O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vaš názor na předběžný návrh domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na vaše názory. na nás předběžný návrh. Rozměry budou 10x8m s obytným…
zubr487
Před 6 lety
9
Mezera mezi spodní hranou vazníku a horní hranou zděné příčky
Dobrý den.S přítelkyní jsem koupil rozestavěný bungalov.Jedná se o zastřešenou hrubou stavbu.Zdivo…
anetka2017
Před 6 lety
2
Veřejnoprávní smlouva - urychlení získání stavebního povolení
Dobrý den, prosím o radu ohledně našich možností při získání stavebního povolení. V roce 2017 jsme …
jan1111
Před 6 lety
2
Doporučte projektanta/architekta - Moravskoslezský kraj
Prosím o názory a zkušenosti - s kým jste stavěli? Kdo vám dělal projekt a jak jste byli spokojeni?…
nikive
Před 6 lety
3
Izolace místo posledního překladu
Ahoj, protože budeme mít venkovní žaluzie a máme 30 cihlu, tak jsme se rozhodli kvůli tepelným mo…
rimmer
Před 6 lety
4
Pračka - jakou vybrat?
Jakou pračku zvolit, aby neprala 3 a více hodin v programu na 40 stupňů? Naše stará Bosch to zvládn…
akinyi
Před 6 lety
3
...ako zoštilizovať ,,zmluvu o vykonaní práce"(...fasády)?
Zdravim všetkych,o 2tyždne mi príde manžel sesternice aj s partiou nalepiť ,,dalmatínca",no a nasle…
radusko01
Před 6 lety
1
Garážová vrata - poškozená fólie, jak řešit?
Dobrý den, v roce 2014 jsme namontovali garážová vrata Kružík zlatý dub. Na podzim 2018 jsme na ga…
ivankafiury
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Závěsná skříňka koupelna - rada
Zdravím, dorazila mi závěsná skříňka do koupelny a rád bych ji pověsil, na zeď. Obávám se ale, že …
mirek_dusin
Před 6 lety
8
Jak máte uchycenou ostrůvkovou digestoř?
Dobrý den, ráda bych se zeptala. V kuchyní bubu mít stropní ostrůvkovou digestoř ve sníženém podh…
kocanda123
Před 6 lety
1
Čistící zóna v zádveří
Můžu poprosit o radu k čistící zóně /koberec na podlahovku) v zádveří? Ideálně foto. Nevím, zda umí…
petta33
Před 6 lety
10
Nivelační přístroj, jaký doporučujete?
Ahoj, chystám se na stavbu RD svépomocí a vybírám nivelační přístroj. Můžete mi někdo nějaký dopor…
wries
Před 6 lety
6
Okna - barva Crown platin nebo Antracit?
Ahoj, pořád zvažujeme, zda zvolit barvu oken Antracit nebo Crown platin? Můžete někdo třeba poradit…
mischeelka
Před 6 lety
1
Mezera mezi základy a zateplením
Dobrý den.Prosim o radu, zda má být nebo nemá být taková mezera po celém obvodě domu. Pokud taková …
zubr487
Před 6 lety
21
Jaké parcelní číslo zapsat do darovací smlouvy?
Prosím, může mi někdo poradit, jaké parcelní číslo mám zapsat do darovací smlouvy na pozemek, který…
sindlerka
Před 6 lety
6
Lindab vs. KJG
Prosím moc o radu. Máme se rozhodnout mezi lindab a kjg rozdíl v naceneni je 20000,- což už je mini…
mili3478
Před 6 lety
8
Minimální sklon střechy garáže
Hezký den, v projektu máme navrženou garáž s plochou střechou (krytina fólie) přistavěnou k domu…
mili3478
Před 6 lety
3
Omítky v paneláku a malování - rada
Ahojte, podařilo se mi v paneláku oškrábat omítky tak dobře, že někde šel ochotně dolů i celý štuk …
petuso
Před 6 lety
2
Bazénové tvarovky Isostone
Prosím chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s výstavbou bazénu s tvarovek Isostone?Co m…
lucik81
Před 6 lety
1
Aku trampolinu vybrať pre 3decká??
nerád vyrušujem,a asi sa ani ,,nepytam" na správnom fóre,ale poradte mi akú trampolínu kupiť deťom!…
radusko01
Před 6 lety
6
Půdorys do tvaru L
Zdravím, právě jsme ve fázi, kdy řešíme půdorys domu. Ráda bych Vás poprosila o Váš názor. Budu rád…
agataps
Před 6 lety
8
Přízemní dům - postřehy a připomínky
Prosím o zhodnocení návrhů přízemního domu. Co vy na to - nějaké tipy, chyby, nedostatky? Plánujeme…
zubr487
Před 6 lety
18
Kondenzační kotel s průtokovým ohřevem TUV
Dobrý den. Chystáme rekonstrukci starého topení v malém rodinném domku. Teď máme starý plynový kote…
zubr487
Před 6 lety
11
Může být taková mezera mezi základy a zateplením
Prosím o radu, zda může být po celém obvodě mezera mezi izolaci a zateplením, pokud ano proč tomu t…
boert
Před 6 lety
1
Půdní prostor
Dobrý den.Prosim o radu zda dle fotky v příloze to takto ničemu nevadí (mám na mysli to rozpojení) …
boert
Před 6 lety
1
Boční markýza - zástěna
Funguje?? máme v plánu koupit tzv.: boční markýzu. Potřebuji zastínit terasu od západu. Máte někdo …
daruna
Před 6 lety
5
Bylinková nebo jedlá předzahrádka - inspirace
Dobrý den, koupili jsme atriový domek a na jaro budeme předělávat předzahrádku. Plánujeme rozšířit…
kimimarki
Před 6 lety
3
Lezecka stena a skluzavka na svahu
Ahojky, na zahrade mame svahovity teren a premyslime, ze bychom tam detem udelali skluzavku a vedl…
akinyi
Před 6 lety
3
Saze z komína létají k sousedům, jak tomu zabránit?
Ahoj, prosím o radu. Sousedovi letaji na terasu saze, pravděpodobně z našeho komína. Nevíte za jaký…
houzkova
Před 6 lety
17
Stříbrná indukce Electrolux. Jak jste spokojeni?
Nemáte někdo prosím tuto indukci? Jak jste spokojeni? A případně... bylo by možné přidat reálné fot…
maaja6
Před 6 lety
5
1
2
…
470
471
472
473
474
…