O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Flexi půjčka na střechu
Dobrý den, ocitli jsme se v takové situaci.. Už 3 týdny čekáme na odhadce aby přišel na stavbu a uv…
plaintruth
Před 8 lety
3
Přípojka na elektriku vedená v zemi
Prosim,máte někdo zkušenost s přípojkou vedenou v zemi? Bylo nam řečeno, že stroj, co bude dělat př…
coptman
Před 8 lety
7
Omítání Miako stropů s železnými íčky nebo zvolit sádrokarton
Dobrý den, měl bych prosím dotaz pro zkušenější. Stavím patrový RD, strop mám Porotherm Miako. …
coptman
Před 8 lety
3
Umístění sedačky a TV v obývacím pokoji, dvě varianty
Stavíme dům již je hrubá hotová. Ted se bude tahat elektrika. Avme až včera napadla druha varianta …
linaka
Před 8 lety
23
Podsklepená terasa - co pod terasová prkna?
Ahoj, stavíme si chatku na zahrádce a momentálně řešíme terásku: celý domek a zčásti terasa jsou …
han_g
Před 8 lety
3
Podpisy sousedů
Dobrý večer, chtěla bych ze zeptat ... vyřizujeme ohlášku a všichni sousedé mi už dávno podepsa…
kkamcatko
Před 8 lety
3
Můžeme získat hypotéku?
Ahoj potrebuji radu zda se stim uz nekdo setkal. Chceme zadat o hypoteku na dum ktery mame vyhlidnu…
spaly
Před 8 lety
12
Návrh bungalovu 5+kk V2 - prosím o vaše názory, rady a připomínky
Dovoluji si založit druhou diskuzi, snad tím neporušuji pravidla. V prvním diskuzi se podařilo navr…
iiilinka
Před 8 lety
10
sponzor fóra
Předčasné splacení uvěru u ČMSS, jak máme postupovat?
Dobrý den, mame kupce na byt na ktery mame uver od lišky. Chtěla jsem se zeptat jestli jste už u ni…
janaag
Před 8 lety
30
Projektant na RD v Pohořelicích (Brno-venkov)
Prosím doporučte spolehlivého projektanta, který by vypracoval projekt RD a ideálně vyřídil i stave…
annaliesa
Před 8 lety
1
Jaký postup byste zvolili?
Zdravím, s přítelem jsme v koncích. Zajímal by mě názor vás všech, co si zde přečtete moje otázk…
pavel009
Před 8 lety
13
Stavba garáže, čím začít?
Zdravím střešáky :-) , dneska jsem vyzvedla projekt na garáž, kterou chceme postavit hned vedle dom…
poslednipretorian
Před 8 lety
11
Stavební povolení bojkotuje soused
Dobrý den, jsem už zoufalá z neustálého odvolávání se ke stavebnímu povolení souseda. Už to trvá tř…
bamak
Před 8 lety
29
Epoxidová nebo polyuretanová stěrka v interiéru?
Ahoj, hledám vhodnou podlahu do chodby, místo stávajícího terasa. Jaké máte zkušenosti s epoxidovou…
solaris
Před 8 lety
3
Vakuovačka na potraviny - s jakou značkou jste spokojeni?
Máte prosím někdo? Dejte tip s jakou značkou nebo konkrétním typem jste spokojení :-)
karl32
Před 8 lety
16
Kde a jaké máte uzavřené životní pojištění na tzv. "živitele rodiny" v případě hypotéky?
U které instituce a za jakých podmínek máte uzavřené životní pojištění na člověka, který "táhne" ro…
masoox
Před 8 lety
6
Změna hranice pozemku při zachování m2, co je potřeba?
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně přeměření pozemku. Soused využívá cca 19m2, které dle k…
barbbarra
Před 8 lety
7
Výmalba po jemných omítkách, jaký zvolit postup?
chystáme se vymalovat, já bych vzal váleček a vymaloval na bílo, tak jak to píšu, ale prý se to mus…
ladislavpetra
Před 8 lety
11
Věšák na klíče - rodina, kde sehnat?
Ahoj střecháčci, nedávno jsem zde zahlédla věšák na klíče na kterém byla postava mamky, taťky, …
pcprincess
Před 8 lety
4
Sprchový kout Radaway - recenze
Máte někdo sprchový kout od fa Radaway (země původu Polsko)?Děkuji předem za recenze a tipy na podo…
jarkap7
Před 8 lety
1
Panelovou dřevostavbu nebo dřevěný skelet?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si myslíte, že je lepší panelová (sendvičová) dřevostavba př…
ivca_ch
Před 8 lety
14
Úprava projektu koupeného s pozemkem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor. Koupil jsem pozemek i s projektem a stavebním povolen…
kojot100
Před 8 lety
4
Životní pojištění k hypotéce - ano či ne?
Ahoj, zajimalo by me, zda jste si k hypo brali zivotni pojisteni a pokud ano, tak od koho ho mate a…
jumpmans
Před 8 lety
2
Dřevostavba cca 90m2 na klíč do 2 miliónů, je to reálné?
Ahoj jsem nově zaregistrovaný, ale fórum sleduji již nějakou dobu. Mám dotaz a prosbu na vás zkušen…
weru88
Před 8 lety
1
2
51
Zateplit starší suchý cihlový dům - ano nebo ne?
Dotaz k bláznům, jako jsme my, co rekonstruují nebo rekonstruovali starší dům - v tomto případě cih…
bamak
Před 8 lety
14
Hledám dodavatele rozvodů vzduchotechniky - Brno venkov
Sdílejte prosím (dobrou) referenci na někoho kdo by mi dodal a natáhl vzduchotechniku na domku. Je …
awakened
Před 8 lety
18
Vylití podlah před omítkami, jakou použít dilatační pásku?
Ahoj, z technických důvodů budeme muset dělat podlahy (polystyren+strojově hlazený beton.potěr) pře…
bamak
Před 8 lety
2
Nový vrt, koliformní bakterie - čím vyčistit?
Dobrý den, máme nový vrt, používáme cca měsíc. Po výsledcích rozboru jsem se zhrozila, železo 0,50…
standum
Před 8 lety
9
Tyto černé klasické úchytky - kde sehnat?
Ahoj, nevíte kde sehnat tyto klasické černé úchytky? Dříve prodávala IKEA, ale teď už je nemá... Dí…
jenies
Před 8 lety
6
Zazimování vody na stavbě
Poraďte prosím, jak zazimovat vodu na stavbě. Mám vyvedenou přípojku a osazenou vodoměrem ve výšce …
bamak
Před 8 lety
2
1
2
…
646
647
648
649
650
…