O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Plánujeme kuchyň
Ahoj všem, nenašla jsem tu to, co jsem hledala a plánujeme kuchyň na papíře, tak se na vás obracím …
adjanni
Před 8 lety
8
Koupě domu v insolvenci - zkušenosti a rady
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, jehož majitelé jsou v insolvenčním řízení a již v domě nebydlí. …
uboot
Před 8 lety
18
Zemina z hloubění základů.
Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se zbavit zeminy z hloubění (sklep). Je to směs zeminy, k…
petrsv1000
Před 8 lety
3
Máte zkušenosti s vestavnými spotřebiči Mora?
Máte někdo zkušenosti s vestavnými spotřebiči Mora? Budu vděčná za vaše názory a poznatky. Docela m…
uboot
Před 8 lety
1
2
36
Mozaika nebo větší formát obkladu na odkládací plochu u vany
Ahoj všichni. Potřebovala bych poradit ohledně obložení předezdívky u vany, kde vzniká odkládací pl…
uboot
Před 8 lety
9
Plynovodní přípojka - orientační cena
Dobrý den, chtěla byhc se zeptat zda tu je někdo kdo v nejbližší době řešil nebo řeší plynovodní…
anetka2017
Před 8 lety
1
Levná rekonstrukce topení - poraďte prosím
Dobrý den, potřebovali bychom poradit ohledně předělání topení v malém domečku. Je to bývalá hospod…
bobra8
Před 8 lety
1
Autorizovaný inspektor - namísto stavebního povolení
Ahoj všem, chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se získáním "povolení" ke stavbě od autorizovan…
xixzxix
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Seřízení vchodových dveří, poradíte?
Ahoj, může mi někdo z vás poradit, jak seřídit plastové vchodové dveře? Panty jsem nafotil. Vůbec n…
wendhelin
Před 8 lety
3
Postup pro vyzdívání příček v podkroví vůči izolaci krovu
Dobrý den, prosím o radu zkušenější stavaře. Jak správně postupovat při vyzdivani příček v podkroví…
vokoun28
Před 8 lety
1
Čím vyčistit penetraci na obkladech v koupelně?
Dobrý den, potřebovala bych poradit, čím vyčistit penetraci od malování koupelny, která bohužel uk…
harsesisis
Před 8 lety
8
ČOV, kde sehnat skladem?
Ahoj všichni, prosím vás, kde seženem ČOV aby byla skladem!!! Vodař nás s objednávkou posekal.... …
pavm
Před 8 lety
2
Nová střecha, ale s menším sklonem. Je potřeba něco někam hlásit?
Dobrý den vespolek. Uvažujeme v závislosti na financích o rekonstrukci domu. Okna máme již hoto…
luboscharvat
Před 8 lety
8
Kapky vody pod těsněním oken - je to závada?
Dobrý den. Dnes jsem si všimla, že u některých oken máme pod těsněním kapky vody. Viditelné zevnitř…
ivko20
Před 8 lety
4
Návrh kuchyně - vaše připomínky
Ahoj, je něco co se vám zdá na návrhu nepraktické, nebo ošklivé... z vlastní zkušenosti...Děkuji, R.
ivko20
Před 8 lety
1
2
36
Máte postavený někdo dům podle projektu Hit 2 Plus?
Ahoj, s přítelem jsme si vybrali tento baráček a rádi bychom viděli nějaké realistické fotky baráčk…
ivisek39
Před 8 lety
1
Lepení zrcadla na stěnu v koupelně. Poraďte
Potřebovala bych poradit. V koupelně jsme vynechali místo v obkladu cca 150x70 cm, že tam zrcadlo v…
petelina
Před 8 lety
1
2
38
Záloha na koupi domu, jak to funguje?
Dobrý vecer nema nekdo zkusenost stim ze RK vyzaduje 50tis jako zalohu na dum ktery chceme koupit a…
gargamell
Před 8 lety
1
2
41
Trávník začátkem října - naroste ještě?
Prosim o skusenost tých čo uz maju svoj pekný trávnik :) My zatial mame plnu zahradu hliny, ale nes…
honzamarek
Před 8 lety
1
2
...
3
64
Jak správně má vypadat položení membrány a hlavně u hřebene?
Dobrý den mohu se zeptat jak správně má vypadat položení membrany a hlavně u hřebene Děkuji jony20
jony20
Před 8 lety
1
IKEA-ZLAVA
Darujem zlavu do Ikey-dnes posledný den platnosti.píš IP
napoleoniii
Před 8 lety
2
Rozkládací sedačka z Ikei - Karlstad nebo Friheten
Ahoj. Ráda bych si pořídila novou rozkládací sedačku na každodenní spaní. Dosud spíme na gauči po d…
puhelin
Před 8 lety
5
Rako Up, máte někdo prosím?
Dobrý den, prosím všechny, kteří si zvolili pro svou novou koupelnu obklady UP od RAKO (obklad 30x6…
bycek98
Před 8 lety
1
Máte někdo tuto vliesovou tapetu?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo tuto tapetu a zda je opravdu taková jako na obrázku? Př…
kratochvil_michaela
Před 8 lety
1
Vzorníky odstínu dřezu Blanco, Franke, Schock, Teka - kde se dá v Praze podívat?
Dobry den, neporadite prosim, kde se da (nejlepe) v Praze podivat na vzorniky barev/odstrinu gran…
luciifer
Před 8 lety
5
Dispozice bungalovu 5+kk 188m2
Zdravim, prosim o radu, jak nebo jestli nejak menit nas bungalov? Nemuzu prijit na to, jak ho jeste…
pknotov
Před 8 lety
30
Půdní vestavba nebo přistavení k RD?
Dobrý den, chci se zeptat jestli je lepší k domu přistavět bytovou jednotku nebo řešit půdní vest…
puhelin
Před 8 lety
2
RD 107 od Enerdomy - stavěl někdo?
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti se stavbou tohoto typu domu. A případně jaké máte rozlože…
petra39
Před 8 lety
1
Praskliny na zdech, jak se tomu bránit?
Dobrý den. V novostavbě se vytvořily praskliny hlavně u stropu po obvodu místností - viz foto. Je t…
blahova_andrea
Před 8 lety
2
Doporučení firmy na stavbu chaty na rekreaci
Prosím o radu.S manželem si chceme nechat postavit chatu 2+1 nebo 3+kk. Jak jsem psala zatím využ…
travas
Před 8 lety
3
1
2
…
642
643
644
645
646
…