O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vestavba WC, ověřená firma Středočeský kraj
Chceme nechat přistavět druhou toaletu v našem RD v podkroví a rádi bychom našli firmu, která by ná…
jitkapetka
Před 6 lety
1
Krb a čistota - jak vyřešit?
Dobrý den. Momentálně stavíme podkrovní bydlení, budeme topit elektřinou a krbem s rozvody. Rodiče …
bchannu
Před 6 lety
21
Okna a dveře - Středočeský kraj
Zdravím, nemáte tip na firmu, která dělá komplet okna do domu, včetně vchodových dveří, má dobré re…
fifina86
Před 6 lety
10
Terasa - garážová stání - základy a konstrukce
Ahoj všem, chtěl bych si svépomocí udělat garážové stání a terasu. Všude bych chtěl dlažbu. Na gará…
davex
Před 6 lety
1
Doporučení na dodavatele elektřiny
Zdravím, má někdo jiného dodavatele elektřiny než distribuci ve svém kraji? Pokud ano jak js…
kossakowski1980
Před 6 lety
20
Vysoký odhad a stavba svépomocí
Zdravím, vlastním pozemek s budovou kterou chceme rekonstruovat na dům. Projekt jde do finále a osl…
vladimirsvorba
Před 6 lety
18
Možnosti vytápění
Ahoj všem. V projektu máme jako vytápění TČ vzduch-voda, poslední dobou ale hodně přemýšlíme, jestl…
roxolanka
Před 6 lety
7
Hydrogeologický průzkum - je nutný?
Dobrý den, mám takový blbý dotaz. Teď demolujeme rodinný dům, který má kanalizaci. Dřív se tam …
ozzy77
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Zkušenosti s firmou TOPA EU a.s.
Dobrý den, s manželem přemýšlíme o domečku (možná dvojdomku ještě s jeho rodiči) a koukáme a hledám…
radovan1985
Před 6 lety
8
Projektant okolí Kroměříž
Zdravím, potřebovala bych doporučit projektanta v okolí Kroměříže. Můžete mi někoho doporučit?
oskar83
Před 6 lety
6
Hypotéka na dřevostavbu
Od jake banky máte? Planujeme drevostavbu ''napul na klic''. My musíme připravit pudu a zaklady, ša…
kaatulka
Před 6 lety
15
Okenice - máte někdo?
Dobrý den, v projektu počítáme s okenicemi, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Máte někdo…
sluxova
Před 6 lety
1
...akoby ate riešily vy ,,chod" novostavby ,pri odchode do zahraničia???
radusko01 ...viete mi dať daku rozumnú radu ,ako ponechať novostavbu v prevádzke ,pri vycestovaní d…
radusko01
Před 6 lety
1
Prosím o názor jaká barva oken je lepší?
Takhle nějak by to mělo ve finále vypadat. Bude to v reálu hezké. Nemužeme se rozhodnout, zda by dv…
edcbubu
Před 6 lety
7
Studie bungalovu - vaše postřehy
Ahoj, chtěla bych poprosit o Vaše postřehy a případné připomínky k návrhu půdorysu našeho bungalo…
puhelin
Před 6 lety
1
2
...
3
68
Betonové sloupy
Dobrý den , nemá někdo zájem o betonové sloupy elektrického vedení?Místo - Žďár nad Sázavou , zdarm…
ondra10
Před 6 lety
1
Veřejnoprávní smlouva x stavební povolení. Co je lepší?
Ahoj, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s veřejnoprávní smlouvou, která nahradí stavební povolen…
nikive
Před 6 lety
1
2
44
Pokud má nemovitost nad 150 m2, je třeba mít hotově 30 procent ceny?
Dobrý den, dneska jsem byla na konzultaci v Raiffce a vypadalo to s tou hypotékou slibně až do mom…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Zábradlí - kdo vám dělal a cena
Ahoj, nemáte prosím někdo podobný typ zábradlí? Toto jsem si před časem uložila, je na něm www strá…
hbboy
Před 6 lety
9
Refinancování hypotéky 2019
ahoj, refinancoval jste někdo teď hypotéku, můžu se zeptat, jaká úroková sazba vám byla nabídnuta.…
eileenk
Před 6 lety
19
Předokenní rolety - ano či ne?
Potřebovala bych znát váš názor na předokenní rolety? Máte zkušenosti? Slyšela jsem spoustu kladnýc…
jeniki89
Před 6 lety
1
2
41
Máte někdo na krovu napojovanou krokev?
Dobrý den, máte někdo na krovu napojovanou krokev? Případně v kterém místě se dá cca udělat délkový…
zajza
Před 6 lety
2
Znečištění studny, co s tím?
po cca ročním bezproblémovém používání vrtané studny (19m) se nám ve vodě začaly objevovat zrníčka …
skunkos
Před 6 lety
3
Na jakou částku musí být pojištěna nemovitost v zástavě?
Dobrý den, na jakou částku musí být pojištěna nemovitost v zástavě? Na hodnotu zástavy odhadnutou o…
jardaxr
Před 6 lety
9
Spíž - jak velkou máte?
Ahoj, chtěla bych se Vás zeeptat, jak velkou spíž máte (jaký je její půdorys) , popř. spížní skříně…
qitecek
Před 6 lety
29
Koho zvolit jako dodavatele panelové dřevostavby?
Zdravím všechny, zvažujeme výstavbu dřevostavby a tak nějak se prokousáváme nabídkami jednotlivých…
qitecek
Před 6 lety
11
Hypotéka - hypoteční banka
Dobry den , dnes jsme podali vsechny papiry ohledne splneni podminek na hypoteku ( proplaceni koupi…
hbboy
Před 6 lety
29
Poradíte s návrhem kuchyňské linky?
Ahojte, neměli byste někdo nějaký nápad, jak zařídit kuchyňský kout? Představuji si kuchyň do tvaru…
stydlin84
Před 6 lety
5
Návštěva veletrhu Stavotech Olomouc nebo Hradecká stavební výstava?
Ahoj všem. Najde se zde nějaká hodná duše, která jde na veletrh Stavotech Flora Olomouc 28.-30. bře…
pezby
Před 6 lety
3
...poviete svoj názor na IVT Air X 70????
...zdravim vas stavbari,dnes som dostal ponuku na TČvzduch-voda od: …
radusko01
Před 6 lety
2
1
2
…
479
480
481
482
483
…