O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dvířka pro psa. Jaké jsou lepší?
Chystame se stavet domecek, vzhledem k tomu, ze mame maltezacka, je pro nas i zasadni, aby kdykoli …
mirka1558
Před 6 lety
26
U koho si půjčit na auto?
Ahojte, zvažuji nad koupením ojetého auta a zvažuji, zda-li si půjčit od banky nebo jít prostě do …
petr13
Před 6 lety
4
Výpočet závěsů a záclon
Hezký den, mohla bych vás poprosit o radu s výpočtem množství závěsů a záclon? Dočetla jsem se že s…
kocicak123
Před 6 lety
2
Obec odmítá respektovat nový územní plán
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně ohlášení stavby. Věc je trošku složitější, tak to vezmu…
viados
Před 6 lety
1
2
33
Elektrické topné kabely a klikovací vinyl - ano či ne?
Vím, že se téma vinylu řeší stále dokola, ale už mě to nebaví, jak se nejsme schopni dopídit, jestl…
honzik75
Před 6 lety
5
Může mít NED tepelné ztráty 8kW?
Ahoj všichni :) Není tu někdo, kdo by se vyznal ve výpočtech TZ apod.? Podle projektu nám pro dvou…
e346
Před 6 lety
1
2
39
Které vybrat - Nibe F1245-6S nebo IVT PremiumLine EQ C6?
Zdravim všetkych,po nekonečnom ,,Googlení"a čítaní som sa rozhodol pre TČer.+plošný kolektor ,Tstr.…
radusko01
Před 6 lety
1
Názor na projekt
Zdravim chtel bych slyšet váš názor na nakres meho budouciho domu jedna se o podkrovi s predsini …
subsomi
Před 6 lety
18
sponzor fóra
Společné povolení ke stavbě - ohláška, uplynutá doba 30 dnů a nic se neděje?
Dobrý den, je to již více než měsíc, kdy jsme podali žádost o společné povolení ke stavbě. Z úřadu…
puhelin
Před 6 lety
2
Barva omítky Weber bílá káva nebo pci (51)S0907-Y30R
Ahoj nemá někdo foto jak vypadá na baráku weber bílá káva OU1H nebo pci (51)-S0907-Y30R? A co spíš …
ivaa32
Před 6 lety
5
Podlahy Vepo - reálné fotky
Dobrý den, nemáte prosím někdo reálnou fotku dekorů Moravia, Bavaria a Bohemia? Děkuji.
ivca_ch
Před 6 lety
2
Křivý lem akrylátové vany - co s tím?
Prosím poraďte. Reklamaci mi uznají, ale musela by se sundat přední Ytong podezdívka s obklady a za…
walckiers
Před 6 lety
1
Program na projekt - střecha
Ahoj, znáte někdo program, kde lze udělat na domě i střecha? Nemůžu nic najít, děkuji :)
rimmer
Před 6 lety
2
Nájem - energie psané na mě a předčasné ukončení smlouvy. Hrozí penále?
Ahoj Pokud pujdu do najmu bytu a energie (elektřina, internet, případně plyn) budou psané na mě - …
lucka_dc
Před 6 lety
5
Skleněná stěna do sprchového kouta
Potřeboval bych poradit. Sháním skleněnou zástěnu do sprchového kouta kde čistá míra mezi kachličky…
warflyer
Před 6 lety
2
Dřevený plot. Jaký druh dřeva jste použili?
Zdravím kutilové, z jakých prken - druh dřeva jste dělali své ploty? Chceme vodorovná prkna neco ja…
zeneva
Před 6 lety
18
Prosím o radu ohledně projektu
Ahoj, právě jsme ve fázi dokončení projektu přízemního domu. Docela se nám návrh od projektanta líb…
pepitocz
Před 6 lety
10
Kolik máte okruhů podlahového topení?
Dobrý den. Otázka je jasná. U nás 100m2 podlaha na podlahovku, topenář nám říká že to bude cca 17-1…
zubr487
Před 6 lety
1
2
53
Oprava výšky anhydritové podlahy
Dobrý večer, velice prosím o radu a zkušenosti... Plně nadšeni jsme se dnes poprvé byli s r…
tomekpetr
Před 6 lety
15
Myčka Miele, vyplatí se?
Dobrý den zde na střeše, vybírám myčku do nové kuchyně.Stojím před rozhodnutím jestli koupit Bosch…
zimmerhi
Před 6 lety
23
Bílé dveře s černou klikou
Ahojte, máte někdo prosím bílé dveře s černou klikou? Sháním hlavně tu černou kliku :-) Děkuji za f…
karol93
Před 6 lety
8
Ohnutá kari síť na záhony - zkušenost
Zdravím všechny zahrádkáře, manželka viděla někde na záhonu pravděpodobně zahnutou kari síť, jako t…
radim83
Před 6 lety
1
Základová deska, použití pásu na desku C 20/25
Projektant nám navrhl beton do pasu i na desku C 20 / 25, můžeme použít i něco jiného, levnějšího?
jiri_1477
Před 6 lety
16
Jak změnit pozemek z orné půdy na stavební parcelu, kvůli prodeji?
Dobrý den, vlastním pozemek o výměře 2150 m2, pozemek je situován v zastavěné oblasti (proluka mezi…
tulda27
Před 6 lety
22
Stabilizační panely pro štěrk a drť - zkušenosti
Ahoj, na webu jsem narazil na ACO Self Stabilizační panely pro štěrk a drť a celkem mě to zaujalo …
jakuda
Před 6 lety
3
Změna dlažby při podlahovém topení
Dobrý den, zvažujeme koupi domu s vodovodním podlahovým topením, ale v celém domě je dlažba kterou…
qeszi
Před 6 lety
6
Od koho odebíráte plyn?
Dobrý den, s kým máte smlouvu o odebírání plynu. Pardubický kraj. Děkuji
marunkaaales
Před 6 lety
2
Zahradní studánka, jak udělat?
Ahoj chcela by som na nasom potůčků urobit studanku. Dala bych tam dřevěný zlabek. Ma niekto rady a…
annachr
Před 6 lety
5
Jak namontovat zahradní ventil?
Připadám si jako blbec, ale nemůžu zjistit, jak namontovat zahradní ventil, viz foto. Jde o to, že …
hbboy
Před 6 lety
8
Čerpadlo země - názor na cenovou nabídku
Zkušení čerpadláři, a především majitelé IVT a NIBE, můžete mi prosím napsat váš názor na tuto ceno…
angie.shy
Před 6 lety
9
1
2
…
475
476
477
478
479
…