O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sedačka - aquaclean vs. domácí mazlíčci
Máte prosím někdo zkušenost s látkami aquaclean na sedací soupravě? Nejedná se mi až tak o odolnost…
martinaj1
Před 8 lety
1
Jak položit správně vinylové dílce?
Ahoj, čeká nás pokládka podlahy - máme vinyl,zámky. Sháníme informace, jak správně postupovat. Můž…
kkaccullka
Před 8 lety
9
Posuvné dveře. Máte zkušenost?
Dobrý večer, chystáme se rekonstruovat starý panelový byt, budeme bourat umakarat a měnit pokoje, n…
tomas80
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
101
Máte někdo zkušenost s litým mramorem?
Máte zkušenosti s litým mramorem? Moc se nám líbí tvarově umyvadla a mám strach z údržby...
ivankafiury
Před 8 lety
3
Kuchyně Akryl vysoký lesk - jaká je údržba?
Máte někdo kuchyň od Trachea acrylic vysoký lesk? Jakou máte zkušenost s údržbou? Čím čistíte a leš…
ivankafiury
Před 8 lety
15
Vinylová podlaha Fatra Thermofix odstín Borovice Mediterian
Prosím, nemáte někdo doma tento odstín vinylové podlahy? Chtěl bych ji vidět v interiéru a kombinac…
chris1s
Před 8 lety
1
Obklad Gorenje Smoky white DC patchwork, nemáte někdo?
Prosím, nemáte tento obklad někdo v koupelně?? Zajímá mě uspořádání a kombinace s ostatními kachlič…
chris1s
Před 8 lety
1
Kuchyň v černém matu a pracovní deska dekor dub - údržba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo doma kuchyň v černém matu, kde je pracovní deska …
babs87
Před 8 lety
10
sponzor fóra
Platba za projekt a ještě za autorizaci architektem
Volal mi projektat, zitra mi preda kompletni projektovou dokumentaci za xx tisic a jelikoz nema aut…
ondra_cha
Před 8 lety
7
Za jak dlouho vyklidíme velkou stodolu?
Ahoj, máme stodolu 135 m čtverečních a potřebujeme jí vyklidit. Bohužel jsme na to jen dvě slabé že…
wegar
Před 8 lety
14
Čím zastřešit garáž, sklon 3°?
Ahoj, na fóru jsem nenašel požadovanou odpověď, proto se chci zeptat. Jakou střešní krytinu použít…
tereza777
Před 8 lety
1
2
34
Máte od projektanta výkaz výměr?
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda vám projektant dělal výkaz výměr nebo jste si ho nechali děla…
ozzy77
Před 8 lety
5
Problémy ze sousedem kvůli napojení do vodovodního řádu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s problémovým sousedem při získání souhlasu na napojení do vodovodn…
petros4
Před 8 lety
1
2
34
Fasáda - cihlové pásky
Ahoj, obracím se na všechny, kteří mají fasádu, ať už komplet, nebo částečně z cihlových pásků. …
peitra01
Před 8 lety
1
Plot vedle navýšeného terénu
Ahoj, prosim o radu, pokud mate nekdo zkusenost. Firma, ktera stavi sousedovi dum navysila o dost t…
lagertha
Před 8 lety
18
Tip na dobré a nepředražené kancelářské křeslo
Ahoj, prosím hoďte mi sem nějaké tipy a případně konkrétní typy kancelářských křesel, se kterýma má…
petros4
Před 8 lety
9
Dešťovka - podklady
Byl by někdo z účastníků tohoto fóra tak moc laskavý a poskytl mi k nahlédnutí odborný posudek a vý…
tmnj
Před 8 lety
1
Profi návrh fasády na novostavbě
Ahoj, hledáme někoho kdo by nám byl schopen navrhnout styl a barvy fasády. Chtěli by jsme něco na …
zdenna
Před 8 lety
28
Červené vchodové dveře
Ahoj poprosím o radu stavíme bungalov, budeme mít černou střechu a nejspíš okna v barvě antraci…
spagetka123
Před 8 lety
1
2
41
Komín - Schiedel uni advanced vs. Ciko Tec.
Vybírám komín a rozhoduju se mezi Schiedel uni advanced nebo Ciko Tec. Máte někdo zkušenosti a radu…
kekka111
Před 8 lety
2
"Dřevěná" pracovní deska - ano či ne?
Dobrý den, aktuálně zařizujeme náš zrekonstruovaný RD a v rámci nové kuchyně přemýšlím o "dřevěné…
shadowmilan
Před 8 lety
7
Cena základové desky
Ahoj, nejprve chci upřesnit, že se nejadná o pravou základovou desku, ale námi dobře známou desku u…
eembro
Před 8 lety
18
Přípojka vody a kanalizace, je potřeba souhlas od VAK?
Dobrý den, chtela jsem se zeptat, kdyz budem delat pripojku na vodu a kanalizaci, jesli je potřeba …
dertoas
Před 8 lety
8
Mohl by mi někdo doporučit firmu na sádrokarton proti hluku?
Prosím máte někdo zkušenost s nějakou takovouto firmou v Praze nebo okolí a byly jste s ní spokojen…
travas
Před 8 lety
5
Vlhké zdivo a vnitřní omítky - co použít?
Dobrý den za cca 14 dní nám mají prijit dělat strojní omítky. Ale zdivo je ještě vlhké. Omitkari se…
kkaccullka
Před 8 lety
4
Přístupu k hydrantu brání soused
Ahojte lidi,před vchodem RD máme na našem pozemku požární hydrant.Přístup k němu je možný ze dvou s…
zuzana_ka
Před 8 lety
2
Už vám topí podlahové topení?
Zdravím, tak já nevím, připadám si doma jako vůl. Máme tepelné čerpadlo vzduch voda, loni topilo na…
zuzka3112
Před 8 lety
21
Štít se hýbe, je to možné?
Je možné, že se po vyzdění štít trochu hýbe? Štít je 9,5m dlouhý a 2,3m vysoký. když jsem měl tak t…
walckiers
Před 8 lety
2
Prosím máte někdo dveře Bergamo od firmy Voster?
Prosím máte někdo doma tyhle dveře?
bejbinka001
Před 8 lety
3
Termostatická podomítková baterie - ano či ne?
Chtěla jsem se zeptat, zda dávat do sprchy termostatickou podomítkovou baterii nebo by mohla stačit…
blahova_andrea
Před 8 lety
19
1
2
…
644
645
646
647
648
…