O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vinyl bez ftalátů
Dobrý den, zajímalo by mě, zda při výběru vinylové podlahy u vás hrála roli absence ftalátů. Mohl…
l_sekanina
Před 6 lety
24
Bungalov L - váš názor
Dobrý den, prosím o Váš názor na naš bungalov do L. Vchod je na severní straně, terasa na jih. Děk…
agataps
Před 6 lety
30
Tip na bungalov, vstup ze západu nebo z jihu?
Ahoj vsem. Zaciname resit projekt bungalovu pro nas pozemek. Ten ma rozmer 42x24m s orientaci S-J. …
pavm
Před 6 lety
11
Cena za kompletní zateplení a fasádní barvu?
Mame nabidku na kompletní zatepleni o tl.16 cm , celkem 76 m2 1500kčm,cena je za polystiren 16tl,p…
davex
Před 6 lety
3
Pasivní dům - projektydomu.cz vs. vizeatelier.eu
Hezký den, jsme ve fázi výběru projekční kanceláře pro stavbu pasivního domu. V užším výběru mám…
m4ruun
Před 6 lety
5
Umístění a typ lednice v kuchyni - co doporučujete?
Ahoj, plánujeme teď novou kuchyňskou linku ve starším domě, ale nemůžeme se nějak hnout z místa :-D…
catle
Před 6 lety
6
Zastřešení pískové filtrace
Hezký dobrý den,moc prosím o radu : budeme mít bazén Vario od Mountfieldu, který bude částečně zapu…
rdkubis74
Před 6 lety
6
Zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko a Candy
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se spotřebiči Whirlpool, Beko nebo Candy? Děkuji mockrát
vitezove
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Zahradní domek od truhláře - na kolik vás vyšel?
Ahoj, chtěli bychom na zahradu terasu, která by byla napojena na zahradní domek. To co si představu…
mitoma
Před 6 lety
2
Stolář - Uh, Zlín nebo blízké okolí
Kde jste si prosím v okolí Uherského Hradiště nechali vyrobit kuchyň a jste spokojení? (Klidně přil…
qeszi
Před 6 lety
12
Je možné uklízet pouze robotickým vysavačem s mopem?
Dobrý den, ráda bych pořídila robotický vysavač. Konkrétně Xiaomi Roborock Sweep One S 50. Je to al…
petuso
Před 6 lety
6
Co spíše na zahradu hamaku nebo houpací lavici?
Ahoj, co spíše do zahrady hamaku a nebo houpací lavici? Jaký je váš názor, zkušenosti, doporuče…
solaris
Před 6 lety
1
Ostrůvková digestoř Cata Empire VIP OD 711090 - recenze
Ahoj všem.. Nemáte někdo ostrůvkovou digestoř Cata Empire VIP OD 711090? Jste s ní spokojení? Není …
laral
Před 6 lety
4
Co vše lze dělat v domě kde ještě chybí okna?
Ahoj všem, úplně to nepatří do této kategorie., ale nevím kam téma zařadit.... Vybral jsem si …
saja19
Před 6 lety
7
Obložení stropů palubkami - ano či ne?
Hezký den, uvažujem, čím udělat stropy v podkroví, do sádrokartonů se nám moc nechce a docela uvažu…
tomas80
Před 6 lety
7
Jakou výšku stropu v 1 NP 2,5 m nebo 2,75 m?
Menší patrový dům jakou výšku stropu v přízemí 2,5 nebo 2,75 m je to na cihlu aby se nemusela řezat…
l_sekanina
Před 6 lety
11
Dveře Prum - Pera Grey a podlaha Fatra - Dub bělený
Zdravím, co říkáte prosím na kombinaci těchto dveří a podlahy? Jsem zoufalá z toho co vybrat, ja…
gegitka666
Před 6 lety
25
Projekt domu od GServis - tipy a zkušenosti
Hezký den všem, prosím máte někdo zkušenost se stavbou podle projektu od GServis? Taky - jaké mát…
pajuli
Před 6 lety
1
Architekt a projektant Praha západ a okolí
Hledám projektanta a architekta na rekonstrukci staršího rodinného domku? Předem děkuji za všechny …
warblerka
Před 6 lety
7
Jak nejlépe zašalovat základovou desku a následné zdění 44 heluz?
Zdravím Vás, obracím se s dotazem jak nejlépe zašalovat základovou desku. Budu stavět z Heluzu 44…
petr13
Před 6 lety
10
Sedací souprava, kde se dá vybrat výběr potahu?
dobry den, kde prodavaji sedacky, ke kterym se da zvolit potah? vim o phase, ale nevybrala jsem si …
petras89
Před 6 lety
13
Jaké máte tepelné ztráty a jaký máte zdroj tepla?
Ahojte, chci se zeptat jaké máte tepelné ztráty a jaký máte zdroj tepla . Četl jsem že se vyplatí …
warflyer
Před 6 lety
19
Rekonstrukce ložnice - omítky
Ahoj, prosím o radu a nějaké tipy jak postupovat. Předěláváme ložnici ve starém baráku. Místy jsme …
kercul
Před 6 lety
1
Prosím o radu ohledně reklamace pvc
nechala jsem si položit pvc což se jim napoprvé nepovedlo vlastně ono se jim to nepovedlo vůbec r…
dura50
Před 6 lety
1
Jímka na dešťovku + voda z koupelny
Dobrý den, měla bych dotaz, zda někdo neřešil podobnou záležitost. Uvažujeme nad nádrží na dešťovku…
jowana
Před 6 lety
11
Dluží vám Thermo Home?
Dluží Vám společnost Thermo Home IČ 27679021 se sídlem Vídeňská 134/102, Brno, Provozovna Rohatec? …
daninka81
Před 6 lety
24
Věcné břemeno na pozemek který má zákaz zcizení a zatížení - řešení
Zkouším, zda někdo neví. Vyřizujeme povolení na ČOV, vypouštění do potoka, vsak není možný. Povodí …
majak78
Před 6 lety
3
Vchodové dveře do bytu, nevíte o firmě v Moravskoslezském kraji
Ahoj, neví někdo o nějaké prodejně v Moravskoslezském kraji, která výrábí, či jen prodává vchodové …
pajac00
Před 6 lety
2
Kolik asi stojí vyrovnání svažitého pozemku asi 800 m2?
Svažitý pozemek, kolik asi stojí vyrovnání, zarovnání? Pro stavbu domu. Co postavit ve svahu?
luckavra
Před 6 lety
8
Chodníček kolem bazénu - dlažba vs. kamenný koberec
Zdravím všechny, měl bych 2 dotazy, zvažujeme realizaci chodníčku kolem bazénu. Rozhodli jsme se …
obludak
Před 6 lety
3
1
2
…
473
474
475
476
477
…