O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Malovat před položením dlažby?
Manzel rika ze vymalovat az po polozeni dlazby ze pry jak se to brousi nebo reze tak at se na vymal…
karl32
Před 8 lety
8
Pračka a sušička v šatně, jak to máte vyřešené?
Zdravím, nemáte někdo pračku nebo sušičku (popř. oboje) v šatně? Zajímalo by mě foto jak máte vyřeš…
karl32
Před 8 lety
13
Zpětné využití přečištěné vody do WC
Ahoj, potřebovala bych radu - máte zpětné využití do wc? Budeme mít ČOV a jímku na přečištěnou vodu…
lancar
Před 8 lety
2
Difúzně otevřená dřevostavba - čím ji vymalovat?
Řeším, čím (a zda) napenetrovat a hlavně čím bíle vymalovat sádrokartony nově postavené difůzně ote…
lancar
Před 8 lety
10
Nekolikrát jsme malovali, zeď je pořád flekatá
Ahoj všem. Koupili jsme si byt v novostavbě a po 3 měsících od malování bytu primalexem (malovala s…
lancar
Před 8 lety
1
2
42
Sklo za kuchyňskou linku - ano či ne?
Zdravím, máte za kuch. linkou sklo?? Nemáte problémy s rozbitím toho skla?? A co sběračky a nádob…
lancar
Před 8 lety
25
Vivus - Postovni schranky uvnitr bytoveho domu na chodbove zdi
Dobry den, mate nekdo zkusenost s umistenim postovnich schranek uvnitr v bytovem dome na chodbe na …
shadowmilan
Před 8 lety
7
Rozpočet - Bungalov 135m2 zastavěná plocha
Ahoj, chtěl bych poprosit o názory, za kolik je podle Vás možné, dodavatelsky postavit dům s půd…
abartap
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Prosakování vody přes komín
Ahoj, při dešti nám prosakuje přes komín voda až na stěnu komínu pod stropem. Komín je z tvárnic Pl…
misadan
Před 8 lety
7
Rozpočet dům dvoupatrový - dřevostavba 130m2 zastavěná plocha
ahoj, staveli jste nekdo obdobny dum s firmou? Na kolik vas vysel? Kamaradka chce stavet, mne prijd…
jumpmans
Před 8 lety
5
Co si myslíte o dřevěné podlaze do haly i kuchyně?
Ahoj lidicky :-), opět zakládám další téma s dotazem, co si myslíte o dřevěné plouvoucí podlaze …
dannu
Před 8 lety
19
Vinyl Moduleo Select, máte někdo?
Ahojte střecháčci, prosím máte někdo vinyl Moduleo Select Classic Oak (nejlépe odstíny 24837 nebo 2…
blahova_andrea
Před 8 lety
12
Napadení dřevostavby hmyzem
Ahoj, nenašel jsem diskuzi ani příspěvky přesně na toto téma, proto zakládám nové. Myslíte, že exi…
kkaccullka
Před 8 lety
16
Mokro v myčce po skončení mytí
Po umytí nádobí v myčce,(máme myčku BOSCH SMV 48 M10),vybírám nádobí asi 4 hod. po skončení mytí.Ná…
radim83
Před 8 lety
5
Vodovodní přípojka - realita jiná než dokumentace
Dobrý den, chystáme se stavět, vodárny nám jako bod připojení na vodovodní řád určily místo za po…
majak78
Před 8 lety
19
KVM Stavební servis - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenost s firmou kvmstavebniservis z Ostravy?
misina2
Před 8 lety
1
Je rozdíl mezi dřezovou a koupelnovou baterií?
Zdravím, vybrala jsem si k umyvadlu do koupelny baterii s takovou tou dlouhou ohnutou rourou - je z…
ivko20
Před 8 lety
12
Polské projekty domu
Zdravím, měl bych dotaz je nějaký problém koupi Polských a ne Českých projektu rodinného domu jestl…
pavelkrocek
Před 8 lety
1
Kuchyně Sykora - jaké máte zkušenosti?
Plánuji kuchyni do novostavby a rozhoduji se, kterému kuchyňskému studiu svěřím realizaci. Stolař t…
luk89
Před 8 lety
1
2
51
Betonovaní základové desky v zimě, nevadí to?
Dobrý den. tento týden nám budou dokončovat zákl. desku- máme pasy , budou hutnit zeminu a pak beto…
kattyd
Před 8 lety
14
Trouba - digitální ovládání nebo klasické knoflíky
Prosím o radu:) Váhám mezi dvěma troubami. Jedna má pouze dotykové ovládání, druhá má klasické kno…
lancar
Před 8 lety
8
Nový materiál z Itálie na odhlučnění Mappysil CR 400, zkušenosti
Prosím máte někdo zkušenost s tím materiálem ??? Které se používá místo vaty. Děkujiiii
lancar
Před 8 lety
2
Vzorky ČOV, musí se dávat?
Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat ti kdo mají ČOV dáváte pravidelně vzorky? Nebo se dávat nemusí…
lancar
Před 8 lety
13
Jaká digestoř je vhodná pro vývod do VZT potrubí?
Zdravím, prosím o radu s digestoří. V bytové jednotce (novostavba, kolaudace r. 2017) máme vývod pr…
mischell90
Před 8 lety
4
Dřevostavba - celkové hodnocení vašich zkušeností
Prosím všechny majitelé dřevostaveb, kteří maji zdi ze štuku a příčky vyzděné a plochu nad 150m2, o…
lancar
Před 8 lety
1
2
44
Garáž v domě nebo jen přístřešek?
Prosím mohla bych vás poprosit o názor? Dům bude cca 8m široký. A já nevím, zda udělat garáž v dom…
lancar
Před 8 lety
9
Slaměné ozdoby v moderním interiéru
Zdravím vespolek :) Hledám inspiraci, přítel dnes přišel s tím, že by se mu líbil tradiční vánoč…
lancar
Před 8 lety
11
Kuchyňský ostrůvek 60 cm - má někdo?
Ahoj, má někdo ostrůvek široký 60 cm, jste s rozměrem spokojení, případně máte někdo fotku...u nás …
lancar
Před 8 lety
21
Bytový designér/architekt Ostrava a okolí
Zdravím, neumím najít aktuální téma, proto zakládám nové. Chtěla bych Vás poprosit, máte někdo zk…
lancar
Před 8 lety
2
Podlahové topeni - co jiného než anhydrit?
Prosím o radu či vysvětlení..Budeme mít el. podlahové vytápění..zřejmě budeme pokládat vinylovou po…
lancar
Před 8 lety
27
1
2
…
637
638
639
640
641
…