O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Doporučení firmy na stavbu dřevostavby na Olomoucku
Ahoj, chtěla bych doporučit firmu k výstavbě dřevostavby, která staví na Olomoucku, tzn.firma z Olo…
jenda_1
Před 7 lety
2
Jak najít pozemek v okolí Plzně?
Ahoj, dobrý večer všem. Už pár měsíců se poohlížíme po správném pozemku. Nejsme nikterak enormně n…
utety
Před 7 lety
7
Řešili jste design interiéru již v rámci projektové dokumentace?
Řešili jste design interiéru již v rámci projektové dokumentace nebo až v pozdějších fázích? A na k…
saruska26
Před 7 lety
9
Creaton Magnum nebo Roben Monza plus
Creaton Magnum x Roben Monza plus kterou z nich vybrat ? Magnum nás vyjde cca o 9 litrů dráž ... St…
tulda27
Před 7 lety
4
Zkušenost ze stavbou kůlny na pozemku, kde nestojí RD?
Dobrý den, Koupili jsme si pozemek a chtěli jsme si na něm postavit kolničku 6x4 m. A cca 2 roky j…
marekr92
Před 7 lety
15
Laminátová podlaha Quick step - zkušenost s podložkou
Planujeme pokladku laminatove podlahy od firmy Quick step na podlahove topeni. Radi bychom meli co …
wassabi
Před 7 lety
12
Přestavba chaty na rodinný dům - co myslíte?
Dobrý den, máme zajímavou nabídku na koupi chatičky na Příbramsku za zajímavé peníze. Chata je 4+1…
tulda27
Před 7 lety
4
Forma na beton pro výrobu dlažby
Dobrý den, nezkoušel jste náhodou někdy někdo vyrobit dlažbu z betonu? Jakou formu a z čeho jste v…
skunkos
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Rozvržení prostoru pro šatnu, koupelnu a technickou místnost
Planujeme rekonstrukci a nevim si rady s rozvrzenim techto mistnosti. Nosnou zed nechame na miste, …
ookami_hime
Před 7 lety
7
Vhodná konstrukce dřevostavby - vaše názory
Dobrý den, rád bych se zeptal, firma nám nabízí následují složení konstrukce dřevostavby: -SDK …
jendad
Před 7 lety
4
Musíme mít odvětrání garáže? Máte zkušenost?
V garazi, ktera je soucasti domu, mame 2mala okna. Ted se nas stavbyvedouci pta, jestli tam maji ud…
poslednipretorian
Před 7 lety
26
Vestavná vinotéka - doporučení
Ahoj všem, je tu někdo, kdo má zkušenost a mohl by nám doporučit vestavnou vinotéku? Máme v plánu m…
zaplik1
Před 7 lety
3
Jaký typ garnýže do oken?
Ahoj, potřebuji poradit. Chtěla bych dát do oken záclony a závěsy. Ale nevím, zda je dát na kolej…
l_sekanina
Před 7 lety
5
Doporučení na dokončovací práce - Praha východ?
Zdravím, měl byste někdo doporučení a kontakt na elektrikáře, instalatéra, stříkané omítky, podl…
andy.fandy
Před 7 lety
3
Recirkulační digestoř - doporučení
Hezký den všem. Prosím Vás, momentálně vybírám recirkulačně digestoř a rád bych se zeptal na doporu…
jakuda
Před 7 lety
3
Zkušenost s peřiňákem nebo jiné řešení pro peřiny
Budu zařizovat dva dětské pokojíky pro děti 3 a 9 let. Doposud bydleli spolu a peřiny jsme dávali n…
wartx
Před 7 lety
10
Vestavná kombinovaná lednice - recenze na značku a typ
Ahoj všichni, právě řeším výběr vestavěné lednice do nové kuchyně. Chci oslovit všechny majitele v…
wartx
Před 7 lety
2
Chránička na plynové přípojce v místě vjezdu - řešení
Máte někdo sitaci, kdy vjezd na pozemek kříží plynová přípojka (PE-hadice)? Pokud ano, máte ji jen …
wartx
Před 7 lety
3
Keramická dlažba na nekrytou venkovní terasu
Dobrý den, mate nekdo keramickou dlažbu na nekryte venkovni terase? Klouze nebo ne?vsichni, krome v…
lusil13
Před 7 lety
4
Antracitova okna od firmy Vekra - vaše názory
Ahoj,zvažuji koupit antracitová okna zn.Vekra ..okna mam primo na jih ,prozatím tam bude i nekrytý …
voky115
Před 7 lety
8
Hypotéka dopředu od Wüstenrot
Máte zkušenost? Co si o tom myslíte? Jedná se o novinku od července letošního roku - žádá se bez vy…
alenamalaalenka
Před 7 lety
6
Jak opravit utržený roh SDK?
SDK kotveno i do UD profilů, roh praskl ale z celého domu jen v 1 místě (vylezlo to hned po malován…
mrazekrad
Před 7 lety
4
Kombinované vytápění - recenze na dodavatele a zkušenost
Zdravím všechny, hledám dodavatele, který by zvládl zajistit kombinované vytápění. Naše představa …
ivule4
Před 7 lety
20
Návrh patrového pasivního domu - vaše názory?
Probíhá tu v různých vláknech docela konstruktivní kritika návrhů baráků, tak jsem se rozhodla jít …
llama
Před 7 lety
1
2
...
...
4
5
127
Betonová taška KM Betta briliant černá - cenová nabídka
Ahoj, právě jsem dostal cenovou nabídku na komplet střechu tzn. krov,palubky, dřevěný strop (jen…
tulda27
Před 7 lety
1
2
39
Hledám tesaře na krov s výměnami na okna
Zdravím, už jsem to jednou zkoušela bez výsledku. Ale není tu přeci jen někde skrytý poklad? Tesař …
tulda27
Před 7 lety
3
Jakou máte podlahu ke kuchyni bílá mat x dub nebraska
Dobrý den. Máme v plánu kuchyňskou linku dvířka bílá matná, korpus, pracovní deska a zádový panel d…
fandaamarket
Před 7 lety
1
Poradíte jaké vchodové dveře?
Zdravím. Jsme ve fázi kdy je potřeba nechat vyrobit vchodové dveře. Budeme je mít takové ty širš…
radoslavc
Před 7 lety
25
Drenáž kolem domu v mírném svahu? Ano či ne?
Ahoj všem. Momentálně mám v plánu práce okolo domku (retenční nádrž, vsakovací jáma apod.) a řeším …
davex
Před 7 lety
6
Kdo montuje střešní okna ROTO ve Zlínskem kraji?
Dobrý den, neznate,prosím, někoho,kdo umí montovat střešní okna ROTO? máme možnost koupi oken od ka…
alusha13
Před 7 lety
1
1
2
…
533
534
535
536
537
…