O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakou značku spotřebičů do kuchyně?
Dobrý den, jakou značku spotřebičů máte v kuchyni a jak jste spokojeni? Možností je tolik .... …
voky115
Před 6 lety
10
Na kolik vyjde rekuperační jednotka s kompletní vzduchotechnikou?
Ahoj všem. Budeme stavět nízkonákladovou dřevostavbu a začal jsem uvažovat o možnosti rekuperace v…
awakened
Před 6 lety
25
Bungalov Miami
Ahoj všem, zatím čistý nástřel.. vybíráme z projektů od gservis, nejvíc se nám zalíbil jejich dům M…
barca3979
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Koupě 1 rok starého domu na 3 splátky s dočasným užíváním majitelů
Zdravím všechny. A předem děkuji za reakce. Jsme v situaci, kdy po strašně dlouhém hledání (hled…
moncia
Před 6 lety
9
Bungalov - mám pár otázek
Ahoj všichni, strašně moc bych chtěla domeček, zatím mám jen představu a pár otázek. Domeček c…
anetka2017
Před 6 lety
4
Možnosti vyrovnání křivého betonu na stropě
Ahoj přišel jsem pro radu. Před pokládkou kročejové vaty potřebujeme vyrovnat betonovou podlahu. …
zubr487
Před 6 lety
3
Podlahové topení - dotaz
Podlahové topení a plynový kotel. Mám dotaz ohledně vytápění - po vyvětrání oknem, kdy se větrá nár…
josef_vavra
Před 6 lety
9
Dokončení hrubé stavby
Zdravím všechny..;) Máme v plánu koupit hrubou stavbu RD, ale potřebovala bych poradit. Dům má u…
jajinkass
Před 6 lety
1
2
46
sponzor fóra
Podlahové topení do pasivního domu
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s podlahovým topením v pasivním domě a jakou jst…
zubr487
Před 6 lety
21
Jak správně zateplit strop bungalovu?
Dobrý den, Ahoj prosím o radu jak správně zateplit strop bungalovu. Na domku máme sbíjené vazníky,…
vittyna
Před 6 lety
1
Dispozice koupelny, jakou variantu vybrat?
Ahoj všem, kupujeme větší byt a budeme ho muset rekonstruovat. Poradíte mi prosím s dispozicí koup…
baltazarek
Před 6 lety
12
Zkušenosti s kuchyňským studiem Oresi v Teplicích
Prosim vás, prateta chce kuchyni od Oresi. Bydlí v Teplicích. Nemáte někdo zkušenost s prodejnou Or…
xhex
Před 6 lety
2
Reklamace Bramac - zkušenosti
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s reklamací popraskané glazury na keramických taškách? Gla…
nikolakrouzilova
Před 6 lety
7
Návrh koupelny - připomínky
Máme 2 možnosti jakýkoliv barevných úprav v návrhu. Co byste prosím změnili? Jinak ten antracit nen…
specnaz84
Před 6 lety
13
Od koho máte hliníkový plot?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat od jakého výrobce máte hliníkový plot, zatím jsme poptávali Lamark… …
kkacca_2019
Před 6 lety
1
Stavební firma Iridia s.r.o. - recenze
Dobrý den, neznáte někdo firmu iridia? Chtěli by jsme stavět a nabídka této firmy se nám líbí, ale …
mallik
Před 6 lety
1
Betonové desky 250 x 30 x 4 cm od této firmy - znáte?
Zdravím, znáte někdo firmu v ČR co vyrábí betonové desky 250 x 30 x 4 cm, viz link https://www.beto…
nemeasis
Před 6 lety
1
Led podhledové svítidla v kuchyni a obýváku - inspirace
Ahoj, právě dokoncuji podhledy v kuchyni a obýváku. Prosím o inspiraci osvětlení v kuchyni a obývá…
ajagachova
Před 6 lety
4
Keramický dřez - vykroužení otvoru pro baterii
Prosím radu, mame zakouoeny dvoudrez a neni tam otvor pro baterii, ale je jakoby predpripraveny, ze…
pastikaa
Před 6 lety
13
Bungalov do T 5+KK s dvojgaráží - váš názor
Hezký dobrý den, řešíme s manželkou návrh půdorysu bungalovu do T s dvojgaráží, který bychom si …
qeszi
Před 6 lety
11
Jak zamezit průjezdu těžké techniky?
Dobrý den, potřebujeme poradit, protože víc hlav, víc ví. Máme novostavbu, teď řešíme vjezd, bránu,…
jaroslav1987
Před 6 lety
6
Terasa na terče - kontakt na někoho z Kolína a okolí
Pěkný den všem, prosím nemáte někdo nějaký super kontakt na někoho, kdo by udělat komplet celou te…
drn
Před 6 lety
4
Rada s podlahou/stropem
Zdravím, Chtěli jsme se zeptat, zda-li by někdo dokázala vypočítat kolik a jaké trámky a kolik pou…
pepitocz
Před 6 lety
3
Podlahové topení a tepelné čerpadlo
Ahoj, s manzelem jsme ve fázi zajišťování síti a tak dal a samozřejmě už můžeme začít dělat projekt…
teresh07
Před 6 lety
1
2
59
Varná deska na plyn, jakou doporučujete?
Prosím,vy co máte varnou desku na plyn-vestavnou-doporučíte? Chtěla bych černou,už jsem měla vybran…
obludak
Před 6 lety
9
Vinyl bez ftalátů
Dobrý den, zajímalo by mě, zda při výběru vinylové podlahy u vás hrála roli absence ftalátů. Mohl…
l_sekanina
Před 6 lety
24
Bungalov L - váš názor
Dobrý den, prosím o Váš názor na naš bungalov do L. Vchod je na severní straně, terasa na jih. Děk…
agataps
Před 6 lety
30
Tip na bungalov, vstup ze západu nebo z jihu?
Ahoj vsem. Zaciname resit projekt bungalovu pro nas pozemek. Ten ma rozmer 42x24m s orientaci S-J. …
pavm
Před 6 lety
11
Cena za kompletní zateplení a fasádní barvu?
Mame nabidku na kompletní zatepleni o tl.16 cm , celkem 76 m2 1500kčm,cena je za polystiren 16tl,p…
davex
Před 6 lety
3
Pasivní dům - projektydomu.cz vs. vizeatelier.eu
Hezký den, jsme ve fázi výběru projekční kanceláře pro stavbu pasivního domu. V užším výběru mám…
m4ruun
Před 6 lety
5
1
2
…
472
473
474
475
476
…