co změnit a v…
simona1512
Před 6 lety
10
PVC S-tex, máte s nim někdo zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s PVC značka S-tex. Konkrétně SUPER…
monika52
Před 6 lety
1
Položení venkovní dlažby - Jižní Čechy
Dobrý den, poradíte prosím nějakou firmu na položení a rady ohledně venkovní dlažby v jižních Č…
terka_85
Před 6 lety
1
Zateplení střechy před anhydritovou podlahou, jak jste to měli vy?
Dobrý den, plánujeme lití podlah a zatím nemáme zateplenou střechu s tím, že jsme mysleli, že to bu…
zubr487
Před 6 lety
4
Vzdálenost středu vypínače od otvoru pro dveře
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně vzdálenosti středu vypínače od otvoru pro interierové dveře.…
dreambox
Před 6 lety
8
Jak upravit podlahu?
Zdravim, ospravedlnujem sa vopred za amatersky dotaz, ale sme amateri :D a nikde neviem najst konkr…
bbubble
Před 6 lety
2
Kuchyň rozdělená vchodem na zahradu, máte to tak nikdo?
Plánujeme časem úpravdu v domku a nový vchod na zahradu mezi kuchyňskou linkou.Nemáte to někdo podo…
lada2112
Před 6 lety
4
Je nutné stavební povolení na demontáž skleněné výlohy a osazení vzniklé díry garážovými vraty?
Jedná se o starý rodinný dům, kde se nacházela prodejna, Ta se zrušila a můj záměr je osadit vznikl…
mrasm
Před 6 lety
15
Rekuperace a hluk
Dobrý den, kdo máte rekuperaci, není slyšet? Mám lehké spaní :-) a vůbec, trvalý, byť mírný hluk …
ssrdickoo
Před 6 lety
15
Zámková dlažba až k soklu - dává se ochrana u polysterenu?
Ahoj lidi, prosím o radu. Chtěl bych položit zamkovku až k soklu kde je XPS a nevím jestli se tam d…
petrsv1000
Před 6 lety
9
Máte někdo již zrealizované oplechování atiky?
Dobrý den, máte někdo již zrealizované oplechování atiky? kolik vás vyšlo a jakou atiku máte? budem…
jakky111
Před 6 lety
3
Kapu kalyanam matrimony
KAPU'S MOST REPUTATED AND TRUSTED MATRIMONIAL PORTAL Kapu's Marriages is the solution for deliveri…
kapukalyanam
Před 6 lety
1
Černé vodovodní baterie - zkušenost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s černými baterkami v koupelně, co se ú…
86paja
Před 6 lety
1
Cena strojových sádrových omítek, je to ok?
Jak se Vám jeví cena za strojní sádrové omítky 300czk/m² bez dph.. OK / NOK? 8-) Dekuji za nazory..
rd_kos
Před 6 lety
6
Úzký dům, máte někdo zkušenost?
Dobrý den , je tu nekdo kdo by se podelil o dum s malou hooubkou? Mame moznost mit sirku domu da se…
jirinapezl
Před 6 lety
7
1
2
…
469
470
471
472
473
…