O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Názor na RD 5+1
Ahoj, v příloze zasílám projekt našeho budoucího domku. Rád bych slyšel názory zkušených lidí (což…
halamat
Před 7 lety
24
Vestavná mikrovlnná trouba - otevíráni doprava
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli se delaji i vestavne mikrovlnky, ktere maji otevirani doprava, …
qeszi
Před 7 lety
10
Sušička, jakou zvolit?
Ahoj, uvažuji do novostavby koupit sušičku prádla, ale nevím vůbec jakou, nikdy jsem ji neměla...na…
citun
Před 7 lety
1
2
57
Pirátský či námořnický pokojíček, dejte tip
Ráda bych založila tuto diskuzi týkající se výzdoby v pirátském či námořnickém stylu. Budu ráda, kd…
g_m
Před 7 lety
23
Koupě hrubé stavby ze starým stavebním povolením
Ahoj všem. Chceme kupovat hrubou stavbu, jejíž výstavba byla započata roku 1986. Zajímá mě, jak to…
anetka2017
Před 7 lety
2
Pomůžete s plány rekonstrukce?
Ahoj, koupili jsme řadový dům z roku cca 1967 a právě řešíme jeho rekonstrukci. Momentálně se snaží…
bubbligum
Před 7 lety
1
Hypotéka od Hypoteční banky - neúčelová a účelová částka
Dobrý den, budeme si brát hypoteku od hypoteční banky. Ručíme bytem za 1,5 mil. Poradce nam řekl, ž…
saruska26
Před 7 lety
5
Podlaha vinyl - chemický zápach
Ahoj, zajímá mě, vy co máte vinylové podlahy, nestalo se Vám, že by byly cítit chemickým zápachem? …
warflyer
Před 7 lety
8
sponzor fóra
Co vše lze zaplatit z hypotéky?
Zdravím, chtěla bych se zeptat zkušenějších, na co všechno můžu použít hypotéku a kolik si našetřit…
mirekb
Před 7 lety
13
Doporučení na digestoř v černé barvě
Prosím, potřebuji ostrůvkovou digestoř, ale chci v černé barvě prosím poraďte, kde najít.
gardena
Před 7 lety
1
Projekt RD bungalovu
Dobrý den, chtěl. bych se prostřednictvím tohoto webu pobavit o našem projektu. Jelikož jsme v živo…
pepitocz
Před 7 lety
24
Střecha Roben Piemont Titan, máte jí někdo?
Ahoj střecháčci, chci se zeptat... nemáte někdo fotku střechy Roben Piemont Titan glazuru? Budem…
skunkos
Před 7 lety
3
Jaký dekor podlahy k dveřím (ořech) a kuchyni (ořech + bilý lesk)?
Máme interiérové dveře včetně zárubní v ořechu (Sepos). K tomu truhlář dělá kuchyň v plném bílém le…
skunkos
Před 7 lety
4
Videotelefon a Videozvonek s nastavitelným úhlem kamery
Existuje prosím takový? Máme před domem sloupek, kde je schránka a kabel na zvonek s propojením obr…
ozzy77
Před 7 lety
2
Jakou hydroizolaci na základovou desku?
Ahoj, prosím vás o radu a vaše zkušenosti. Snažíme se vybrat hydroizolaci na základovou desku, ale…
zdenda111
Před 7 lety
9
Prestavba prosklenné zimní zahrady na kuchyň
Drazi dobri lide .. potrebuji poradit. Chystame se na prestavbu prosklene zimni zahrady (neni zatep…
evitagarcia
Před 7 lety
1
Odsavač par recirkulační - jste spokojeni?
Máte výsuvný nebo zabudovaný pod skříňkou odsavač par? Jak je účinný a jakou celkově s ním máte zku…
davex
Před 7 lety
15
Nabídka zeminy (Praha - západ)
Nabízíme zeminu ze základů, cca 4 tatry. Obec Všenory.
silviiik
Před 7 lety
1
Kuchyně Oresi - recenze
Dobrý den, mohu poprosit o recenzi? Má někdo s přítomných kuchyň Oresi a jak je spokojený? Děkuji
skunkos
Před 7 lety
14
Jak uspořádat kuchyň?
Dobrý den, prosím moc o radu, jak cca uspořádat kuchyň, co nejlépe.Vůbec tomu nerozumím. Jeden návr…
sayo
Před 7 lety
6
Jakou digestoř?
Zdravím, potřebovali bychom pomoc s výběrem digestoře. Nevím jaké značky stojí za to a jaké ne apod…
davex
Před 7 lety
9
Spotřebiče Gorenje nebo Beko
Hezký den, potřeboval bych poradit ohledně výběru vestavných spotřebičů do kuchyně. Já jsem vybral…
mirekb
Před 7 lety
8
Co říkáte na tento projekt?
Dobry den, mame uzkou dlouhou nudli pozemek a zaujal me tento projekt, co na neho rikate? Zmenili b…
mandy26
Před 7 lety
9
Teplovodní podlahovka - na jakou teplotu vody teď topíte?
Zdravim Vas, chtel bych se zeptat, na jakou teplotu VODY ted mate nastavene podlahove topeni? ch…
hamikaw
Před 7 lety
12
Jaké vedlejší vchodové dveře do garáže?
Řešíme výběr vstupních dveří do garáže, tedy ne hlavních, ale ze ze zadní strany domu. Z finančních…
karolmuso
Před 7 lety
3
Zkušenost se stavbou domu na klíč od firmy DK 1?
Prosim vas, ma nekdo zkusenost se stavbou zdeneho domu na klic s firmou DK 1? Dekuji
mandy26
Před 7 lety
1
Jaký vinyl k dlažbě Statuario?
Ahoj! :-) do obytných místností bysme chtěli vinyl v přírodní barvách (dub), ale na chodbu (dlouhá…
gaxga
Před 7 lety
1
Vystavuje firma která staví komín automaticky i revizi?
U nás to tak bohužel není...
zmrz_lina
Před 7 lety
4
Koupelna dřevodekor - inspirace
Ahoj, prosím mohl by někdo poslat nějaké fotky pro inspiraci? Drevodekor v kombinaci s bílou, přípa…
torpen
Před 7 lety
9
Kde nechat vyrobit skleněný obklad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou …
onetwogo
Před 7 lety
8
1
2
…
516
517
518
519
520
…