O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zastavitelnost území dle územního plánu - kdo má pravdu?
Zdravím. Mám tento dotaz. Velikost pozemku 430 m2, zastavitelnost tohoto pozemku podle územního plá…
charado
Před 8 lety
4
Kde koupit podobnou sedací soupravu?
Prosím poradí někdo, kde koupit obdobnou sedačku? Tuhle krásnou jsme měli z Jeny, ale po třech týdn…
liiida
Před 8 lety
7
Věcné břemeno ČEZU
Podepsali jste ČEZU věcné břemeno? když máte na pozemku třeba sloup... Nabídli mi kompenzaci dva ti…
knobloska
Před 8 lety
4
Tip na truhláře kuchyní ze Slavkova u Brna a okolí
Dobrý den, prosím můžete mi z vlastní zkušenosti doporučit šikovného stolaře na kuchyně ze Slavkova…
sisaalbert
Před 8 lety
2
Na kolik vás vyšla krbová vložka s výměníkem a napojení?
Dobrý den,chci se zeptat na kolik vás vyšla vložka s výměníkem a napojení na rozvod,prostě se vším …
melin6
Před 8 lety
1
2
32
Jak (čím) udělat díru do zdi pro odtah od digestoře?
Nevíme si rady, jak udělat díru do zdi pro odtah pro digestoř, poradíte? Jedná se o 40 cihlovou zeď…
hoja1983
Před 8 lety
7
Hlavní domovní skříň
Dobrý den, na pozemku máme tuto skříň, zajímalo by mě zda je i pro osazení elektroměru nebo pouze p…
petrikcz1
Před 8 lety
4
Co mít nutně hotové ke kolaudaci?
Ahoj, můžete se někdo s ostatními podělit o zkušenost s kolaudací? I já budu muset kolaudovat v ter…
wendhelin
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Firma PilaRohy - zkušenosti
Zdravím nemáte někdo zkušenosti s touto firmou?
jimar1
Před 8 lety
1
Sweethome 3D, kde najdu modely ke stažení zdarma
Prosím nevíte, kde jsou pěkné modely nábytku a dekorací ke stažení ZDARMA do programu Sweethome 3D?…
petthk
Před 8 lety
3
Stavíte někdo s firmou Thermo Home?
Dobrý den.Chci se zeptat, zda někdo momentálně staví s firmou ThermoHome?
almichal
Před 8 lety
3
Tip na kamnáře z okolí Českých Budějovic
Dobrý deň, v súčastnosti staviame dom a sme rozhodnutý pre kachlové kamna. Vedel by ste mi prosí…
elha1
Před 8 lety
1
2
38
Jaké barvy do bytu?
Ahoj, nyní je náš byt velice barevný oranžová koupelna, okrová chodba, zelená kuchyně, červený …
jenies
Před 8 lety
11
Jak zamezit kočičím výkalům na dvoře?
Nějaká kočka chodí pravidelně kadit na stejné místo na našem dvoře. Poraďte mi prosím, jak jí zabrá…
theodora123
Před 8 lety
10
Vnitřní parapet s litého mramoru, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo vnitřní parapety s litého mramoru? Pokud ano, jak jste spokojeni a kde jste je seh…
kafr
Před 8 lety
2
Projektant z okresu Blansko, doporučení
Dobrý den, chtěl bych doporučit nějakého architekta / projektanta z okresu Blansko, se kterým máte …
franta6
Před 8 lety
3
Tip na truhláře z Prahy a Středních Čech
Ahoj, doporučíte mě prosím dle vlastních zkušeností nějakého dobrého se slušnou cenou truhláře ku…
gaba2015
Před 8 lety
7
Kolaudace - musí být hotová kuchyně?
Ahoj, nevíte náhodou někdo, jestli musí být při kolaudaci hotová kuchyně? Resp. poskládaná vč. zapo…
wendhelin
Před 8 lety
5
Daň z nabytí nemovitých věcí
Platí se daň z nabytí nemovitých věcí i při výstavbě domu jako investor/stavebník? není mi to úplně…
vitezove
Před 8 lety
12
Spotřeba plynu v novostavbě
Dobry den,muzete mi prosim napsat sve spotreby plynu v novostavbach. Mam 2roky novostavbu, patrovy …
danula85
Před 8 lety
1
Jaké vytápění v novostavbě?
Ahoj, budeme se rozhodovat jak vytapet domecek. Chci se zeptat kdo dava cemu prednost a proc. U na…
margot_ka
Před 8 lety
19
Kdo mi pomůže s rozvržením obývacího pokoje?
Ahoj hledám nějaké šikovné hlavičky které mi pomohou rozvrhnout pokoje v rekostruovaném domě. Js…
travas
Před 8 lety
6
Plochá střecha na garáži
Ahoj, dokáže mi tady někdo poradit, jak nejlépe a čim zadělat střechu u garáže před zimou . Máme na…
jirkonson
Před 8 lety
5
Poradíte truhláře - Mladá Boleslav
Zdravím vás, poradíte nám někdo dobrého, ale ne předraženého truhláře z Mladé Boleslavi nebo okolí?…
outanka
Před 8 lety
6
Hliníkové dveře a plastová okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost se vstupními hliníkovými dveřmi a plasto…
catt82
Před 8 lety
9
Sedací souprava pro každodenní spaní, kde sehnat?
krásný nedělní večer všem, mám prosbu, nemáte někdo z Vás tip kde koupit rozkládací sedací soupravu…
altman
Před 8 lety
3
Akustická neprůzvučnost a hodnota db
Dobrý den, přemýšlíme od oddělení horního patra RD skleněnou akustickou příčkou. Část přepažení by…
bamak
Před 8 lety
2
Koupě na kartu Mall
Dobrý den, pokud někdo máte kartu Mall, ráda bych si díky vám objednala zboží, samozřejmostí je, že…
adjanni
Před 8 lety
8
Hutnit pěnové sklo?
Mám základové pásy, poté jedeš šár ztraceného bednění. Poté jsem nasypal do prostoru mezi ztracené …
bohudam
Před 8 lety
13
Obvodové stěny u dřevostaveb. Která lépe izoluje?
Mohl by mi prosím někdo poradit která obvodová stěna má lepší izolační vlastnosti a kterou by jste …
lancar
Před 8 lety
12
1
2
…
636
637
638
639
640
…