O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaký je rozpočet na bungalov pro představu?
Dobrý den , uvažuji o stavbě bungalovu . Neměl by někdo kdo nějaký stavěl k nahlédnutí rozpočet . N…
michaela43
Před 9 lety
1
2
45
Revizní dvířka nad pracovní deskou v kuchyni
Dobrý den, dozvěděla jsem se, že v novém bytě budeme mít nad pracovní deskou revizní dvířka pro pří…
kutild
Před 9 lety
2
Kde koupit závěsný nábytek do obýváku?
Nemůžu najít žádný závěsný nábytek do obýváku. Máte ho někdo nebo jsem si vymslela nereálné? Kde ho…
vladka10
Před 9 lety
4
Indukce a její zdravotní ne/závadnost
studoval jste někdo její zdravotní nezávadnost či závadnost? odborných článků na internetu nenachá…
jumpmans
Před 9 lety
26
Zařízení obýváku - prosím o rady a nápady
Prosím poradíte? Stále přemýšlím,jak vylepšít obývák,přijde mi neútulný a moc na to nemám buňky.Nap…
lada2112
Před 9 lety
23
Svítidla z Aliexpress, máte zkušenost?
Ma nekdo zkusenost se svitidlama z aliexpressu? Bude to nejspis vyroba z číny, mam strach aby nam t…
xavik
Před 9 lety
5
Jakou vestavěnou myčku?
Ahoj všichni, budeme předělávat kuchyň a já, která celý život myla nádobí v ruce, bych potřebovala …
lisakstavitel
Před 9 lety
14
Podlaha - kolik přičíst navíc a lišty?
Střecháčci prosím o radu,potřebuji podložit dlažbu,ale nevím jak se počítá nebo kolik se připočítá …
timoti
Před 9 lety
4
sponzor fóra
Strop Denner, jste spokojeni?
Ahoj, chcem sa vás opytat na stropy DENNER ? jak ste spokojeny ? Nebo jake stropy su v Plzensk…
beruska3011
Před 9 lety
1
Ložnice v NOVA 101
Ahoj, chci se zeptat bydlících v NOVA 101 v jakém pokoji máte ložnici? Necháváte dětem největší pok…
respex
Před 9 lety
7
Mezi pracovní deskou a zádovým panelem máte co?
Možná vám to přijde jako hloupý dotaz,ale co máte prosím mezi pracov.deskou a zádovým panelem (poku…
vladka10
Před 9 lety
3
Ze dvou bytů jeden velký a jeden malým, jak na to?
Dobry den, mam moznost ke svemu 3+1 prikoupit sousedni 2+1. Rada bych vytvorila 4+1 a 1+1, mensi by…
malzenka
Před 9 lety
6
Revize komínu ke kolaudaci - Jižní Morava
Prosim, prosim, nema tu nekdo kontakt na nejakeho kominika, co ma razitko a muze delat revizi ke ko…
doog
Před 9 lety
11
Sedlová či valbová střecha na bungalov?
Zdravím, Jakou by jste zvolili střechu na bungalov 10,5x14 ? Která je finančne náročnější ? Cht…
ondra_cha
Před 9 lety
7
Pomerančově oranžová koupelna - návrh zdarma
Dobrý den, udělají někde návrh koupelny zdarma, existuje někde nějaký program na koupelny. Máte …
taitey
Před 9 lety
14
Přehřívání nízkoenergetického domu - krb s výměníkem
Zdravím všechny a prosím o názor, včera nás na veletrhu zrazovali od krbové vložky s výměníkem (…
bchannu
Před 9 lety
1
2
36
ZPF, co vše je potřeba pro odbor ŽP a k žádosti o vyjmutí?
Zdravím všechny, momentálně jsme s přítelem ve fázi zařizování všech potřebných dokumentů k ohlášen…
doog
Před 9 lety
3
Jaký koberec do pokojíčku pro 15 měsíční holčičku?
Ahoj lidičky, potřebovala bych poradit. Právě rekonstuujeme dětský pokoj. Budeme mít dvě stěny t…
kristyn.g
Před 9 lety
2
Prosba o foto dveří do koupelny a wc
Ahojky lidičky, Měla bych velkou prosbu, potřebujeme nutne zkolaudovat, ale pani úřednice nam to …
janasep
Před 9 lety
19
Tvrdá voda
Ahojte lidi,vy co máte v okolí hodně tvrdou vodu a když se podívám na mapu ČR,tak jich je :-) jak t…
inkajanakova
Před 9 lety
20
Jaký máte přesah u jehlanové střechy?
Zdravím, můžete mi sem prosím šoupnout fotky Vašich domků co máte jehlanovou ( stanovou) střechu ? …
veroob
Před 9 lety
1
Keramická sprchová vanička - ano či ne?
Ahoj, dnes jsme objevili keramickou vaničku do sprcháče, jsme nadšeni :-). Ale teď nás napadají otá…
kristyn.g
Před 9 lety
3
Chránička kabelu
Ahoj stavaři, jsem v elektrice amatér a jediný co o ní vím je, že nemám strkat prsty do zásuvky…
hanzik
Před 9 lety
12
Nejvýhodnější dodavatel plynu a elektřiny
Moc prosím, máte někdo přehled o dodavatelích? Zkoumala jsem na netu, i tady, ale moc moudrá nejsem…
aneri53
Před 9 lety
8
Jaké typ výsuvu zvolit u šuplíků na nočním stolku a komodě?
Máme na výběr: 1) kolejnice úplný výsuv 2) úplný výsuv s brzdou a dotažením 3) obyčjené kovové k…
fantomas78
Před 9 lety
4
Máte někdo sedačku KAI, prosím?
Potřebuji vědět, jestli se po týdnu nerozpadne a poradit jaký vybrat potah?
kubis631
Před 9 lety
4
Projekt bungalov 5kk - vaše postřehy
Poupravujeme projekt a prosím o každou radu či poznámku. Co by jste kde ubrali nebo přidali či poup…
1karel1
Před 9 lety
1
2
44
Darování pozemku vs. rozšíření SJM, co vyjde levněji?
Získala jsem pozemek darováním od babičky. Jsem vdaná a chci, aby polovina byla mého manžela. Proto…
lissie
Před 9 lety
22
Poraďte prosím - prodej pozemku pod cenou
Ahoj všichni, mám dotaz ohledně finančního úřadu. Moje máma koncem loňského roku prodala jeden sta…
bamak
Před 9 lety
28
Tip na firmu hrubé stavby - Ústecký kraj
Prosím máte někdo tip na dobrou stavební firmu v Ústeckém kraji? Ideálně cihlová/ytong/porotherm/. …
zdenkak88
Před 9 lety
1
1
2
…
850
851
852
853
854
…