O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavěl někdo s firmou Spirax?
Máte někdo osobní zkušenost, nebo dům od nich? Mají zajímavé ceny včetně základových desek a hodně …
martyyb
Před 9 lety
1
Pozemek od obce, je nějaký vzor žádosti?
Dobrý den,chci se zeptat je nějak přesný vzor o tom když chceme pozemek města a máme dát žádost. Ta…
jaasminka
Před 9 lety
6
Je povinností České pošty doručit nám poštu přímo do schránky u RD?
Pokud bydlíme v RD trvale, dům ma číslo popisné, vlastní schránku a od hlavní silnice jsme cca 40 m…
citun
Před 9 lety
12
Dlažba v místnosti tvaru L
Ahoj, Máme dohromady kuchyň s obývákem a chtěli bychom všude stejnou dlažbu v imitaci dřeva, chtěl…
multina
Před 9 lety
1
Trouba Bosch s pyrolýzou - jste spokojeni?
Zdravím všechny. Má někdo vestavnou troubu zn. Bosch s pyrolýzou? Je o dost dražší než s katalyt. č…
verunky
Před 9 lety
13
Kuchyň Ikea a jiné spotřebiče
Ahoj, máte někdo zkušenost z kuchyní z IKEA ale máte jiné spotřebiče než ty od nich? Pasuje vše bez…
missy97231
Před 9 lety
1
2
38
Vinyl v koupelně, jak se řeší lišty?
Prosím o radu. Chceme do koupelny místo dlažby použit vinyl, ako sa to rieši kolem vane a sprchoveh…
mmmk
Před 9 lety
8
Kupní smlouva - část kupní ceny přímo majiteli ?
Dobrý den, kupujeme byt v osobním vlast. v hotovosti a realitka mě teď poslala návrh kupní smlouvy,…
gabriel_brenka
Před 9 lety
9
sponzor fóra
Jak na to s přístřeškem?
Ahoj, ahoj ... vrtá mi hlavou problém. Nu, poraďte neznalému, jak se věci mají. Budu zateplovat …
wendhelin
Před 9 lety
6
Jak na sousedy se souhlasem?
Ahoj střecháčci, už máme hotový projekt a o víkendu půjdeme za sousedy, aby nám podepsali souhlas s…
antoinet
Před 9 lety
3
Hledání realitky
Dobrý den, S manželem budeme prodávat byt. Chtěla jsem poprosit o nějaké příspěvky ohledně zkušeno…
katka343
Před 9 lety
12
Jaká máte krbová kamna?
Ahoj,pomalu dostavujeme domeček a začali jsme řešit,jaká krbová kamna pořídit.Budu ráda za veškeré …
petrmm
Před 9 lety
1
2
44
Kdy zadat projekt?
Ahoj stavitelé, můžeme zadat projekt projektantovi, když nejsme ještě vlastníci pozemku? Pozemek by…
petramolek
Před 9 lety
8
Dřeviny do malé zahrady
Dobrý den, chtěla bych požádat o vaše zkušennosti s dřevinami do menších zahrad. Chtěla bych nějak…
venomka
Před 9 lety
3
Podlahové vytápění a ohřev vody
Ahojte, potřebovala bych poradit co je výhodnější: zda elektrický kotel s bojlerem pro podlahové to…
bedyna
Před 9 lety
10
Kuchyň IKEA Metod a myčka s předním displejem
Ahojte, kupujeme kuchynu z IKEA a radi by sme mali mycku Bosch s prednym displejom, aby sme videli,…
malinka_02
Před 9 lety
9
Plochy smíšené centrální, dá se na něm stavět dům?
Dobrý den, našla jsem "pozemek" o který bych mela zájem, ale v územním plánu je to pozemek smíšený…
inkajanakova
Před 9 lety
11
Půdorys bungalovu - tipy, rady a názory zkušenějších stavitelů
Hezký nedělní večer, s přítelem jsme se rozhodli postavit menší (spíš opravdu malý) přízemní do…
inkajanakova
Před 9 lety
1
2
33
Projekt bungalov 148 m2 - vaše názory
Krásnou neděli všem :-) Prosím poraďte. Jsme mladí a neklidní :) bez jakýkoliv zkušeností se stavbo…
iveta_89
Před 9 lety
1
2
35
Pozemky Liberec a okolí
Dobrý den, rozhodli jsme se pro stavbu domu v okolí Liberce (do 25km). Nevíte někdo náhodou, jak n…
andik.cz
Před 9 lety
2
Hypotéka od Equabank - zkušenosti
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s hypotékou od Equabank? Jaké jsou třeba podmínky získání, jest…
u1230
Před 9 lety
17
Máte někdo doma mozaiku Fila od firmy Pilch?
Dobry den. Potrebuji tak 5 ks mozaiky Fila. Nic nam nezbylo a museli jsme opravovat vodu. Mame kras…
hehyna
Před 9 lety
1
Obložky kovových zárubní - od koho?
V přízemí našeho domku máme 5 dveří resp. kovových zárubní... Vzhledem k tomu, že z technických dův…
pseudoledvina
Před 9 lety
1
Telekomunikační metalický kabel na pozemku, co s tím?
Ahoj, mám takový dotaz. Dle vyjádření stavu sítí CETIMU, mi vede podél hranice kousek od plotu na …
rad5
Před 9 lety
7
Rekonstrukce malé koupelny
Ahoj, v rámci rekonstrukce bytu chceme předělat i koupelnu. Bohužel dispozice nám neumožňuje koupel…
elisjane
Před 9 lety
3
Dispozice dětských pokojů
Ahoj, obracím se na Vás s radou ohledně dispozice pokojíčků. Máme 4 děti - syn 13let, dcera 10let,…
multina
Před 9 lety
18
Luxfery v koupelně
Od skleněného sprchového koutu plynule přecházím k jiným variantám a hledám inspiraci..... Máme tot…
jonnyj
Před 9 lety
2
Jakou barvu dveří k této podlaze?
Dobrý den, prosím o radu. Máme okna dekor ořech (i zevnitř), podlaha bude Thermofix - dub kouřový …
keetty25
Před 9 lety
4
Osvětlili byste nášlapy nebo je to zbytečnost?
Zajímal by mě názor i někoho nezaujatého (my s manželem už se v tom motáme měsíc a nejsme schopni v…
tommi4
Před 9 lety
16
Plynový kotel + ventilátor v jedné místnosti
Je pravda, že nesmí být v jedné místnosti plynový ( kombinovaný) kotel a ventilátor zároveň, kvůli …
nicko2
Před 9 lety
7
1
2
…
849
850
851
852
853
…