O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Doba čerpání hypotéky na koupi
Ahoj, řeším prodej družstevního bytu známému a zajímalo by mě, zda nějaká banka umožňuje čerpat hyp…
mam2016
Před 6 lety
2
Prodej bytu a koupě domu
Jsme v situaci, kdy prodáváme byt a kupujeme dům. Byt je v rezervaci od 21.12. s tím, že kupující s…
kuratkol
Před 6 lety
3
Jaký položkový rozpočet stavby dát bance?
zítra jdeme s přítelem podepisovat hypotéku a banka po nás chce položkový rozpočet - jen zhruba nap…
janap26
Před 6 lety
31
Kupuji dům, kdo mi pomůže zjistit v jakém je dům stavu?
Dobrý večer, prosím nemám vůbec žádné zkušenosti s koupí nemovitosti. Kdo by mi pomohl zjistit v ja…
molanmolab
Před 6 lety
7
Jaký máte podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě?
Poradíte mi, jaký máte záklop podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě? RD Rýmařov, pokud se neplet…
walckiers
Před 6 lety
1
Schody bílé s dřevěnými nášlapy - vaše inspirace
Máte prosím bílé schody s nášlapy obložené dřevem? Máte bílou část oblozenou, nebo jen klasickou om…
soleilll
Před 6 lety
2
Deska Halifax tabák - bílá nebo prachově šedá kuchyně?
Dobrý den, můžete mi poradit? Jsme rozhodnutí pro desku halifax tabák. Líbila se nám již 5 let jedn…
markysek16
Před 6 lety
1
Ručení hypotéky nezasíťovaným pozemkem
Dobrý den, máme nezasíťovaný pozemek, na kterém bude v budoucnu stát dům. Na výstavbu domu si chce…
78marcela
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Likvidace odpadu - stačí potvrzení od sběrného dvora?
Dobry den všem stavitelům, moc prosím o radu - při kolaudaci stačí potvrzení ze sběrného dvora, neb…
ozzy77
Před 6 lety
5
Zvýšený "bungalov" s možností obytného podkroví - máte někdo?
Prosím o radu nebo tip na nějaký přízemní dům s možností časem dostavět obytné podkroví. Moje předs…
edcbubu
Před 6 lety
4
Liberohaus, máte někdo zkušenost s touto firmou?
Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto firmou? Jejich ceny mě překvapují. Díky za info.
raadim
Před 6 lety
1
Přikládaní z technické místnosti - interierový kotel nebo krb.vložka s výměníkem?
Všechny zdravím, dokončuji hrubou stavbu a potřebuji vyřešit otázku jaký konkrétní tip zdroje vytáp…
moneta1
Před 6 lety
2
Vhodný rozměr stavebního pozemku
Dobrý den, chtěl bych prodat pozemek ve výborné lokalitě o celkové výměře 2112 m2. pozemek je obdel…
zzikk
Před 6 lety
1
2
50
Jak hluboké závětří?
Jakou máte hloubku krytého vstupu (závětří) do domu a jak jste s tím spokojeni? Podle normy je 60…
radusko01
Před 6 lety
3
Geologický průzkum na pozemku, je důležitý?
Dobrý den, chci se zeptat, je důležité dělat na pozemku geologický průzkum? Projektant tvrdí, že an…
6miska4
Před 6 lety
5
Program na návrhy interiérů ke stažení zdarma
Máte nějaký typ,kde je pěkné zpracování grafiky,jednoduše se ovládá a je ke stažení zdarma?Díky za …
luj89
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
109
Černé interiérové dveře, máte někdo?
Máte někdo doma černé interiérové dveře? Budeme mít antracitová okna zvenku i zevnitř a k tomu by s…
luciifer
Před 6 lety
13
Na kolik může vyjít podsklepení domu cca 200 m2?
Zvažujeme si nechat postavit dřevostavbu. Ale doba je taková že všichni mají jen základové desky, m…
dana95
Před 6 lety
1
2
...
3
74
Skladba podlahy na půdě
Plánujeme změnu podlahy na studené půdě, ale s možností zobytnění. Trámy (jejich středy) jsou od se…
walckiers
Před 6 lety
1
Inženýrsko geologický průzkum - vysoká cena
Dobrý večer, prosím o názor, zda je cena normální nebo přes čáru, počítala jsem, že to nebude levné…
suntom
Před 6 lety
14
Prosím pomoc s projektem
Ahoj všichni. Máme navrženy projekt a čeká nás schůzka, kde si máme ještě vyjasnit, co se nám líbí …
silvii24
Před 6 lety
7
Schody a zábradlí - doporučíte firmu
Ahoj lidičky, zdárně jsem obložil schody. Na řadu se dostavilo zábradlí, tímto se na Vás obracím, z…
drtek85
Před 6 lety
1
Vytopení bytu - nejasná příčina - kdo ponese náklady?
Dobrý den, v rohu koupelny mám vlhký flek. Sousedé o patro níže pak mají flek na stejné místě. (…
martinam76
Před 6 lety
5
Rozšíření terasy zámkovou dlažbou
Chtěla bych se zeptat zda někdo ma zkusenosti se zvětsením terasy pomocí zamkove dlazby. Máme kryto…
ijaija
Před 6 lety
1
Základová deska z betonu vs. vruty do země
Ahoj, v posledním vydání časopisu Dřevo a Stavba jsem objevila článek o zemních vrutech http://www.…
eva1541991
Před 6 lety
22
Dřevostavba usazena na zemní vruty - bydlíte v ní někdo?
Zdravím, je tu někdo, kdo má dřevostavbu usazenou na zemní vruty a již v ní bydlite? Zajímá mě o…
requied
Před 6 lety
14
Vinyl Designline Ambra Wood Wineo - Grey Canadian Oak, máte někdo?
Dobrý den, má prosím někdo vinyl DESIGNline AMBRA Wood Wineo - Grey Canadian Oak? http://www.des…
davex
Před 6 lety
23
Bungalov typ L - umístění a vnitřní dispozice
Zdravím stavitelé:-) Dostal jsem tip na tyto super stránky od moji sestry, která letos dostavěla s …
suchos
Před 6 lety
30
Rozvod tepla od kamen do dalších místností
Zdravím všechny. řešil tu někdo rozvod tepla z kamen do pokoje ob místnost? V obýváku chci volně s…
amores
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo země-voda - zkušenosti a jakou firmu vybrat?
Máte někdo zkušenosti s vytápěním rodinného domu (novostavba) tepelnými čerpadly země-voda? Budu rá…
angie.shy
Před 6 lety
25
1
2
…
486
487
488
489
490
…