O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Monolitický strop udělaný bez vibrátoru na beton
Včera mě Ukrajinci betonovali monolitický strop 16 cm. Když dojel mix s pumpou a začali lít beton, …
petrikcz1
Před 7 lety
4
Pozemek je vedený pro stavbu řadového domu - jak řešit?
Dobrý den, mám dotaz, zda máte někdo vlastní zkušenosti se zahájením projektu a následnou informac…
tulda27
Před 7 lety
3
Obvodové zdivo Ytong - z čeho máte strop?
Dobrý den, ráda bych si nechala poradit. Jelikož nevím, ptám se. Budeme stavět domek a chceme obvo…
jarda87
Před 7 lety
5
Vchodové dveře do pasivního domu - Ud do 0,95
Hezký den, máte někdo hliníkové dveře do pasivu s tím, že parametr Ud je max 0,95?
ajagachova
Před 7 lety
16
Elektrorevize - je nutné mít namontovaný hromosvod?
Hromosvod máme v projektu, zatím ho ale neplánujeme dávat. Díky
mirekb
Před 7 lety
6
Rada kde sehnat sedací soupravu cca 250x300?
Ahoj, máte někdo sedačku cca 250x300? Zatím jsem našla na helcel nábytek 230x308, nemáte s ní zkuše…
pavla000
Před 7 lety
1
Dveře antracit a bílá okna - nevadí to?
Dobrý den, Budeme měnit vchodové dveře u staršího domu a chtěla bych je v barvě antracit. Okna jso…
gelibte
Před 7 lety
1
Nevyšla mi kulatina k rozvaděči - mohu použít pásek?
Zdravím, sekl jsem se a nevyšla mi kulatina k rozvaděči , stane se něco když na to použijí pásek ?
specnaz84
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Podlaha šedý dub - jaké dveře k tomu?
Dobrý den, tak jsme konečně vybrali podlahu - šedý vinyl Classic Oak 24932. Všude budeme mít vymalo…
neonkarybka
Před 7 lety
6
Doporučení na projektanta v Praze / Středočeském kraji
Neznáte prosím někdo nějakého šikovného projektanta v Praze / Středočeském kraji? Předem moc děkuji…
11188
Před 7 lety
3
Lze odstoupit od kupní smlouvy na stavební pozemek?
Mate nekdo zkusenost s odstoupenim od kupni smlouvy? Pozemek byl prodany vcetne pripojek, voda vsak…
markitka14
Před 7 lety
3
Hypotéka pouze na manželku - jak to probíhalo?
Dobre odpoledne, holky jste tu nektera,ktera jste si brala hypoteku sama na sebe i presto, ze jste …
xppx
Před 7 lety
9
Polské dveře Pol-Skone, máte zkušenost?
Ahojky potřebuji radu máte někdo zkušenost s dveřmi od firmy Pol-skone. Právě se rozhodujeme zda dv…
jajinka121
Před 7 lety
5
Zkušenost ze spotřebiči značky Philco?
Prosím máte někdo kuchyňské spotřebiče značky Philco? Jsou kvalitní? Dnes jsme byli řešit kuchyň a…
xppx
Před 7 lety
1
Zkušenost s hypotékou na vyšší částků kvůli odhadu?
Zdravím, máte někdo zkušenosti s vysokým odhadem a následným řešením hypotéky? Odhadce odhadl c…
tess188
Před 7 lety
8
Jaká je cena za hrubou stavbu domu 4+kk ?
Zdravím, oslovená stavební firma nám zpracovává cenovou nabídku na hrubou stavbu rodinného domku…
kolousicele
Před 7 lety
3
Zkušenost s popraskanými stropy v dřevostavbě?
Dobrý den, nechali jsme si postavit dřevostavby já s manželem a dcera s přítelem, v unoru jsme se s…
radim_c
Před 7 lety
12
Účinnost UV lampy na odstranění bakterií ve studně?
Řekněme, že mám ve vrtané studni koliformní bakterie (ne e.coli, ale jiné poddruhy). Chci mít ale v…
skunkos
Před 7 lety
1
Dětský pokoj se zešikmenou zdí a přiznanými trámy - řešení
Ahoj vsichni, resim detsky pokoj pro holčičku. Na dcerku uz zbyl bohuzel jen tento prostor. Nic ide…
alisek
Před 7 lety
25
Rada : Plastové střešní okno + lemování - pro plechovou krytinu výšky 25mm COMEX KLIK
Dobrý den , budeme dávat střešní okno na naší chatku kde plánujeme výměnu krytiny za COMEX KLIK výš…
wario
Před 7 lety
5
Je potřeba pro mobilní dům stavební povolení?
Prosím, ako je to na Slovensku? Chcem si pritiahnuť na môj vlastný pozemok- orná pôda, mobilný dom …
bosorkovo
Před 7 lety
1
Zvládnu obložit koupelnu?
zdravím mám otázku jestli dokážu obložit koupelnu svépomocí, jednou jsem dělal rekonstrukci bývaléh…
r4d3k74
Před 7 lety
8
Možnost dvojitého darování pozemku?
Dobrý den, prohlížela jsem různé diskuze, ale nenašla jsem, co potřebuji. Třeba mi někdo poradí. M…
koky999
Před 7 lety
11
Zateplit nebo nezateplit starší dům?
Zdravém všechny kutily, mám na Vás docela zapeklitou otázku. Koupili jsme starší dům a je z nepále…
poslednipretorian
Před 7 lety
30
Vinyl nebo laminát do staršího bytu?
Ahoj, prosím o radu, jakou podlahu zvolit, v případě pokládky podlahy cca 60m2 ve skoro celém by…
skunkos
Před 7 lety
2
Podlahář Praha východ, Kolínsko?
Prosím doporučte firmu nebo podlaháře na pokládku Vinylu včetně obložení schodů. Děkuji 😁
mitoma
Před 7 lety
2
Ocenil vám odhadce kupovaný byt na 100% hypotéky?
AHojte, chci se jen optat, chceme si brát 100% hypo od KB na byt v Kladně, v podmínkách je samozřej…
arzi
Před 7 lety
26
Máte někdo vynilovou podlahu Gerflor HQR odstín Avenue light 1780 nebo Avenue clear 1781?
Chtěla bych do kuchyně, která bude mít v bílém matu horní i dolní skříňky a pracovní deska a plocha…
marek2002
Před 7 lety
11
Plot a zeď mezi mnou a sousedem - jaké má práva?
Ahojte Mám dobré a skvělé sousedy - tedy do doby než sem začal něco dělat 1. PLOT Tento rok …
luci987
Před 7 lety
1
2
35
Béžová indukce Whirlpool - jaký odstín dřezu Franke?
Nezkoumal jste někdo, který z odstínů dřezů franke je nejvíc podobný indukční desce whirlpool Whirl…
martinape
Před 7 lety
2
1
2
…
534
535
536
537
538
…