O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Terasa - garážová stání - základy a konstrukce
Ahoj všem, chtěl bych si svépomocí udělat garážové stání a terasu. Všude bych chtěl dlažbu. Na gará…
davex
Před 6 lety
1
Doporučení na dodavatele elektřiny
Zdravím, má někdo jiného dodavatele elektřiny než distribuci ve svém kraji? Pokud ano jak js…
kossakowski1980
Před 6 lety
20
Vysoký odhad a stavba svépomocí
Zdravím, vlastním pozemek s budovou kterou chceme rekonstruovat na dům. Projekt jde do finále a osl…
vladimirsvorba
Před 6 lety
18
Možnosti vytápění
Ahoj všem. V projektu máme jako vytápění TČ vzduch-voda, poslední dobou ale hodně přemýšlíme, jestl…
roxolanka
Před 6 lety
7
Hydrogeologický průzkum - je nutný?
Dobrý den, mám takový blbý dotaz. Teď demolujeme rodinný dům, který má kanalizaci. Dřív se tam …
ozzy77
Před 6 lety
3
Zkušenosti s firmou TOPA EU a.s.
Dobrý den, s manželem přemýšlíme o domečku (možná dvojdomku ještě s jeho rodiči) a koukáme a hledám…
radovan1985
Před 6 lety
8
Projektant okolí Kroměříž
Zdravím, potřebovala bych doporučit projektanta v okolí Kroměříže. Můžete mi někoho doporučit?
oskar83
Před 6 lety
6
Hypotéka na dřevostavbu
Od jake banky máte? Planujeme drevostavbu ''napul na klic''. My musíme připravit pudu a zaklady, ša…
kaatulka
Před 6 lety
15
sponzor fóra
Okenice - máte někdo?
Dobrý den, v projektu počítáme s okenicemi, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Máte někdo…
sluxova
Před 6 lety
1
...akoby ate riešily vy ,,chod" novostavby ,pri odchode do zahraničia???
radusko01 ...viete mi dať daku rozumnú radu ,ako ponechať novostavbu v prevádzke ,pri vycestovaní d…
radusko01
Před 6 lety
1
Prosím o názor jaká barva oken je lepší?
Takhle nějak by to mělo ve finále vypadat. Bude to v reálu hezké. Nemužeme se rozhodnout, zda by dv…
edcbubu
Před 6 lety
7
Studie bungalovu - vaše postřehy
Ahoj, chtěla bych poprosit o Vaše postřehy a případné připomínky k návrhu půdorysu našeho bungalo…
puhelin
Před 6 lety
1
2
...
3
68
Betonové sloupy
Dobrý den , nemá někdo zájem o betonové sloupy elektrického vedení?Místo - Žďár nad Sázavou , zdarm…
ondra10
Před 6 lety
1
Veřejnoprávní smlouva x stavební povolení. Co je lepší?
Ahoj, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s veřejnoprávní smlouvou, která nahradí stavební povolen…
nikive
Před 6 lety
1
2
44
Pokud má nemovitost nad 150 m2, je třeba mít hotově 30 procent ceny?
Dobrý den, dneska jsem byla na konzultaci v Raiffce a vypadalo to s tou hypotékou slibně až do mom…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Zábradlí - kdo vám dělal a cena
Ahoj, nemáte prosím někdo podobný typ zábradlí? Toto jsem si před časem uložila, je na něm www strá…
hbboy
Před 6 lety
9
Refinancování hypotéky 2019
ahoj, refinancoval jste někdo teď hypotéku, můžu se zeptat, jaká úroková sazba vám byla nabídnuta.…
eileenk
Před 6 lety
19
Předokenní rolety - ano či ne?
Potřebovala bych znát váš názor na předokenní rolety? Máte zkušenosti? Slyšela jsem spoustu kladnýc…
jeniki89
Před 6 lety
1
2
41
Máte někdo na krovu napojovanou krokev?
Dobrý den, máte někdo na krovu napojovanou krokev? Případně v kterém místě se dá cca udělat délkový…
zajza
Před 6 lety
2
Znečištění studny, co s tím?
po cca ročním bezproblémovém používání vrtané studny (19m) se nám ve vodě začaly objevovat zrníčka …
skunkos
Před 6 lety
3
Na jakou částku musí být pojištěna nemovitost v zástavě?
Dobrý den, na jakou částku musí být pojištěna nemovitost v zástavě? Na hodnotu zástavy odhadnutou o…
jardaxr
Před 6 lety
9
Spíž - jak velkou máte?
Ahoj, chtěla bych se Vás zeeptat, jak velkou spíž máte (jaký je její půdorys) , popř. spížní skříně…
qitecek
Před 6 lety
29
Koho zvolit jako dodavatele panelové dřevostavby?
Zdravím všechny, zvažujeme výstavbu dřevostavby a tak nějak se prokousáváme nabídkami jednotlivých…
qitecek
Před 6 lety
11
Hypotéka - hypoteční banka
Dobry den , dnes jsme podali vsechny papiry ohledne splneni podminek na hypoteku ( proplaceni koupi…
hbboy
Před 6 lety
29
Poradíte s návrhem kuchyňské linky?
Ahojte, neměli byste někdo nějaký nápad, jak zařídit kuchyňský kout? Představuji si kuchyň do tvaru…
stydlin84
Před 6 lety
5
Návštěva veletrhu Stavotech Olomouc nebo Hradecká stavební výstava?
Ahoj všem. Najde se zde nějaká hodná duše, která jde na veletrh Stavotech Flora Olomouc 28.-30. bře…
pezby
Před 6 lety
3
...poviete svoj názor na IVT Air X 70????
...zdravim vas stavbari,dnes som dostal ponuku na TČvzduch-voda od: …
radusko01
Před 6 lety
2
Jaký Led reflektor na fasádu?
Dobrý den. Můžete mi někdo poradit jaký Led reflektor vybrat na fasádu novostavby? Mělo by to osvít…
l_sekanina
Před 6 lety
2
Jak dlouho trvá projektantovi nakreslit náčrt domu?
Chtela jsem se zeptat , jak dlouho Vasemu projektantovi trvalo nakreslit nacrt vaseho domu ? Pro va…
puhelin
Před 6 lety
1
2
32
Máte zkušenosti s novostavbami od developera Imos?
Jestli jsou kvalitní byty které staví - např. v Brně či Olomouci - byty Stupkova? Budeme od nich…
catle
Před 6 lety
1
1
2
…
479
480
481
482
483
…