O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kdo má okna v barvě Quarzgrau RAL 7039 - v jaké barvě žaluzie, sítě?
Prosím majitele oken v této barvě o zkušenosti, jak se jim podařilo barevně sladit okna s doplňky -…
erian
Před 6 lety
1
Hliníková pergola Hecht za 9990 Kč, šly byste do toho?
Zdravím, řešíme zastřešení terasy(,je na jih) a narazili jsme na možnost hliníkové pergoly s látkou…
melin6
Před 6 lety
2
Dřevostavby brno a okolí .... Drevo-house,Moravské drevostavby,DOMY DNES
Zdravím, momentálně jsme ve fázi hledání firmy.Doporučte nějakou vhodnou firmu.Nám se zatím zamlou…
jajuskaa
Před 6 lety
1
Přístavba k dřevostavbě od RD Rýmařov
Chci se zeptat jestli jste už někdo řešil přístavbu k dřevostavbě, máte jí také dřevěnou nebo zděno…
jajuskaa
Před 6 lety
2
Zahradnictví - e-shop, který doporučujete?
S jakými zahradnickými e-shopy máte dobrou zkušenost? Párkrát jsem objednávala od Starkla a byla js…
petra_d
Před 6 lety
2
Úchytky, úchytky a pořád ne ty pravé - poradíte
Ahoj, prosím hledáme úchytky - něco jako je na obrázcích - ty se nám moc líbí, ale vyjdou dost dr…
fidorka86
Před 6 lety
11
Zkušenost s CB Building sro případně RoDom Bohemia - pro stavbu zděného PD
Ahoj všem, má někdo prosím přímou zkušenost s 1 ze společností CB Building s.r.o. anebo RoDom Bo…
windu
Před 6 lety
3
Chytrý dům - typy na prodejce
Dobrý den. Budeme stavet dum a chceme zakomponovat i nějaké prvky, abychom mohli ovladat napriklad…
petrw
Před 6 lety
18
sponzor fóra
Bezpečnostní dveře s prosklením, jaké?
Prosím o (vaši osvědčenou) značku/výrobce: bezpečnostní dveře s prosklením. Poptáno máme u Next a B…
dita_a_ivan
Před 6 lety
1
Kdo jste řešil lití podlahy anhydritem? Cena a tip na firmu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo teď řešil lití podlah anhydridem. Zajímají mě hlavně…
skunkos
Před 6 lety
5
Nevíte, co je to za venkovní obklad?
Dobrý den, nevíte prosím někdo co to může být za obklad? Letos chceme dělat fasádu a tenhle obklad …
baskervile
Před 6 lety
5
Projekt patrové dřevostavby, co na něj říkáte?
Dobrý den, chci se zeptat na názor. Toto je můj projekt na dřevostavbu. Pořád se mi ještě nelíbí…
pepitocz
Před 6 lety
8
Nejlevnejsidrevostavby.cz - aktuální zkušenosti a recenze
Dobrý den, prosím Vás o aktuální recenze na nejlevnejsidrevostavby.cz vzhledem k tomu, ze nám nedo…
elisskaa
Před 6 lety
6
Panelové stropy - čím zakrýt (sádrokarton, omítky,...)?
Hezký den, máme v novostavbě panelové stropy, původní plán byl, že se prostě jen nahodí a bude hoto…
akinyi
Před 6 lety
9
Firma Jiromont - reference
Pozdrav všem. Máte někdo zkušenosti s firmou Jiromont? Uvažujeme, že bychom s nimi stavěli, ale n…
nespokojenyklient
Před 6 lety
3
Rekonstrukce domu potřebuji souhlas?
Dobrý den, jsem vlastníkem domu, ve kterém žiji se svou matkou a otcem. Ti obývají spodní patro do…
puhelin
Před 6 lety
9
Dřevěný x hliníkový plot - cena
Zdravím, neřešil jste někdo opravdu hrubé porovnání plotových výplní ze dřeva a z hliníku? Hliník u…
davecom
Před 6 lety
7
Střecha na terase
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak máte řešené střechy nebo venkovní zakrytí v tomto stylu? N…
wendoi13
Před 6 lety
1
Jaká je přibližná cena pergoly?
Ahoj, jen se zeptám, jestli nemá někdo podobnou pergolu jako na obrazkach, se zastřešením a bočními…
dawerius
Před 6 lety
9
Interiérové bílé dveře zvolit lak nebo CPL?
Prosím o foto a radu, zda jít do inter.bílých dveří Porta focus premium (hladké lak) nebo zvolit dv…
mitote
Před 6 lety
8
Vícenáklady s rekuperací
Zdravím jaký jsou vicenáklady při rekuperací? Myslím co jste museli udělat jinak než v klasickém ní…
dreambox
Před 6 lety
14
Vyjmutí z půdního fondu - plošné kolektory
Zdravím, řeší se do žádosti o vyjmutí z půd. fondu i vykopaní a následné zasypání plošných kolektor…
jitkapetka
Před 6 lety
3
Špatná barva spárovací hmoty Fuga Fresca Mapei
Ahoj, mám dotaz jestli se někdy nesetkal s tímto přípravkem na změnu spárovací hmoty Fuga Fresca ma…
ales_hracek
Před 6 lety
2
Krobové obložení z mramoru, máte někdo?
Dobry den, Mate nekdo krbove oblozeni z mramoru? Rozhodli jsme se pro nej z duvodu lepsi udrzby ne…
papajisek
Před 6 lety
1
Montáž bleskosvodu, jaké je orientační cena?
Dobrý den, rekonstruujeme rodinný dům a bylo nám dodporučeno pořídit bleskosvod. Budeme vyměňovat s…
senitkop
Před 6 lety
5
Byt od Vivus v Uhříněvesi. Máte koupený nebo plánujete koupit?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli už někdo jste rozhodnutí koupit nebo máte koupený byt od V…
monca_t_fanda
Před 6 lety
1
2
37
Zvětšení půdorysu po podepsání hypotéky, je to možné?
Máme už podepsanou hypotéku, ale začínáme uvažovat o zvětšení půdorysu domu. Je to ještě možné, bez…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Gerflor - prosím o názor, varianta 1 či 2 ?
Kterou z variant byste prosím volili? Var.1 je Timber Hqr 720, v reálu není tak červená spíše příro…
edcbubu
Před 6 lety
7
Složení betonové podlahy pod el. podlahové topení
Ahoj chcela by som poprosiť niekoho skušeného ktorý by mi pomohol vyriešiť jeden problém. Riešime s…
ozzy77
Před 6 lety
2
Základy - výška určená povodím
Hezké odpoledne, chci se zeptat s jakým finančním navýšením máme zhruba počítat při výstavbě základ…
maja1323
Před 6 lety
1
1
2
…
477
478
479
480
481
…