O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalov 5+1 s garáží a kotelnou - názory
Prosím o Vaše připomínky k projektu bungalovu. Nevím kde umístit dveře na terasu, dispozici obývací…
sarkatr
Před 8 lety
3
Dvojgaráž u dřevostavby
Nepodělil byste se někdo o fotku či půdorys nějak hezky řešené dvojgaráže u/v dřevostavbě? Případně…
pokyas
Před 8 lety
11
Rozpočet na přízemní dům 4+kk s garáží (cca 170m2)
Ahoj, snažím se sestavit orientační rozpočet na přízemní dům 4kk s garáží, 1 koupelna, 1 techn. mí…
milan1965
Před 8 lety
13
Kuchyň bílá, šedá a dřevodekor - vaše inspirace
Tak už zase otravuji s touhle moji oblíbenou kombinaci,tentokrát na kuchyň 😁 Ráda bych viděla,jestl…
krisstynka16
Před 8 lety
3
Kuchyně na míru, Českolipsko a okolí. Poraďte
Ahojky. Pokoukávám tak nějak po kuchyních na míru v našem regionu - Česká Lípa a okolí. Nechával js…
denisa114
Před 8 lety
12
Připojení k IS dalšího stavebníka RD,ale jeden ze 3 majitelů IS s tím nesouhlasí
Máme vybudované vl. IS (kanalizace,plyn,voda a el.) v délce cca 110m pod obecní příjezdovou komunik…
catle
Před 8 lety
4
Zateplení stropu - chytrá pěna vs. PUR pěna vs. foukaná vata
Dobrý den. Zjišťujeme zateplení stropu máme nabídky na chytrou pěnu, Pur pěnu a foukanou vatu. Co j…
r4d3k74
Před 8 lety
15
Venkovní schody, jakou tloušťku dlažby použít?
Jakou tloušťku dlažby použít na venkovní schody? Mám hrany schodů z obrubníků vysokých 25cm. Řemesl…
bod
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Skříň bez korpusu
Ahoj, sháníme skříň s posuvným otvírání, teda pouze dveře, bez korpusu..máme takový výklenek a chce…
karl32
Před 8 lety
3
Lepený vinyl a elektrická podlahové vytápění - ano či ne?
Hezký den, máme zalité elektrické kabely v betonu a mysleli jsme, že na podlahu dáme lepený vinyl. …
blahova_andrea
Před 8 lety
2
Tip na instalatéra z Brna a Brno venkov
Nemate prosim nekdo tip na dobreho instalatera, ktery by nam pomohl s kanalizacni pripojkou? Vesker…
kackasz
Před 8 lety
1
SJM nebo podílové spoluvlastnictví domu, poraďte
Asi se budu opakovat, ale potřebovala bych poraditTehdy s přítelem jsme pořídili rodinný dům, celý …
blahova_andrea
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
107
Hypotéka ČSOB nebo ČS
Ahoj všem, s manželem máme již vyřešený projekt našeho vysněného domečku a tak jsme ve fázi výb…
yvettka83
Před 8 lety
8
Rady a nápady na zlepšeni - půdorys bungalovu 1073
Ahoj, chtel bych se zeptat na Vas nazor na pudorys bungalovu: http://www.euroline.cz/cz/projekty/r…
jerrynbk
Před 8 lety
12
Krytina - Rőben nebo Creaton
Máme vybranou tašku Rőben MONZAplus Tobago glazura. Byli jsme pro ni definitivně rozhodnutí, ale zn…
coleman_strecha
Před 8 lety
10
Elektrický otopný žebřík do koupelny - jakou značku?
Chtěla jsem se zeptat, jakou značku otipnych žebříků máte? V koupelnovem studiu v návrhu máme značk…
linaka
Před 8 lety
6
Kde hledat aktuální slevy na materiál?
Zdravim Vsechny.Čeká nás na jaro 2018 stavba bungalovu. 10,80x15m k tomu 6x6m garáž která bude sou…
ludekkral
Před 8 lety
13
Zpětná klapka v potrubí
Dobry den, mam jedno instalatersku otazku. V kupelni mame ventilator, ktory nema zpetnu klapku a i…
jumpmans
Před 8 lety
2
Střechy - Linda versus Ruukki
Zdravím, řešíme, co na dům za plechovou střechu. Lindab se zdá trochu levnější, o Ruuki tu zase ho…
coleman_strecha
Před 8 lety
6
Titanzinková plochá střecha a její oprava
Zdravím. Řeším celkem velký problém s plochou střechou nad domem. Před 9 lety, kdy byla část domu v…
coleman_strecha
Před 8 lety
4
Foukaná izolace - recenze
Ahoj, mam vice otazek, ale nebudu to sypat jednotlive ale hodim to do jedne diskuze. Mate foukanou…
maximsoon
Před 8 lety
1
Otvírání dveří do boku skříně
Potřebovala bych poradit. Skříně v ložnici měi být na celé stěně za dveřmi. Museli jsme ale zúžit m…
pucifal
Před 8 lety
20
Úprava již zrekonstruovaného jádra
Dobrý den, Rád bych upravil již zrekonstruovanou koupelnu (vyzděnou, nové rozvody, obklady a přísl…
ivko20
Před 8 lety
7
Výběr ostrůvkové digestoře
Chtěla bych se zeptat skrze tento typ digestoří..našla jsem buď jakoby rovné s hloubkou 60 cm..čili…
verkaleh
Před 8 lety
9
Poraďte prosím ohledně dispozice kuchyně
Dobrý den, najde se zde někdo kdo by poradil ohledně dispozice kuchyně? Nejsme si jisti kam umístit…
dahka
Před 8 lety
5
Topení od Renova Top Heating - recenze
Dobry den, resime topeni ve starem dome. Nejradsi by jsme podlahove, ale konstrukcni vyska nam to n…
sunny1sis
Před 8 lety
1
Elektrická vs. indukční deska
Prosím o názory, která je lepší? Budu ráda za každou zkušenost :-)
dawerius
Před 8 lety
14
Zděný dům na klíč od Ideální dům s.r.o. - zkušenosti
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se společností Idealni dum s.r.o.? Dosud stavěli na Slovensku, ny…
pmon
Před 8 lety
1
Jak zajistit vybudování příjezdové cesty?
Dobrý den, měla bych na vás takovou prosbu o radu. Rádi bychom s manželem koupili pozemek. Původní …
jitulkaka
Před 8 lety
11
Tip na šikovnou partu na základovou desku - Pardubice
Zdravím všechny, nemáte někdo šikovnou partu na základovou desku 13x 6,5m? Díky za odpovědi
zaplik1
Před 8 lety
2
1
2
…
643
644
645
646
647
…