O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Porotherm 30 - broušené vs. obyčejné + zateplení
Rozhodujeme se mezi broušenými a obyčejnými cihlamy Porotherm 30. V projektu máme navržené ty brouš…
lysakpav
Před 8 lety
4
Konopná izolácia - hrúbka?
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu. V srube plánujeme obytné podkrovie. Na zateplenie chceme použ…
kamenica
Před 8 lety
1
Jak přestavět dům na dvougenerační?
Dobrý den, jak postupovat, když chceme RD přestavět na dvougenerační? A jak to řešit s fiancováním,…
oherovak
Před 8 lety
1
Umístění dětských pokojů
Potřebuji poradit. Předěláváme si dvoupatrový baráček po rodičích. Dříve jsme bydleli v bytě 2+1, t…
marska81
Před 8 lety
4
Změna záměru stavby
Je tu někdo, kdo si prošel tím, že měl projekt na cihlový dům, udělaný odhad, schválenou hypotéku, …
blahova_andrea
Před 8 lety
4
Základy pod chatu - aneb ženská neví jak na to
Ahoj, přeji pěkné pondělí všem kutilům a stavařům, ač sama taky stavařka ale v jiném oboru, nevím s…
frahelz
Před 8 lety
6
Výměna podlahy a podlahové topení
Ahojte prosím jaké mate zkušenosti s úpravami co se týká podlah místo plovoucí podlah vinyl a popří…
xjitula
Před 8 lety
1
Výběr typového projektu a jeho umístění na pozemku
Dobrý den, chtěla bych požádat o rady, jak nejlépe umístit dům na pozemku. Máme vybraný tapový pro…
zbranda
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Projekt Bára od firmy Futur, máte zkušenosti?
Zdravím vás , všechny. S manželkou jsme koupili pozemek a vyhlédli si jednopodlažní dům Bára od fir…
janrab
Před 8 lety
3
Co je nutné dokoupit k bateriím?
Dobrý den, vybírám baterie do koupelny a tak by mě (kvůli konečné ceně) zajímalo, co dalšího je k …
sejny
Před 8 lety
5
Doporučení na obkladače z Ostravy
Dobrý den, sháníme někoho kdo by nám oblozil koupelnu a wc. Cca 25 m2. Najede se zde někdo nebo můž…
1simca1
Před 8 lety
2
Oznámení o zahájení prací dodavatelsky, více dodavatelů
Provádíme rekonstrukci na st. Povolení, do žádosti jsem uvedla, že bude stavba ( okno + zmena užívá…
puhelin
Před 8 lety
5
Dvířka z lamina nebo lakovaná?
Dost přemýšlm z čeho dvířka. Pro představu chci bílé matné zásuvky a dvířka na hoře také bílá. Jsem…
ninjatka
Před 8 lety
1
2
44
Projektant ze Zlínska
Měl by někdo kontakt na dobrého projektanta, s kterým jste byli spokojeni? Děkuji
z_1_z
Před 8 lety
15
Oblázky v koupelně, ano nebo ne?
Ano nebo ne? Nelíbí se nám vykachličkované koupelny, proto by zakomponování oblázků mohlo být vhodn…
brundibara7
Před 8 lety
27
Elektřina a voda v jednom výkopu
Zdravím Vás, mám otázku. ;-) Od přípojky, kterou máme na našem pozemku (elektřina + voda), potře…
kacule26x
Před 8 lety
8
Oprava plastového okna
Zdravim, Mohl by mi nekdo poradit jak zadelam dirky v ramu okna? Daval jsem sit na dvere na terasu…
zdenna
Před 8 lety
1
Žluté zdi - jaký zvolit koberec?
Potřebuju poradit.:-) Máme tmavě žluté zdi-kukuřičné pole Dulux a budeme kupovat koberec do pokoje…
sovicka71
Před 8 lety
13
Dát kamenný koberec kolem krbu místo dlažby?
Ahoj, máme nově postavený krb a řešíme dlažbu v jeho okolí kvůli bezpečnosti (i kolaudaci ;-) ). Na…
davecom
Před 8 lety
1
Nový nárok na infrastrukturu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s novým nárokem na infrastrukturu? Územní plán jasně mluví o pozemc…
segrayvon
Před 8 lety
1
Prodloužení čerpání hypotéky u České Spořitelny
Ahoj máte někdo aktuálně zkušenosti s prodlužováním čerpání hypotéky u ČS ? Popř. jde prodloužit tř…
jumpmans
Před 8 lety
5
Bio krby bez komínu. Jsou dobré?
zdravím všechny. Bydlíme v RD společně s mými rodiči. Máme samostatnou bytovou jednotku se samostat…
soniacer
Před 8 lety
17
Trojramenné schodiště - máte někdo?
Nemá někdo z vás doma trojramenné schodiště (tj. tvarově zhruba to, co je na obrázku dole)? Pokud a…
iveta_89
Před 8 lety
7
Pronájem bytu Praha, za kolik?
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat za kolik se pronajímají byty 2+1 s balkonem v Praze 6, Bořisl…
ivko20
Před 8 lety
9
Jak bude vypadat dům se sklepními okny zvenčí domu?
Je tu někdo kdo má sklep pod domem? Máte tam i okna nebo bez oken? Myslíte si, že v dnešní době bu…
ivko20
Před 8 lety
4
Za kolik je možné postavit tento dům?
Dobrý den, prosím o radu za jakou částku je reálné postavit subdodavatelsky tento dům. http://www.…
ivko20
Před 8 lety
3
Záchod a bidet 2v1 - jste spokojeni?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti se záchodem a bidetem v jednom? Chtěli by jsme samostatný bidet,…
petrdor
Před 8 lety
1
Zemnící pásek v základech
Zdravíčko, mám dotaz ohledně zemnícího pásku. Máme bungalov 15,75 x 9 m , v projektu máme psaný …
dyrup
Před 8 lety
13
Výhřev podlahy v garáži - máte zkušenosti?
Ahoj, máte někdo výhřev podlahy v garáži? Pokud ano, jakou máte skladbu a zkušenosti. Díky
lahm
Před 8 lety
10
Střecha KM beta briliant černá, máte jí někdo?
Ahoj, máte někdo střechu s touto krytinou ? jak jste spokojení popřípadě bych byl vděčný za foto st…
nininka23
Před 8 lety
3
1
2
…
645
646
647
648
649
…