O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hloubka pracovní desky u ostrůvkové kuchyně
Máme kuchyň Ikea do U. Když jsme kuchyň plánovali, tak nám všude kreslili na ostrůvkovou část hloub…
hadeline
Před 6 lety
14
Prosím o názor na rozpočet
Dobrý den, budeme přistavovat dvougaráž (2 auta za sebou) s hobby místností a zastřešenou terasou, …
kikiwhite
Před 6 lety
20
Sháníme tesaře z okolí Prahy - bednění pro železo a betonové schody
Dobrý den, v novostavbě RD v Řitce (Praha-Západ) bychom potřebovali udělat bednění pro železo-beton…
wendulinka_1
Před 6 lety
1
Výměna stoupaček v paneláku, máte zkušenost?
Ahojda všem , chtěla bych se zeptat , zda nemáte někdo zkušenosti s výměnou stoupaček v paneláku ? …
ujajka89
Před 6 lety
17
Komín - ano či ne?
Dobrý den, chceme si nechat postavit bungalov - dřevostavbu od firmy Qhouse (4+kk), topení bude v n…
geodett
Před 6 lety
9
Koupelna - obklad Legend Jet - máte někdo?
Zdravím! Máte někdo v koupelně dlažbu LEGEND JET nebo podobnou? Moc si nedovedu představit, jak t…
alu92
Před 6 lety
1
Změna z TČ země-voda na vzduch-voda
Zdravím, řešíme teď velmi intenzivně otázku vytápění domu. Volala jsem na hygienu, jak je to se zm…
hbboy
Před 6 lety
30
Zdroje vytápění, je možné mít takto?
Zdravíčko, chceme si postavit dřevostavbu, která bude nízkoenergetická a řeším vytápění. Chtěl bych…
warflyer
Před 6 lety
18
sponzor fóra
Protipylová síť do oken - ano či ne?
Máte zkušenosti? Jak je přes ně videt? Zvažujeme sítě od firmy clymax. Alergici nejsme ale bydlíme …
panlorenc
Před 6 lety
2
Rekonstrukce bytu návrh 3+1 - vaše názory
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o vaše názory na naši plánovanou rekonstrukci - co se dispozice a roz…
monx
Před 6 lety
12
Podlahové topení, jaký druh vybrat?
Dobrý den, vím , že se to tady již probírá v jiných diskuzích, ale je to takové roztříštěné. Chci d…
monx
Před 6 lety
19
Staví někdo Laguna 24 od Promiprojektu?
Krásný den přeji :-) s přítelem jsme minulý rok na podzim koupili pozemek ke stavbě domečku. Zatím …
nelykiki
Před 6 lety
19
Oslovení firmy pro stavbu dřevostavby emailem
Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu na klíč. Máme vybrány 3 firmy s tím, že už bychom je chtě…
red78
Před 6 lety
4
Dřevostavby NidoWood zkušenosti
Má někdo zkušenosti z firmou Nidowood? Radi bychom s nimi stavěli. Při osobnim jednani na firmě se …
red78
Před 6 lety
1
Podlahová zásuvka na nezastřešenou terasu s krytím minimálně IP67
Mám dotaz, řešil, má nebo někdo ví, o nějakém rozumném řešení viz. předmět? Chtěl bych umístit na t…
raduzza
Před 6 lety
4
Topné folie Heatflow - reference
Prosím, máte někdo zkušenost s topným systémem Heatflow? Předem děkuji za odpovědi
wawy
Před 6 lety
13
Máte někdo prosím zkušenost se stavbou dřevostavby na jílovitém podloží?
Koupili jsme pozemek na úžasném místě ,ale bohužel je po zimě plný vody ,za naším pozemkem asi 500m…
bronnda
Před 6 lety
3
Černá střecha, okna antracit, jakou barvu fasády?
Ahoj, zrovna vybíráme fasádu na domeček, máme černou střechu a okna v barvě antracit. Na fasádě chc…
pesek23
Před 6 lety
1
2
...
3
73
Firma Insebo Brno - zkušenosti
ahoj, chtěla bych se zeptat zda mate nekdo zkusenost s firmou Insebo? pokud ano, tak jakou? :) deku…
kamilasylwia
Před 6 lety
4
Zamítnutí stavby, jak řešit?
Zdravím, rodiče mají postaveny dům a pod ním je dlouhatanska zahrada, kde by se vešly minimálně dv…
jitulkaka
Před 6 lety
6
Obecní kanalizace povede přes náš pozemek
Obec plánuje vést jednu etapu kanalizace v obci přes soukromé pozemky(náš je mezi nimi), zatím nás …
catle
Před 6 lety
21
Jakou barvu střechu na bungalov 70 s okny Winchester?
Prosim s výběrem barvy střechy 🤔Černou nebo červenou?
edcbubu
Před 6 lety
5
Elektrický kabel v drenážní v rouře
zdravím,mám dotaz.elekrice moc nehovím. je velký "zlo" vést el. kabel z baráku do garáže na zahradě…
japona
Před 6 lety
6
Sprchový kút murovaný v drevenici
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, mám postavenú drevenicu zo smreku, hranoly 25x25 cm. V prízemí m…
tomas80
Před 6 lety
3
Masivní nábytek, čím čistíte?
Čím čistíte dřevěný masivní nábytek,konkrétně kuchyňská dvířka,která jsou namáhaná od různých mastn…
jana4210
Před 6 lety
1
Nesouhlasné stanovisko - projekt
Dobrý den, Potřebuje se poradit, zdali se někdo setkal s podobnou situací a jste to dál řešili. …
monibohcov
Před 6 lety
19
Návrh kuchyně - varianta 1 či 2 co se barevnosti týče?
Prosím o názor, která z variant se líbí více? Upozorňuji, že dekor dřeva je v reálu na podlaze i ku…
ivaa32
Před 6 lety
16
Jak přinutit partnera vyhodit nepotřebné věci?
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit nějaké páky, jak přinutit partnera, aby při vyklízení…
ptjj
Před 6 lety
1
2
50
Bungalov půdorys šířka 15 m - váš názor
Ahoj, můžu poprosit o názory na náš návrh bungalovu? Jsme omezeni šířkou pozemku. 15m šířka, z obou…
pepitocz
Před 6 lety
12
Vodní podlahové vytápění, jaký typ potrubí máte?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaky typ potrubí máte v podlaze např (pex-al 16x2 atd...) kolika g/…
netmaster
Před 6 lety
7
1
2
…
474
475
476
477
478
…