O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Umístění a typ lednice v kuchyni - co doporučujete?
Ahoj, plánujeme teď novou kuchyňskou linku ve starším domě, ale nemůžeme se nějak hnout z místa :-D…
catle
Před 6 lety
6
Zastřešení pískové filtrace
Hezký dobrý den,moc prosím o radu : budeme mít bazén Vario od Mountfieldu, který bude částečně zapu…
rdkubis74
Před 6 lety
6
Zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko a Candy
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko nebo Candy? Děkuji mockrát
vitezove
Před 6 lety
1
Zahradní domek od truhláře - na kolik vás vyšel?
Ahoj, chtěli bychom na zahradu terasu, která by byla napojena na zahradní domek. To co si představu…
mitoma
Před 6 lety
2
Stolář - Uh, Zlín nebo blízké okolí
Kde jste si prosím v okolí Uherského Hradiště nechali vyrobit kuchyň a jste spokojení? (Klidně přil…
qeszi
Před 6 lety
12
Je možné uklízet pouze robotickým vysavačem s mopem?
Dobrý den, ráda bych pořídila robotický vysavač. Konkrétně Xiaomi Roborock Sweep One S 50. Je to al…
petuso
Před 6 lety
6
Co spíše na zahradu hamaku nebo houpací lavici?
Ahoj, co spíše do zahrady hamaku a nebo houpací lavici? Jaký je váš názor, zkušenosti, doporuče…
solaris
Před 6 lety
1
Ostrůvková digestoř Cata Empire VIP OD 711090 - recenze
Ahoj všem.. Nemáte někdo ostrůvkovou digestoř Cata Empire VIP OD 711090? Jste s ní spokojení? Není …
laral
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Co vše lze dělat v domě kde ještě chybí okna?
Ahoj všem, úplně to nepatří do této kategorie., ale nevím kam téma zařadit.... Vybral jsem si …
saja19
Před 6 lety
7
Obložení stropů palubkami - ano či ne?
Hezký den, uvažujem, čím udělat stropy v podkroví, do sádrokartonů se nám moc nechce a docela uvažu…
tomas80
Před 6 lety
7
Jakou výšku stropu v 1 NP 2,5 m nebo 2,75 m?
Menší patrový dům jakou výšku stropu v přízemí 2,5 nebo 2,75 m je to na cihlu aby se nemusela řezat…
l_sekanina
Před 6 lety
11
Dveře Prum - Pera Grey a podlaha Fatra - Dub bělený
Zdravím, co říkáte prosím na kombinaci těchto dveří a podlahy? Jsem zoufalá z toho co vybrat, ja…
gegitka666
Před 6 lety
25
Projekt domu od GServis - tipy a zkušenosti
Hezký den všem, prosím máte někdo zkušenost se stavbou podle projektu od GServis? Taky - jaké mát…
pajuli
Před 6 lety
1
Architekt a projektant Praha západ a okolí
Hledám projektanta a architekta na rekonstrukci staršího rodinného domku? Předem děkuji za všechny …
warblerka
Před 6 lety
7
Jak nejlépe zašalovat základovou desku a následné zdění 44 heluz?
Zdravím Vás, obracím se s dotazem jak nejlépe zašalovat základovou desku. Budu stavět z Heluzu 44…
petr13
Před 6 lety
10
Sedací souprava, kde se dá vybrat výběr potahu?
dobry den, kde prodavaji sedacky, ke kterym se da zvolit potah? vim o phase, ale nevybrala jsem si …
petras89
Před 6 lety
13
Jaké máte tepelné ztráty a jaký máte zdroj tepla?
Ahojte, chci se zeptat jaké máte tepelné ztráty a jaký máte zdroj tepla . Četl jsem že se vyplatí …
warflyer
Před 6 lety
19
Rekonstrukce ložnice - omítky
Ahoj, prosím o radu a nějaké tipy jak postupovat. Předěláváme ložnici ve starém baráku. Místy jsme …
kercul
Před 6 lety
1
Prosím o radu ohledně reklamace pvc
nechala jsem si položit pvc což se jim napoprvé nepovedlo vlastně ono se jim to nepovedlo vůbec r…
dura50
Před 6 lety
1
Jímka na dešťovku + voda z koupelny
Dobrý den, měla bych dotaz, zda někdo neřešil podobnou záležitost. Uvažujeme nad nádrží na dešťovku…
jowana
Před 6 lety
11
Dluží vám Thermo Home?
Dluží Vám společnost Thermo Home IČ 27679021 se sídlem Vídeňská 134/102, Brno, Provozovna Rohatec? …
daninka81
Před 6 lety
24
Věcné břemeno na pozemek který má zákaz zcizení a zatížení - řešení
Zkouším, zda někdo neví. Vyřizujeme povolení na ČOV, vypouštění do potoka, vsak není možný. Povodí …
majak78
Před 6 lety
3
Vchodové dveře do bytu, nevíte o firmě v Moravskoslezském kraji
Ahoj, neví někdo o nějaké prodejně v Moravskoslezském kraji, která výrábí, či jen prodává vchodové …
pajac00
Před 6 lety
2
Kolik asi stojí vyrovnání svažitého pozemku asi 800 m2?
Svažitý pozemek, kolik asi stojí vyrovnání, zarovnání? Pro stavbu domu. Co postavit ve svahu?
luckavra
Před 6 lety
8
Chodníček kolem bazénu - dlažba vs. kamenný koberec
Zdravím všechny, měl bych 2 dotazy, zvažujeme realizaci chodníčku kolem bazénu. Rozhodli jsme se …
obludak
Před 6 lety
3
Stavba mimo obec na louce, je možné dostat stavební povolení?
Vidam kolem sebe domy, ktere jsou postaveny napr. mezi 2 mesty, prakticky na samote. Jak je mozne z…
rimmer
Před 6 lety
4
Dvojvypínače, schodišťové vypínače
Hezký den, prosím o rady a zkušenosti. Řešíme vypínače. Líbí se mi víc jeden půlený než 2 vypínače …
radim2015
Před 6 lety
8
Jak si ukládáte a třídíte inspirační fotky?
Hledám aplikaci (ideálně mobilní i desktopovou), do které by bylo možné stahovat fotky o bydlení, k…
omcamauta
Před 6 lety
4
Zahrada kolem domu - jak jí upravit?
Ahoj, Dneska nam konecne srovnali pozemek a ptam se.. cim ho mam opracovat abych hlinu nakipril, …
zdenna
Před 6 lety
6
Jak silnou mám koupit geotextilie pod lomový kámen do svahu?
Ahoj, jak silnou mám koupit geotextilii pod lomový kámen do svahu ať tam nic neroste. Jsem abso…
maximsoon
Před 6 lety
2
1
2
…
473
474
475
476
477
…