O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nedoporučuji firmu Nový Interiér Ostrava
vchodové dveře koupí v hornbachu sami si je zafrézují koupi obič zárubeń a celí set prodavají za 17…
kutild
Před 9 lety
1
Kotel na dřevo v technické místnosti - ano či ne?
Prosim, mate nekdo umisten kotel na drevo v technicke mistnosti uvnitr domu? Zajimalo by me, jak mo…
jumpmans
Před 9 lety
18
Jak správně zapojit více světel v jednom okruhu přes smyčku?
Dobrý den, nejsem si jistý, jak správně zapojit více světel v jednom okruhu přes smyčku/odbočku.…
petrsv1000
Před 9 lety
12
Stavební pozemek
Ahojky,potřebovala bych poradit..chceme koupit rod.domek,ale nějak se nám stále nedaří sehnat to co…
viados
Před 9 lety
5
Nesouhlas ORM s realizací novostavby
Dobrý den, řešíme potenciální problém se stavebním povolením. Veškerá závazná stanoviska dotčený…
awakened
Před 9 lety
1
Řadový dům na užším pozemku
ahoj řešíme projekt domu, na pozemku šířky 12m, ale je to ve starší zástavbě tzn domy namačkané jed…
chimiera
Před 9 lety
5
Dětský pokojíček bez peněz. Jak ho udělat hezký?
ahojky, máte někdo zkušenosti s vybavením pokojíčku pro ročního kluka skoro bez peněz? Postavili …
maroussia
Před 9 lety
22
Soused neustále poučuje a vyhrožuje. Jak na něj?
Možná jsem přecitlivělá, ale už začínám mít nového souseda plné zuby. Koupili jsme si byt v cihlové…
magdamr
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Lustr do obýváku v bílé barvě - inspirace
Ahoooj. Hledám nějaký moderní lustr do obýváku nejlépe v bílé barvě.. Přesnou představu nemám, stál…
magdamr
Před 9 lety
16
Posuvné dveře jako příčka
Dobrý den, potřebovala bych poradit s rozdělením místnosti na dvě funkční jednotky. Jako ideální mi…
anansie40
Před 9 lety
11
Cenový návrh od architekta. Myslíte, že je ok?
Co si myslíte o těchto cenách? Zajištění vstupních podkladů (sítě, územní plán apod) 3000 Kč Stud…
postavil
Před 9 lety
25
Nakupování na stavbu v Polsku
Zdravím, je tu někdo, kdo na stavbu a poté i vybavení typu sanita, dveře, obklady, dlažba a pod.…
kafecko
Před 9 lety
6
Drásaný dekor v kuchyni, jak se udržuje?
Pros mate nekdo na kuchyni drasany dekor?Jak se udrzuje?Nedrzi se v ryhach necistoty?
a1503
Před 9 lety
1
Silné magnety na magnetickou zeď, kde je pořídit?
Mám část zdi v obýváku natřenou magnetickou barvou. Klasické magnety na ní ale hůř drží. Potřeboval…
fitzyk1987
Před 9 lety
5
Nejde se zkušená účetní?
Ahoj, vypisuji příznáni k dani z příjmu fyzických osob za rok 2015. Nějak si nejsem jista jestli js…
esmeralda2
Před 9 lety
3
Trouba Electrolux EOC3430COX - max. teplota a pyrolýza
Mate prosim niekto skusenosti s rurou Electrolux EOC3430COX (http://pecici-trouby.heureka.cz/electr…
gabba
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
93
Jaké máte zabezpečení domu?
Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat, jaké máte zabezpečení domu? Mříže, rolety, elektronický systém? A…
dawerius
Před 9 lety
7
Doporučte zedníka z Frýdku-Místku, Ostravy a okolí
Můžete mi prosím doporučit zedníka, který by nám pomohl zhotovit základovou desku? Frýdek- Místek, …
a_nulka
Před 9 lety
12
Kuchyň bez oken
Zdravím, přestavujeme půdu na podkrovní byt.. Kuchyň bude spojená v obývákem - tvar T. Nožka Té…
peggy28
Před 9 lety
12
Brali jste hypotéku na odhadovanou cenu nemovitosti i když jste stavěli svépomocí?
Dobrý den, chceme stavět dům o odhadované ceně nemovitosti 4.000.000 Kč, hypoteku míníme čerpat pos…
zenny2
Před 9 lety
8
Kam umístit televizi?
Ahoj, porad se nedokazu rozhodnout, kam dat v obyvaku televizi. Mam tri moznosti: 1) rozdelit obyv…
neanda
Před 9 lety
2
Záclony / závěs do okna v rohu, jak řešit?
Ahoj, mate fotky, jak jste resili zavesy/zaclony v obyvaku mame okna do rohu a pod nimi sedacku. …
peggy28
Před 9 lety
3
Kde koupit kvalitní stůl a židle do kuchyně antik?
Poprosím o tipy na klalitní stůl a židle (ne měkké dřevo) do kuchyně ve stylu Antik (smrk). Nějak n…
alisek
Před 9 lety
6
Máte zkušenost s dřezem od Franke set G72? (MRG 611)?
Nemáte náhodou doma dřez od Franke MRG 611 a v setu s baterii FG 7486? Tady jsem někde četla, že …
eri11
Před 9 lety
2
Laminátová podlaha na původní parkety, ano či ne?
Zdravím, máte někdo zkušenost s uložením laminátové (plovoucí) podlahy na parkety? V panelovém …
mirimi
Před 9 lety
3
Jak spočítat kolik metru krytiny?
Ahoj, v planech se az tak nevyznam ale jak se da podle vykresu spocitat kolik bude plocha strechy a…
jiri_svoboda
Před 9 lety
6
Roubenka z masivu, smrk. 18 nebo 25cm?
Dostali jsme nabídku, rozdíl v ceně asi 68 tis. V současných cenách to je asi 60pmr dřeva, což …
krocandurman
Před 9 lety
8
Klassik 158 od Gservis. - stavíte někdo?
Dobrý den, chystáme se stavět dům Klassik 158 a byla bych vděčná za zkušenosti majitelů. Jestli by…
marta.g
Před 9 lety
1
Odhad ceny domu 5kk s 2G, Heluz
Dobrý večer všem. Já vím, že je to ožehavé - a že se na to nedá kloudně odpovědět, ale kolik peněz …
lindikova
Před 9 lety
3
Akumulační nádrž, kde sehnat úzkou?
Potřeboval bych poradit z akumulační nádrži potřeboval bych nějakou úzkou a nebo placatou neřešil n…
kiss732
Před 9 lety
3
1
2
…
864
865
866
867
868
…