O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak vyčistit pozemek od stavební suti a kamenů?
Včera jsem se vrhla na vybírání stavební sutě ze zahrady, mimo to je tam i spousta kamení (máme hod…
jakuda
Před 6 lety
3
Tip firmy nebo zedníka na vnitřní omítky - Vrchlabí, Jilemnice
Hledám schopnou firmu nebo zedníka na vnitřní štukové omítky v novostavbě okolí Vrchlabí - realizac…
vknstav
Před 6 lety
9
Kúpeľňa svojpomoci - poradie úkolov
Ahoj, snáď odpustite ak je môj dotaz moc blbý, ale rekonštruujeme svojpomoci a prvý krát :D robíme …
bbubble
Před 6 lety
1
Venkovní žaluzie Neva - máte zkušenost?
Dobrý den, má někdo zkušenost s firmou Neva? Konkrétně venkovní žaluzie a montáž od p. Musila? Nebo…
emoooss
Před 6 lety
1
Asfaltový recyklát pod desku
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaký máte názor na vysypání a hutnění asfaltového recyklátu pod základo…
nikol753
Před 6 lety
6
Poznáná někdo co je to za obklad?
Dobrý den, hledám název tohoto obkladu za kuchynskou linkou? Jediný co vím, ze je to dlažba ze Sika…
jaksestavisen
Před 6 lety
7
Máte někdo postaveno s Europanel.cz? Jak jste v baráčku spokojení?
belinda Dobrý den. Hledáme firmu co staví dřevostavby s nějakou by jsme rádi postavili a byla nám d…
belinda
Před 6 lety
1
Máte někdo postaveno s Europanel.cz? Jak jste v baráčku spokojení?
Dobrý den. Hledáme firmu co staví dřevostavby s nějakou by jsme rádi postavili a byla nám doporučen…
belinda
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Jak uchytit dřevěnou výplň do sloupků zděného plotu?
Ahoj stavitelé, mám dilema s plotem, resp. s uchycením dřevěné výplně na vyzděný sloupek plotu - vi…
davecom
Před 6 lety
9
Recenze a zkušenost - posuvná dvoukřídlá brána včetně el.pojezdu
Vybíráme posuvné el.dvoukridle vrata(bránu)nejlépe okrasné,kované včetně sloupků a dílců ma někdo z…
jiri_1477
Před 6 lety
6
Projekt - jaký máte názor?
Zdravím Vás, řešíme s projektantem náš projekt domečku a dostali jsme se k tomuto návrhu. Jaký mát…
wrchacovi
Před 6 lety
12
Elektrika a voda Praha východ, Uhříněves
Hezký večer, při stavbě domu už jsme několikrát naleteli, dokonce se soudíme o dost vysokou částku …
vendyvan
Před 6 lety
7
Jakou parozabránu?
Ahoj, budu sundávat na terase polykarbonát, dám tam palubky a pak polykarbonát dám zase zpátky. Ot…
zdenna
Před 6 lety
11
Bagrista si účtoval i přestávky. Je to běžné?
Bagrista nám kopal a zaléval základy k rd. Byl tam celý den. V konečném vyúčtování si počítal i hod…
noemi77
Před 6 lety
16
Cena základu z pěnového skla
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nedělal základy z pěnového skla pro dům se zastav. ploch…
davex
Před 6 lety
5
Návrh kuchyně - něco změnit?
Zdravím, mám navrženou kuchyň, mě se zdá v pořádku. O víkendu jsme si udělali výlet do Blumu v Pr…
verunky
Před 6 lety
2
Montovaná garáž - tip na dodavatele
Ahoj, nemáte,prosím,někdo typ na dodavatele montovaných (plechových,dřevostavba...) garáží? Přede…
paskal11
Před 6 lety
3
Venkovní žaluzie ve fázi hrubé stavby, jak řešit?
Zdravím, rozhodli jsme se pro venkovní žaluzie, ale už jsme ve fázi hrubé stavby, nemáte někdo zkuš…
netmaster
Před 6 lety
3
Indukční deska na 220-240V - zkušenosti, spotřeba?
Stále dokola řeším varnou desku - především rohodování zda plyn či indukci - bohužel kvůli menšímu …
redakce
Před 6 lety
19
Poradíte 3D program na návrh šatny
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda byste mi mohli poradit program, ve kterém si lze naplánovat š…
petuso
Před 6 lety
3
Gservis projektová firma - zkušenosti
Dobrý den. Zajímalo by mě prosím, jaké máte zkušenosti s projektovou firmou GSERVIS.CZ …Začínáme pl…
apaja41
Před 6 lety
8
Jak sladit dodatečně dělané dveře ke stávajícím?
Dobrý den všem! V domě máme dveře v barvě buk, už v domě byly, když jsme jej koupili. Nyní doděl…
emamaira
Před 6 lety
1
Poškozená parozábrana a izolace střechy - plesnivé sádrokartony
Zdravím, bydlíme v půdní vestavbě (15 let staré). Začali nám totálně plesnivět stěny. Mrkli jsme…
dalpet
Před 6 lety
3
Jaký je rozdíl mezi infrapanelem a keramickým topným panelem?
Dobrý den, mohla bych poprosit jestli mi někdo z vlastní zkušenosti vysvětlí rozdíl mezi infrapanel…
evulinka27
Před 6 lety
2
Jak uspořádat vestavěnou skříň v chodbě?
Ahoj, nemáte tip jak uspořádát vestavěnou skříň v chodbě? Kde bych chtěla dávat třeba nějaké věci c…
petuso
Před 6 lety
4
Minerální vlna v stropě a na to kamenná vlna
Ahojte strechaci. Co si myslite o riesieni (dodatocnom), ked mam teraz na SDK 14 cm mineralnej vlny…
edulo
Před 6 lety
1
Vestavba WC, ověřená firma Středočeský kraj
Chceme nechat přistavět druhou toaletu v našem RD v podkroví a rádi bychom našli firmu, která by ná…
jitkapetka
Před 6 lety
1
Krb a čistota - jak vyřešit?
Dobrý den. Momentálně stavíme podkrovní bydlení, budeme topit elektřinou a krbem s rozvody. Rodiče …
bchannu
Před 6 lety
21
Okna a dveře - Středočeský kraj
Zdravím, nemáte tip na firmu, která dělá komplet okna do domu, včetně vchodových dveří, má dobré re…
fifina86
Před 6 lety
10
Terasa - garážová stání - základy a konstrukce
Ahoj všem, chtěl bych si svépomocí udělat garážové stání a terasu. Všude bych chtěl dlažbu. Na gará…
davex
Před 6 lety
1
1
2
…
478
479
480
481
482
…