O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Firma na expresní výrobu kuchyně
Ahoj, potřebovala bych poradit firmu na Moravě, která dělá výrobu kuchyně expres, ideálně i s montá…
nitro
Před 8 lety
20
Tepelné čerpadlo Fujitsu nebo Mitsubishi - zkušenosti
Názor na čínský TC fujitsu, Mitsubishi nebo nějaké jiné? Má ho někdo a je spokojen?
melin6
Před 8 lety
5
Zkušenost s izolací Aluthermo
ahojte mate niekto skusenost s aluthermo izolaciou???pri pouziti aluthermo optima 4.2cm a aluthermo…
ron26
Před 8 lety
1
Fasáda a omítka PROFI
Ahoj všem, přemýšlel jsem nad fasádou a zvolil jsem tuto skladbu se silikátovou omítkou. Cihla Poro…
preciz
Před 8 lety
1
Provizorní cesta od domu k brance - jak vyřešit?
Co byste navrhovali položit pro zpřístupnění cesty od domu k brance, chceme to vyřešit zatím proviz…
angie.shy
Před 8 lety
5
Skladba stěny do hlučného prostředí z dopravy
Chtěl jsem se zeptat na názory jaká skladba stěny by měla být optimální do hlučného prostředí (hluk…
iveta_89
Před 8 lety
12
Názor na projekt bungalovu 5+kk
Prosím o názor na dispozice bungalovu. Stále řešíme rozmístění pokojů nejlépe dle světových stran. …
kronecka007
Před 8 lety
3
Jaký vinyl máte??
Prosím, kdo máte nábytek kombinaci bílá /dub jakou máte podlahu??? Děkuji!
ira82_ra
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Půdorys domu, 85m zastavěná plocha - váš názor
Dobry den, nerada zakladam novu diskusiu (uz asi miliontu na tema nazor na vlastny podorys), ale ne…
brufinka12
Před 8 lety
28
Pultová střecha sklon 20°
Zdravím, můj dotaz je na pultovou střechu, když jsme u hotového věnce, a nižší stranu vyzdíme min 5…
jumpmans
Před 8 lety
1
2
33
Stavební povolení na bazén - pozemek je orná půda
Dobrý den, prosím o informaci, zda potřebuji povolení na stavbu bazénu 2,5 x 6 m na pozemku orná pů…
plaintruth
Před 8 lety
6
Lino na dlažbu a podlahové topení - nebude to problém?
Ahoj holky, jsme v pronajatém bytě, ale máme tu v obýváku dlažbu. Ráda bych dala lino, ale když nec…
lacime
Před 8 lety
7
Pokládka dlažby na anhydrit
Dobrý den, jsme ve fázi, že bychom měli položit dlažbu (koupelna, záchod, špajz, chodba a techni…
markarnatnel
Před 8 lety
5
Opětovně zpoždění dodávky oken
Dobrý den, jak jste řešili opětovné zpoždění dodavky montáže oken. Objednali jsme okna termin dodán…
janzako
Před 8 lety
1
2
45
Zárubně a dveře do garáže
Zdravím vás, můžete mi někdo poradit, jaké zárubně mám instalovat do hotového stavebního otvoru,…
kossakowski1980
Před 8 lety
11
Stěrkování fasády v zimním období
Zdravím všechny. Měl bych dotaz na stěrkování fasády v zimě. Jde o to, že mám nalepený šedý EPS a…
janzako
Před 8 lety
5
Vypracování projektové dokumentace - vysvětlení
Zdravím, dotazoval jsem povodí Moravy na podmínky výstavby RD u potoka, kde mi byla sdělena výměra …
sejny
Před 8 lety
3
Umístění a velikost francouzských oken v jižní a východní fasádě
Ahoj navazuji na svůj příspěvek http://www.modrastrecha.cz/forum/pozemek/novostavba-orientace-ter…
r4d3k74
Před 8 lety
6
Dispozice bungalovu 4+kk - vaše názory a připomínky
Zdravím, chtěl bych Vás, kteří už stavíte / máte postaveno, poprosit o připomínky k nákresu níže. J…
abartap
Před 8 lety
10
Doporučení firmy na rekonstrukci jádra - Zlínsko
Zdravím, chci se pozeptat na zkušenosti, doporučení na firmu ze Zlínského kraje. Hledáme vhodnou f…
veckaver
Před 8 lety
1
Společnost Salveko invest s.r.o. - recenze
Znáte někdo tuto stavební firmu z Bílovce? Nějaké zkušenosti - ať už pozitivní či negativní. Moc dě…
pajapj
Před 8 lety
1
Bytové PVC Greenline - máte někdo zkušenost prosím?
Dobrý den, vybrali jsme si bytové PVC v rolích od Greenline, barva Morzine (středně až tmavě hnědá…
jajulin
Před 8 lety
10
Barva podlahy a nábytku, jakou máte vy?
Poradíte co je lepší na údržbu? Zda světlá podlaha a tmavší nábytek nebo naopak? Jak to máte vy? D…
kafr
Před 8 lety
8
Dřevostavba na klíč - osvědčené firmy Moravskoslezský kraj
prosím o tipy na dobré firmy za solidní cenu na dřevostavbu na klíč na firmu z moravskoslezského kr…
gargamell
Před 8 lety
1
2
...
3
68
Vysavač, který má nastavitelné No-go zóny
Ahoj, otevírám opět téma, které tady bylo asi již 100x, ale pokaždé jinak. Nevíte náhodou někdo o s…
mstrecha
Před 8 lety
1
Měření radonu u rekonstrukce domu, je to nutné?
Dobrý den, rekonstruujeme baráček ze 70. let a máme si nechat změřit radon. Je to opravdu potřeba, …
standa777
Před 8 lety
4
Stavba vedle vysokotlakého plynovodu - riziko a rozpočet
Zdravím, nemáte někdo zkušenost se stavbou vedle vysokotlakého plynovodu? Bezpečnostní pásmo se dát…
baubaubau
Před 8 lety
1
Sádrokartony v podkroví - jak ukotvit stěny?
Prosím o radu, děláme nově podkroví, střechu zateplíme + parozábrana + sádroš. Ale nevím, jakým způ…
david787
Před 8 lety
2
Malý pokoj pro 3 letého kluka a jednoletou holku
Prosím našel by se někdo, kdo by pomohl navrhnout pokojíček vel 3,4m x 3,4m pro tříleťáka a jednole…
jirkonson
Před 8 lety
1
2
41
Dotace na rekonstrukci staršího domu
Rekonstruujeme starší domek a při té příležitosti bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s dot…
mar772
Před 8 lety
5
1
2
…
641
642
643
644
645
…