O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Průhledová krbová vložka
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s takovým krbem a dáte mi nějaké tipy? Plánujeme rekonstruovat a d…
jaspr
Před 8 lety
4
Foukaná izolace - jakou zvolit?
Ahoj, mám navrženo na zateplení stropu u bungalowu 40cm vaty. Firma, která mi dělá omítky mi nav…
lancar
Před 8 lety
2
Rozpočet RD pro banku
Zdravím, řešíme hypotéku a banka po nás chce orientační rozpočet. Protože se v tom vůbec neorientu…
lancar
Před 8 lety
13
Elektrické zásuvky v kuchyňské lince, jak máte řešené?
Zajímalo by mě jak máte řešené umístění zásuvek za vestavnými spotřebiči. Konkrétně teď dodělávám v…
petka_lbc
Před 8 lety
16
Vjezd na pozemek, kde není plot. Jak se bránit?
Zdravím, chtěl bych se prosím optat, řešil někdo, že měl stavbu bez plotu a jezdili mu tam lidi se …
janaa1
Před 8 lety
10
Doporučení na firmu - zděný dům na klíč, Středočeský kraj
Dobrý den, plánuji stavbu domu ve středočeském kraji, 20km jižně od Prahy. Nejlepší reference je os…
kotatko77
Před 8 lety
2
Čím máme začít?
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že postavíme baráček s tím, že nemáme pozemek. Na pozemek …
jakuda
Před 8 lety
18
Obklady Imola Nubian, máte je někdo?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s obklady značky Imola? Jsou k sehnání v Koupeny Ptáček. Líbí…
blahova_andrea
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Rozkládací sedací souprava pro každodenní spaní - doporučení
krásný nedělní večer všem, mám prosbu, nemáte někdo z Vás tip kde koupit rozkládací sedací soupravu…
mates_2
Před 8 lety
1
Jak jste si zadělali stavební otvory na zimu?
Nemáte někdo nějaké fotky, jak jste si zadělali stavební otvory na zimu, když ještě nemám okna a dv…
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Je tato vada u oken normální?
Zdravím všechny firma nám namontovala do baráku nová okna máme tu HS portály a u dvou ze 3 se stává…
walckiers
Před 8 lety
2
Položkový rozpočet hrubá stavba, bungalov
Dobry den, chystame se stavet bungalov o rozloze 120m2 a nechali sme si od ruznych firem udelat pol…
katie.2906
Před 8 lety
1
2
42
Namrzání přístupové rampy z pororoštu
Dobrý den, může namrznout podesta z pororoštů a následně klouzat ? A napadá vás nějaké protiopatře…
kossakowski1980
Před 8 lety
4
Bojler s tepelným čerpadlem, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti s bojlerem s tepelným čerpadlem na ohřev vody? Potřebuji vyřešit ohřev teplé …
lasted
Před 8 lety
8
Jaké vytápění zvolit do zděné novostavby?
Nevíme si rady s výběrem vhodného způsobu vytápění našeho domu, proto vás prosím o radu. Jedná se o…
jirkonson
Před 8 lety
8
Elektrický bojler pod vanou
Zdravím, z čistě uživatelského pohledu, máte někdo el. bojler pod vanou?? Náš stavitel nám to dopo…
radar64
Před 8 lety
6
Umělý kámen - přestříkání, přebarvení. Máte zkušenost?
V obýváku máme za televizí a za sedačkou umělý kámen ve světle hnědé barvě (viz.foto).. chtěla bych…
peroli
Před 8 lety
5
Smrkové palubky, podlaha v obýváku a jídelně - zkušenosti
Ahoj, máte doma někdo podlahu ze smrkových palubek? Zajímalo by mě, proč konkrétně jste ji zvolili …
tomas80
Před 8 lety
5
Polystyren v okenních špaletách
Ahoj, prosím o radu. Máme hrubou stavbu z Ytongu tl. 30 cm, teď jsme ve fázi instalace oken. Je k n…
lancar
Před 8 lety
15
Jaké světlo koupit do obýváku?
Ahoj lidi, poradíte mi??? Potřebuji do našeho obýváku o rozměrech cca 4,5 x 5,5 m světlo. Máme tam …
fifa77
Před 8 lety
29
Podlaha dub karamelový, máte jí někdo?
Ahojte, je tu prosím někdo kdo má doma podlahu(nejlépe lepený vinyl) v odstínu dub karamelový? Máme…
krisstynka16
Před 8 lety
1
Hypotéka od Modré pyramidy - máte zkušenost?
Ahoj nase finanční poradkyne nam nabidla hypo+uver na rekonstrukci u modre pyramidy. Zatim byla ve …
anetink
Před 8 lety
2
Vysavač, se kterým jste spokojení
Doporučte mně prosím vysavač, se kterým jste spokojení... v celém době budeme mít dlažbu, koberec j…
lagys
Před 8 lety
23
Jakou máte zkušenost s firmou DECO haus?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenost s firmou DECO haus, pokud ano, tak jakou? …
francisco_dacenko
Před 8 lety
3
Teplá deka, kde sehnat?
Zdravim, nemate prosim nejake tipy, kde se da sehnat hodne teplou deku, jak treba jsou v hotelich. …
ivko20
Před 8 lety
6
Podřezávání domu z nepálených cihel (kotovice, vepřovice)
Dobrý den, koupili jsme starý domeček rok cca 1945 z nepálených cihel (kotovice, vepřovice), ale na…
petrmm
Před 8 lety
2
Zahrada - cena za prodej
Jak se prosím pohybuje cena za m2 pozemku, který je evidován jako zahrada? Jakou cenu byste nabídl…
sejny
Před 8 lety
9
Set bidetové podomítkové baterie a spršky. Jakou vybrat?
BIDETOVÁ SPRŠKA ... hledáme set podomítkové baterie a bidetové spršky ... doporučte, prosím, nějaký…
sejny
Před 8 lety
6
Změna obývacího pokoje - jakou kombinaci barev zvolit?
Prosím o radu, sice v domku bydlíme už pár let, ale prostě obývák potřebujeme nutně vylepšit. Prost…
gargamell
Před 8 lety
9
Indukce. Kolik hrnců a jaké?
Jsme dvoučlenná domácnost a zařizujeme kuchyň. Přemýšlím o nákupu hrnců vhodných na indukci. Jsou j…
golla
Před 8 lety
12
1
2
…
638
639
640
641
642
…